Helgen i kubik!

Helg är något jag brukar förknippa med avplappning och nedvarvat tempo. Men när man kommr hem på helgen nu så går allt i 190 och helgen tar slut innan den hunnit börja. Men på något sätt så är det rolig stress. Det är roligt att hinna med så mycket!
Fredagen innehöll: praktiklektion där vi producerade halvfabrikat till denna veckans färdigställande. Blandade ihop kransekagemasse och andra läckra röror. Sen grattade vi Nikolaj som klarat sin svendepröve och käkade i matsalen. Sen slänger man sig i bilen och skyndar hem där man fikar med Cia. Sen duschar man fort som fan och åker till Terese för att fira hennes födelsedag, trevligt trevligt!
Lördagen började ganska lugnt med att tvätta och hänga upp hälften av veckans tvätt. Sen när klockan närmade sig 5 så skulle vi iväg till "förfest" och sen vidare till mosters 50års fest. Jättegod mat och så fick man träffa Emmylie som ju har flyttat till Holland! Innan kvällen var slut hade vi hunnit med att vara in om på Kings Head också och köra runt halva Ystad och leta efter Micka också...
Söndagen fortsatte med tvätt, hämtade Micka i stan och så handlade vi bullar och åt mysefrukost. Sen åkte jag till Emmylie och mös där, Mika kom också förbi en sväng, man måste ju passa på när hon är i Sverige!
Sen på kvällen beställde vi pizza och så packade jag klart och körde tillbaka hit, till pölseland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0