avregistrerad från folkbokföringen - a.k.a. dansk

Den 1a januari flyttade jag hit, till en lägenhet i ett kollegieområde som heter Morbaerhaven och ligger i Albertslund som är en förort, typ, till Köpenhamn. Varje natt går jag upp vid halv ett, ofta lite senare, äter kanske lite frukost för att gå till bussen. Bussen går 01.40 och det tar lite mer än 25 minuter att komma in till Rådshusplatsen i centrala KBH. Sen går jag långsamt som fan till Kongens Nytorv eftersom jag inte börjar förrän klockan 3.
Jobbet går bra, de verkar tycka att jag är duktig. Jag får massor av eget ansvar och egna uppgifter som jag måste se till blir gjorda varje dag. Det är både bra och mindre bra. Det är lite jobbigt med så mycket press att man ska klara av allt jättebra från start, visst om jag tabbar mig så hjälper dom mig. Men inställningen är ändå "fixa det".
Utanför arbetstid så gör jag inte så mycket, sover för det mesta. Men så dagar som denna när jag är ledig och inte har så mycket att göra så märks det så tydligt att jag är helt ensam här. Inga vänner 10 minuter bort, ingen familj på nedanvångingen, inte ens en hund eller katt att gosa med om man känner sig lite ensam.
Tiden går fort när man jobbar man detta är nog den allra första dagen som jag inte alls haft något planerat. Första onsdagen hade jag massor att ordna, pappersarbete osv, sen åkte jag till skolan och skulle packa ihop mitt rum. Andra onsdagen hade jag Mäjje här och myttade med henne ♥
Idag har jag tittat på klockan minst en gång i halvtimmen.
Ändå har jag hunnit med att tvätta, städa, diska, handla och titta på otaliga avsnitt av Futurama.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0