Angels on the moon

Så var man här igen då, söndagkväll/natt ingen lust att sova för när jag vaknar mäste jag pallra mig iväg til skolan. Och DET är något jag itne är så pepp på för tillfället, inte alls. Jag vill spela ett av mina sjukkort men samtidigt vill jag spaa det tills senare.
Ja, nu låter kanske det konstigt, att ha sjukkort och spara osv. men jag resonerar som så, att jag kan vara borta från skolan några dagar, utan att jag faktiskt är sjuk och behöver vara hemma, men då gäller det att jag väljer de tillfällena med omsorg, och inte slösar. Samma gäller för att skolka, man kan skolka några lektioner utan att få allt för mycket skit för det sen. Men som sagt, jag tror jag sparar det till en annan gång.

Angående mina rubriker, eftersom jag inte visste vad jag skulle döpa mitt första inlägg till så körde jag på en låttextrad, och sen har jag bara fortsatt med det. Så rubrikerna har inget med innehållet i inlägget att göra.
Fast jag skulle nog allt vilja tipsa om dagens rubrik. Det är då Angels on the Moon med Thriving Ivory, sjukt bra. 

 Och nu tar betteriet

I told myself it's best if I forget you

Greetings!
Och jag som trodde att jag skulle ha det roligt ikväll, men nej det fick jag inte. Förkylningsmonstret har tagt mig och det släpper inte taget. Det är jobbigt och jag blir inte glad. Det verkar precis som att alla jag känner är förkylda, inte så gutti.

Så idag får jag roa mig med att klappa källingar och lyssna på musik, fota och läsa. Fast jag tror det kan bli bra det med, ibland behöver man inte göra något annat för att det ska bli trevligt. Och eftersom det är ganska fint väder så tror jag att jag ska gå ut på promenad, ja fast jag är förkyld. Jag får ju ta på mig mössa och vantar och ordentligt med kläder. Gud det låter ju sjukt, att ha mössa i september, men det blåser något så fruktanskvärt så det är faktiskt riktigt kallt ute. Okej, det är 12 grader men ägger man på kalla vindar så blir det riktigt kyligt.
Inte heller är syrran hemma så jag kan umgås med henne, hon är och spela en turnering, volleyboll. Många tycker jag är konstig som vill umgås med min lillasyster frivilligt, men vi kommer bara så bra överens, det märks inte alls att hon är två år yngre än mig, vi har samma humor, samma åsikter och så tycker vi om att bara sitta och snacka med varandra. Hon är nog den som känner mig bäst och vet mest om mig. Hon vet ju inte allt, men det är det ingen som gör, hon vet iaf mest.
När jag var i Stockholm t.ex. så saknade hon mig, hon hade tråkigt här hemma utan mig. Jag tror det hade varit annorlunda om vi bott i stan, för då hade vi nog varit mer hemma hon andra än hemma med varandra och då hade vi ju inte alls haft den relationen vi har idag. Nu saknar jag iaf henne!

Love's made a fool of you

Apple of your eye

Notis; Förra inlägget postades inte som jag ville och det skulle egentligen legat ute igårkväll, men eftersom teknikens värld inte vill sammarbeta med mig så blev det inte bra förrän nyss.

Idag är jag förkyld så det är helt galet! Sitter här vid skrivbordet med en rinnig näsa och snörvlar.
 Jag slutade skolan tidigt, hade bara tre lektioner, tyska, ryska och naturkunskap. Så alltså har helgen nu börjat. Och efter ännu en vecka av pluggande känns det skönt. Fast nej, nu ljög jag, jag pluggar ju nästan aldrig, fast det är skönt med helg i alla fall.
Min ålderliga katt har inatt blivit mamma för någonting gången i raden. Fyra små små små luddtussbollar. Jag är helt lyrisk källingar är bland detsötaste som finns.
Innan i veckan har jag varit ute på lite miniutflykter här runtikring i den lilla byn jag bor så jag ger er ett litet smakprov på det som blev, och lämnar er för stunden men I'll be back!

I know it's out of fashion to watch the sun go down

Så, hej och hå här har deet inte hänt så mycket.
Det  finns det inte någon bra ursäkt för, det har varit stressigt och jag har itne orkat, men de tär inte någon bra ursäkt så det är avslutat!

Stockholm var trevligt och mysigt, jag längtar efter det litegrann ibland. Kanske inte just Stockholm men själv grejen, att bo själv mitt i stna med nära till allt. Här i denna hålan en bra bit ifrån just allt är det ibland lite ensamt, speciellt för en som är lite lagom lat precis som jag är.
 Men ensamheten är välbehövlig ibland, speciellt nu, på hösten när det mesta är piss och tråk.
Ja, det är som de flesta säger hösten är deppig och jobbig, jag har inte trott att årstiden har spelat  någon större roll, inte innan iaf. Mee nu tror jag faktiskt den gör det, det måste den göra. En av mina bästa vänner har det så sjukt jobbigt just nu och själv är jag helt ur gängorna, jag bölar för allt och blir sur för ingenting. Nej, det är inte någon PMS jag är bara helt hormonbombad, lite jobbigt? Ja, ganska!
Och ovanpå det är jag gravt förkyld. Gnäll, gnäll, gnäll.
Slut med det också, för nu ska jag tänka positivt, imorgon är det fredag och jag slutar skolan tidigt. Great success! Helgen är varmt välkommen, fredag är slappdag nr1 och lördag är vad jag tror kommer bli trevligt trevligt, jag ska förmodligen hitta på något med några kompisar. Så det ska bli en bra helg!

Nu är klockan sent och jag ska läsa lite innan jag fixar lite med läxor som jag skjutit upp hela dagen, inte bra!

RSS 2.0