Sjuk

Nej, det har inte hänt speciellt mycket här den senaste veckan, jag har legat sjuk och inte orkat sitta vid datorn. Men nu har jag äntligen fått tillbaka min egen dator så nu kan jag ligga i sängen, snörvla, hosta och helt enkelt ha datorn i knät.
Det var ett ganska bra tag sen jag var hemma från skolan i mer än två dagar och faktiskt var sjuk, jag brukar nämligen altid fuska, nästan alltid. Under hela dagn igår kunde jag itne känna smaken av något, och när Jag inte tar av glassen som pappa köpt till mig för att jag inte är sugen, då är jag antingen sjuk eller bara jävligt sur, fast nej, hade jag varit sur hade jag tagit av den iaf. Det var en sorts italiensk tiramisuglass och smaken av kaffe i glass är något jag alltid är sugen på! Jag har inte ätit något än idag och jag hoppas bara på att jag kan smaka idag, annars blir jag lite ledsen, jag och MIcka, som förresten också varit sjuk, har tänkt åka in till stan och shoppa och fika lite. Sen att det finns glass kvar är ju inte heller så dumt.

*snörvel and out*

Shinedown- Simple manDenna låten är bara så bra!

Kakor och kalas

Idag har varit en stressig dag med många sötsaker. Min syster fyllde 15 tidigare i veckan, mamma fyllde år idag, men det var itne därför vi hade "kalas", det var självklart för Mickas skull. När vi skulle planera inför denna dagen så kände hela familjen att bjuda på middag som vi brukar göra och underhålla hela kvällen var för jobbigt, så vi bjöd på sju sorters kakor och tårta. En eftermiddag var ganska lagom, men man märkte stor skillnad på hur länge släkten brukar vara här, från typ 17-18 till 00-02. Så idag har jag frossat ordentligt i kakor och tårtan var den godaste på länge, en kladdkaksbotten, väldigt mäkti chokladmousse på det och sen hallonmousse och ovanpå alltihopa ett lager hallongele. Ojojoj vad det var gott, men mamma vägrar baka den igen eftersom det tog lite mer än en hel dag att göra den. Som tur är står det en bit kvar i kylen, and it's mine bara min.

Jag vill titta på teckand film och ha lördag imorgon inte måndag...

Here's a little song I wrote...Låten failar aldrig att få fram ett leende!

Fem snabba frågor

1. Vilket är ditt absoluta favoritplagg i garderoben?
En blommig bluströja som jag aldrig använt, eller min jeansskjorta.
2. Hur kommer du klä dig 2009?
Precis som innan, bekvämt och ledigt.
3. Hur mycket i månaden spenderar du på kläder?
Inte mycket högst 400, aldrig mer (nästan)
4. Hur mycket kostade ditt dyraste plagg och vad var det?
Jag tror det var min jacka som gick på 800.
5. Var shoppar du helst?
Säljer affären billiga kläder, nya eller begagnade så är chansen stor att jag har handlat där.

Ragnarök?

Om man skulle spåna på hur det komemr gå till när jorden går under vad skulle man då komma fram till?
Vi pratade om olika teorier idag på svenskan, vår lärare berättade om Asatrons Ragnarök som jag personligen tyckte lät som ett väldigt rafflande slut på det hela.  Läs mer om det här
Eller kommer jorden helt enkelt sluta i ett bechamelsås-krig, där kentaurer och enhörningar strider till sista man och tillverkar bechamelsås-bomber?
Kommer det hela att hänga på om det är Bon Jovi eller Darth Vader som är Danny Saucedos pappa? Om det kommer till det så är det ju självklart att Darth Vader dödar alla och står i den allra sista solnedgången och skrattar samtidigt som Star Wars Main Title spelas i bakgrunden.
Kommer jättefjärilar och tar över hela planeten? Eller kommer tyngdlagen helt enkelt sluta existera?

Det var en väldigt rolig diskussion, med få sannolika teser.

Yehaa!

Ja, just det!
Idag fyller min syster 15 år så imorse fick jag släpa mig upp från sängen vid kvart i sju och titta på henne när hon öppnade sina presenter. Jag gav henne en U2- skiva och två filmer. När hon väl var klar gick jag helt enkelt och sov igen, jag började inte förrän klockan 11 men eftersom det knappt går bussar här hos mig så fick jag åka in en timme tidigare!
Visst är det roligt att veta?
Nu sitter jag och försöker undvika det oundvikliga, jag MÅSTE börja läsa Njals Saga, och vara klar senast på söndag. Hur nu det ska gå vet jag inte, men försöka måste jag. Usch, jag är inte bra på det.

If you ever get bored
Bob Dylan, och det är bra. Man kan inte bli trött på låten.

Pappa and Micka

Så idag har jag inte hunnit med så mycket, mer än att jag, Micka och pappa har spelat Monopol, och för en gångs skull orkade vi spela klart. Men det tog ju några timmar. Efter det gick vi ut på en snabb promenad och när jag skriver snabb så är det ingen underdrift, jag fick nästan småspringa hela tiden för att hinna med, men hade jag sagt någto om att de gick på som galningar så hade jag väl fått någon pik om att jag gick för långsamt. Alltså var det bara att hålla käften och trampa på. Men det var inte så farligt, egentligen.
Fortfarnade ångrar jag att jag inte var på festen igår, eller på någon fest idag, var alla på fest igår och jag satt hemma och var tråkig som vanligt?!
Usch, nu är det inte roligt längre.

Igårkväll innan jag somnade läste jag första kapitlet i Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer, ingen vet inte vilken det är eftersom filmen Twilight är ganska hypad. Jag måste medge att jag också fallit för filmen och nu verkar det som att precis när jag lyckats trava mig ur det träsket så drar boken in mig i det igen. Jag vill dock inte fastna och aldrig mer komma loss så jag väljer att läsa så långsamt som jag kan. Hur nu det ska gå vet jag inte, men det får bli som det blir.

Festdissar_Elin

Så här är kvällen, vilken överraskelse, eller är det det? Nej kankse itne, istälet för att vara på festen jag var bjuden på sitter jag hemma och mår lite sisådär. Första veckan tillbaka efter jullovet är som sagt över och det var inte ens en hel vecka, vi var lediga två dagar. Varför jag itne gick på festen, well, jag hade svårigheter att ta mig dit och så var jag inte så sugen, innan. Men efter det att en viss fröken Kelly hade ringt så kände jag helt plötsligt ett behov av att vara på en fest med alla de människor som skulle till den festen, eller jag inte alla´, men många av dem. Jag får hoppas att det kommer en fest till snart. Annars får jag se vad jag själv kan skrapa ihop...
För fest måste det bli, förr eller senare. Tills dess får jag nöja mig med the company of min fina syster, som jag kommit fram till är nog den som känner mig tibb_tobb bäst. Nu måste jag lyssna på Nina Simone, dirr, cravings på det.
Synd att jag inte kunde vara på festen, det är säkert jätteroligt där.


Yey!

Okej, jag får nog erkänna att jag skäms ganska ordentligt för att jag inte ens försökt hålla bloggen vid liv så nu efter bara typ två minuter tipsar jag om this little låt which jag gillar väldigt mycket.   Reamonn - Supergirl

DU SUGOORRR PÅ ATT UPPDATERA DIN BLOGG

Visst, jag kan ju alltis lura mig själv och tro att jag ska bli duktig på att blogga, eller åtminstone uppdatera min blogg. Men nej, jag har ett svagt psyke. Det som Emmylie skrev är sant "DU SUGOORRR PÅ ATT UPPDATERA DIN BLOGG".
Men jag gör alltså ett nytt försök. Mycket är det för att pleasa Emmylie.

Så in mitt liv har det inte hänt så väldigt mycket spännande det nya året. Jag kan knappt komma ihåg vad jag har gjort. Typ inget?
Jaja, idag gjorde jag en för framtiden lite avgörande sak, nu tänker de få som läder detta "oh, wow, äntligen något spännande", men tyvärr får jag göra er besvikna. Det handlar bara om att göra kursval inför trean. Men det är alltid något. Så nästa år ska jag, om allt går som jag vill, läsa; Danska steg 2, Italienska steg 1, Litteratur och litteraturvetenskap, Digitalt foto A, Engelska C, Viltvård och Varmkök. Sen tillkommer några grundkurser. Men dessa kurserna har jag valt helt själv, jag har endast valt utifrån min vilja att ha roligt och slippa en massa plugg, så mycket som möjligt. Språk är alltid språk och det är alltid kul men nästa år blir det bara två kurser för min del. Jag varken vill eller orkar läsa några andra språk än just danska och italiano. Uhu!

So that's all folks, för tillfället.


RSS 2.0