The Jam

Här sitter jag och lyssnar på The Jam och tänker att jag ska bädda in deras låt Town Called Malice på bloggen men just den låten finns inte i vettig version på YouTube så istället bifogar jag den här länken som är det bästa som finns att se på Youtube. Men till alla er som har Spotify- SÖK på The Jam! De är ett skitskönt brittiskt popband som enligt mig är väldigt vädra en lyssning eller två


Trellehåla

Imorgon ska jag fara till Trelleborg med mamma och syrran, de ska på varuhuset Valen och shoppa loss. Jag hade verkligen velat vara med men jag har ganska ont om pengar these days, inget sommarjobb suger!
Jag får istället gå och se glad ut för att sedan återvända hem och fortsätta med trädgårdsarbete som jag i slutet av sommaren hoppas kommer löna sig. Men man vet aldrig med min pappa, ibland tänker vi inte i samma banor.
Jag hoppas att det ska finnas ett Tasty House på Valen så att jag kan lägga mina få kronor på en påse goda nötter!

Färg eller utan...

Jag tror aldrig att jag kommer kunna sluta fotografera blommor, efter ett tag kan man ju tycka att det blir tråkigt, men varje gång jag ser en vacker växt så tänker jag direkt "åh, den vill jag fota". Jag vet inte hur många bilder jag har på min dator av olika blommor, eller av samma blomma ur tjugo olika vinklar. Men varje blomma är speciell men vad jag sen ska göra med bilderna är en annan fråga. Men vad ska man egentligen göra med några av de bilderna man tar är för mig ett mysterium.
Överrasknings barnpassning

Idag vaknade jag av att min morbror står och knackat på dörren och ropar hallå. Jag går yrvaket ner och undrar vad han gör hemma hos oss vid denna okristliga tidpunkt (klockan var ungefär 12). Det visade sig att syrran skulle passa Noa, vår 8 åriga kusin med energi så det räcker och blir över till alla barn i hela Ystads kommun. Eftersom syrran inte hade tid att passa from the get go så fick jag hoppa in som vikarie, vilket inte var så svårt. Jag klarade det fint, fortfarande lite bakfull erkänner jag att jag var men jag tog en smärtdödare och försökte se glad ut.
Senare på dagen ägnade jag mig åt att börja plöja igenom säsong två av Grey's Anatomy, på allvar. Och nu på kvällen såg jag en väldgit dålig film på femman och en jättebra film som jag köpt. En vampyrs bekännelser, stort plus i kanten på den! Det är Tom Cruise, Brad Pitt och Kirsten Dunst som fusar tillsammans och det är en väldigt bra vampyrfilm baserad på Anne Rice kända bok Interview with the Vampire, det är också Anne Rice som skrivit screenplay till filmen.


Fest i Hedeskoga, not so much fest today

Festen i Hedeskoga igår var väldigt rolig, jag hade jättekul, men jag drack lite väl mycket, det märkte jag imorse när jag vaknade med den sjukaste baksmällan jag någonsin varit med om. Jag har spytt som en jäkla kalv jag vet inte hur många gånger och det var inte precis det enklaste att inte låtsas om det så mamma och pappa har ju förstått att det var en ordentlig fest. Men det är inte så farligt som jag trodde, det värsta är att må såhär fruktansvärt dåligt så länge, inte approved!
Men festen var approved som fan!


The king of pop är borta

Jag har aldrig varit ett jättestort Michael Jackson-fan, det ska jag inte påstå, men jag har liksom de flesta andra sjungit med i både en och två låtar, texter som man kan utanoch innan. När jag fick reda på att han var död var det inte sorg jag direkt kände utan mer förvåning. Jag har aldrig varit och kommer nog aldrig vara den som hänger med mest i kändisskvallret, men att han ens var sjuk visste jag inte. Det är på ett sätt jättesorgligt att Mr. Pop har gått ur vårlden men försvinna är han nog för stor stjärna för att helt och hållet göra.

Hemma om

Nu har jag bott hos Emmylie-crazygirl i två nätter och vi har sett flera filmer och på en del intressanta tv-program.
En massa epic uttryck har myntats och det har varit väldigt trevligt, jadå!
Ikväll ska jag på Mediocre Confusions sista spelning och sen är det efterfest med en massa folk, det ska bli väldgit roligt and I'm looking forward to it!
Här kommer en video från en spelning de gjort tidigare, halvkass kvalitet I know. Jag känner nästan alla i bandet mer eller mindre men gitarristen är den jag känner bäst och för hennes skul jag ska komma ikväll :)

Grillkväll

Nu har jag precis kommit hem efter en väldigt mysig kväll. Den spenderades hos Emma med väldigt trevligt sällskap, vi grillade och åt som hästar.
Halloumi, qourn, paprika, aubergine, champinjoner och kött. Ikväll körde jag på vegetarisk målitd, fast jag egentligen är en biten köttätare. (Första gången jag försökt mig på en ordvits och ni behöver inte vara rädda, det var den sista)
Jag var väldgit förvånad att Halloumin var så god som den faktiskt var, lite gnisslig när man tuggade, men det gjorde inget, det var skitgott! Mer Halloumi åt folket. Det hörs ju bara på namnet halloumi, hur kan man inte vilja äta det? Eller bara vara nära det så att man kan få säga det lite oftare, Halloumi, halloumi, halloumi!

Imorgon flyttar jag tillfälligt hem till min käre kusin Emmylie och vet inte hur det blir med uppdaterandet resten av veckan, man måste ju ta vara på sommervärmen medan man har den. 23 grader hela veckan? Det tackar jag då inte nej till!

Everybody is beutiful?

Är ala människor vackra eller är det bara bullshit? Själv säger jag nej, alla är inte vackra. VIlken tråkig värld om alla skulle ha ett perfekt utseende, slående skänhet är för mig tråkigt i längden.
Självklart är detta inte något jag kommit  fram till genom djupgående uträkningar och timslånga konsultationer med insatta i ämnet. Nej detta är en fråga om smak och min smak säger mig att de allra flesta inte alls är vackra, vissa har verkligen inte ansiktsdragen till fördel. MEN, ja det kom ett men, jag tror dock att alla är attraktiva på något sätt, för någon. Jag kan ju tex tycka att en kille/tjej är hur jävla vrålhet som helst och jag blir alldeles varm i kläderna bara av att titt apå personen, brevid mig står kanske någon som inget hellre vill än att vända sig om och kräka. Okej det var kanske lite överdrivet men vad jag ville ha sagt med det hela är att få är vackra men alla har något som göra att andra kan uppskatta deras utseende. 
Sen om utseendet spelar roll överhuvudtaget är en annan fråga, men den sparar jag, måste suga lite mer på den karamellen.

 

Café Annorlunda

Om bara några få minuter bär det av till det legendariska Café Annorlunda. En kaffestuga som ligger precis vid Stenshuvud och som suposedly ska ha otroligt goda kakor. Men! Detta är inte allt, man får äta hur mycket kakor man vill...Jag tror jag hoppar över frukosten idag. Sen får man väl ut och motinera när man kommer hem, annars kommer jag förmodligen säpa runt på resterna efter detta kalas i flera veckor.

Slösurfa mera!

Ni vet när man slösurfar lite och trycker sig vidare från olika sidor och till slut hamnar så långt borta från det stället man startade på? Ja, det kan faktiskt vara ett intressant eller rentav roligt ställe. Som nyss hamnade jag på en kysskolesida och det var underhållande, fyra olika punkter på hur man kysser sin motpart knäsvag.
 Först var det beskrivet hur man på bästa sätt värmer upp innan man grovhånglar och den slutliga punkt fyra såg ut på följande sätt;

4. Nu är det dags för lite rejälare tag - kör in tungan ordentligt. Ta tag runt hals med händerna (så som män alltid gör på film) och dra personen tätt intill dig och träng in med tungan bestämt. Med ett grundligt förarbete enligt ovan är det fritt fram att virvla in och ut och fram och tillbaka med tungan nästan hur hårt som helst .  Att kyssas på det här sättet är ett förträffligt förspel

Jag röstar för mer slösurfande! Vad är det konstigaste stället man kan hamna på? Fast, på webben kan man nog hamna precis vart fan som helst!


Är det jag som är bakom flötet?


En bild från förra sommaren som inte har ett dugg med inlägget att göra, inte med något alls heller. Det är jag som står med en stränglös gitarr på ett nyplöjt fält med vått hår och ett ganska funky smile, approved by Hässleholms kommun!


I fredags var det som bekant midsommaraftron, hoppas alla hde en trevlig kväll. Själv hade jag en väldigt trevligt kväll, så länge den varade. Efter att ha snackat med mamma och pappa och diskuterat hur jag skulle ta mig hem efter festen i stan så blev det bestämt att jag skulle åa taxi hem. Mamma ringde och beställde taxi...kvart i elva blev jag hämtad. Ganska tidigt? Jovars, det var inte jåttekul att åka hem så tidigt kan jag ju säga, men den stunden jag var där hade jag jättetrevligt! Så tack till alla för det :)

Men, till mitt fallande bakom flötet. När vi diskuterade hur jag skulle ta mig hem så var cykeln ett alternativ men då hade jag fått cykla hem när det fortfarande var ljust vilket betydde att jag hade kunnat stanna till halv elva, alltså var en taxi bättre. Pappas argument till att jag inte fick cykla efter att det blivit mörkt var "men detta är en sån helg när alla amatörer är ute och festar" Amatörer? Ja för tydligen så är det så, jag trodde bara att det var något pappa sa men sen läste jag på Pelles blogg att midsommarafton faktiskt är en "amatörernas afton" så insåg jag att detta itne var något underligt sammanträffande utan att detta är en myntat uttryck. Men varför har jag aldrig hört det innan? Är det vanligt? Använder folk det ofta? Jag vill veta!
Jag ska nog klämma in bilder från midsommar när någon annan har laddat upp så jag kan sno, eftersom jag var lat och inte hade med mig min egen kamera.


Glad Midsommar

Ikväll ska jag hem till Cia på midsomarknytkalas, riktigt trevligt ska det bli! Hoppas att alla får en trevlig kväll och att solen kanske tittar fram lite iaf.
Glad Midsommar!


Någon som kör på Midsommarfitta istället för den traditionella stången?
Det var meningen att vi skulle ordna det men, det verkar inte bli något, jag vet inte riktigt hur man ordnar det...

Milow- Ayo Technology

Har du missat denna låten? Synd om dig säger jag bara, för även om texten är sjuk så är låten lite halvbra. Precis lagom bra för att man ska kunna gå runt och nynna på den en hel dag. Men texten? Eh..ja det är en annan femma.
She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her

*host...host*


Mången mö han övermannat

I just know att denna dagen kommer vara tråkig, det känns i hela kroppen. Okej, halva dagen har ju gått, men ändå. Jag måste laga tältet som gick sönder på Siesta! idag och så måste jag städa, mamma har satt mig och Micka på slavgörat. Jag hatar att städa, speciellt när mamma har bett om det, eftersom hon är så fruktansvärt petig och inget är bra nog. Jag vet iten hur många gånger som det har slutat med att hon har städat om helt och hållet efter att jag har dammsugit en hel dag.
Inget Hultsfred blir det heller, men inte för att jag intefick åka dit, utan för att jag inte får åka just då. Mamma och pappa ska utomlands och de vill inte att jag är på festival när de inte kan komma och hämta mig. Det resonemanget kan jag faktiskt förstå, so no hard feelings! Men lite surt är det...

Born on the fourth of July

Born on the Fourth of July är en film som jag faktiskt velat se ett tag men aldrig gjort. Men så ikväll hade jag turen att slå över på Showtime och den precis hade börjat. Filmen handlar om Ron Kovic som kommer tillbaka från Vietnamkriget förlamad från mitten av bröstet och ner. Det var en väldigt känslosam film och jag som är blödigare än de flesta bölade ganska hardcore när Tom Cruise spelar den sårade soldaten som ligger stupfull i sängen och frågar sin pappa "Who will ever love me?". Jag tyckte filmen var bra, den är en sann historia men eftersom det inte är påhittat så faller alla delar, som ofta är med i filmer, bort. Det fanns ingen storslagen kärlekshistoria, det var inget vänskapsdrama det var sanningen. Jag erkänner att jag gärna hade sett att det var lite mer sammanknutet och att slutet inte var så snopet. Men jag kan rekomendera filmen till alla som gillar 80-tals Tom Cruise och/eller filmer med politisk insyn. Fyra av fem toasters, kanonkul!Härmed älskar jag grått!

Efter gårdagens inköp har jag kommit fram till att grått är en väldigt fin färg, speciellt när den är klar och inte murrig som den oftast är när det kommer till kläder. Nu kan det ju vara så att bilden på tröjan ser murrig ut, men det är inte riktigt den färgen den har annars. Men jag älskar härmed den här tröjan och färgen grått!Work, work!

Idag jobbade jag mina fyra timmar och det gick väldigt bra. Något som var mindre bra/trevligt var att upptäcka varför jag itne fick något sommarjobb, nej mitt jobb som jag blev lovad förra augusti hade de gett till en annan kille och så hade de anställt en helt ny tjej och en praktikant fanns det också plats till. Jag är så jävla förbannad! Dålig stil! Och jag vet, for a fact, att killen som fick det jobbet fick det efter att jag ringt och frågat i typ mars om hur det blev i sommar. Något som är ännu mer frustrerande är att jag måste vara trevlig och glad eftersom jag inte har något annat jobb och är glad bara jag får jobba två timmar. Det jag allra helst hade velat göra är saga till dem att de kan köra upp sina jävla timmar, för sån här skit vill jag inte ta!

Malmö

Var i Malmö och shoppade med syrran idag, jag köpte endast en "tröja" och en BH och ett läppbalsam. Syrran däremot har precis fått pengar av mamma och pappa, rejält med pengar som en liten belöning, nästan allt hon hade med sig idag är borta. Hon handlade kläder och dylikt för nästan 1000 kr, jag tittade på och gav smakråd. Det snyggaste var ett par badshorts som hon köpte på KappAhl och en klänning på dito.

Imorgon sk jag jobba, dock endast i fyra timmar, men när man itne har något jobb så är alla erbjudanden varmt välkomna. Jag hoppas på att de ska behöva mer hjälp ofta under sommaren, men med min tur så verkar det inte så sannolikt. Det är på samma ställe som jag var på förra sommaren, sjukhuscaféet på lassarettet. Ska upp relativt tidigt så nu måste jag slockna, god natt!

Hultsfred 2009

Kvällen bjöd på återträff hemma hos Janina, hela det gamla "gänget" träffades och det var väldigt trevligt. Vi åt god mat och pratade om det mesta, mer än det faktiskt.
Mot slutet kom vi in på Hultsfredsfestivalen och jag är VÄLDIGT sugen, ännu mer nu. Men jag har snålt med pengar och inget sommarjobb, vad jag vet nu. Men det är inte pengarna som är det stora problemet, nej det är mina föräldrar. Tydligen så får jag inte åka på fler festivaler, eftersom tältet och kameran gick sönder på Siesta...och det säger ju allt! Då kan man ju faktiskt inte fortsätta åka på festival? Eller?
Jag är skitsur, men jag ska tjata och bråka, så skiter jag i om vi blir jävla ovänner, det spelar ingen roll, för jag vill åka och jag tycker de kan låta mig ta ansvar och ta hand om mig själv har jag väl alltid klarat? Åh! Jag blir så frustrerad och arg! Men jag vill så gärna åka!!!

Helgen har varit.

I fredags var det student och det är nog en dag som få av studenterna här i Ystad kommer glömma, nära på storm och spöregn hela dagen. Halv åtta ringde moster och bad oss komma och hjälpa till, det hade kanske inte varit så lyckat att sitta i tält på gräsmattan? Så vi fick flytta in hela kalaset och det tog sin lilla tid. Enorma soffor som var sjukt tunga, ja det bar jag och mosters man. Jag har haft ont i kroppen hela helgen, men allt lyckades bli färdigt och vi klädde oss i regnställ och gummistövlar och stod och trängdes med hundratals människor som alla ville hänga blommor runt de som precis sprungit ut på trappan. Alla var helt genomvåta och det var fruktansvärt kallt! 

Igår gjorde jag inte något vettigt alls, jag och syrran tittade på första säsonen av Grey's Anatomy and that's pretty much it, men fint var det!

 


I'm in way to deep

Kvällen blev väldgit lyckad, jag har jättetrevligt och det tyckte jag det verade som att de flesta andra också hade. Vi satt var i nästan två timmar på Hamngatan 14 och käkade, snackade och skrattade en hel del. Det bästa var när Stefan och Matilda skrattade så hårt att tårarna började rinna, det var när vi hade dragit lite väl grova skämt om ett järnrör och en akutmottagning.
Till de som läser det här och var med ikväll vill jag bara säga tack, det var jätteroligt, och jag ska ha minst en fest i sommar, jag bjuder alla! Kanske tom. hela klassen, det får jag se senare :)

Imorgon är det student och det ska bli roligt, dock vet jag itne om jag följer med ut, mamma verkade intte så pepp på det.

Äntligen sommar

Nu är sommaren här, inte vädret men ledigheten har trillat in, var i skolan för förhoppningsvis sista gången på ungefär tio veckor. Som jag som sagt har bestämt ska bli de bästa sommarveckorna någonsin. Jag ska ta till vara på det sista sommarlovet, helt klart, jag ska göra allt i min makt för att detta ska bli under-fucking-bart!

Nästa vecka är det midsommar (vart fasen tog de veckorna vägen?) och det ser ut att bli knytfest hemma hos lilla Cia med dans runt midsommarfitta. Ned med fallossymbolen! Fram med jordgubbarna sen är det fest.

Ikväll ska vi ut på restaurang med några från klassen och ha lite egen avslutning, det ska bli riktigt trevligt, can't wait!


Me and Cia @ the Epic Tequila night

Idag såg jag ett par blodiga kalsonger...

Dagen har både varit trevlig, inte fullt lika trevlig och lite ledsam. Vi hade "utedag" eller vad jag kan tänkas kalla det med klassen och några spelade kubb och några satt och pratade, det hela slutade väldigt plötsligt när vi blev attackerade av några treor som glatt slängde väldigt många vattenballonger på oss.
Set mindre trevliga är att pappa numer är inlagd på sjukhuset, vi var och hälsade på ikväll och tittade lite på fotboll med honom i allrummet...men...ehm...det var inte bara vi där, vi fick sällskap av en man med blodiga kalsonger och en kisspåse, sen kom två karlar till med kisspåsar, en alkis och en fd. krigsfånge. Det var en fest, men det luktade äckligt.
Vi vet inte hur länge pappa måste stanna men studenten på fredag verkar inte så troligt just nu..

Grey's anatomy var den ledamma delaen, jag grät som aldrig förr, fan vad det är plågsamt! Och så måste man vänta en hel sommar på nästa avsnitt, vad är detta? Tortyr på nästa nivå?


Impressed!

Idag vart det besök i kyrkan, syrran slutade nian och skulle sjunga i kören så alla vi övrgia i familjen Nyberg-Borg infann oss i kyrkan och tittade och fotade. Syrrans tårar rann ungefär 80% av tiden hon spenderade i kyrkan, vilket var kanske lite mer än två timmar. Först skrattade jag bara åt henne men sen när hon kramade om sin ena kompis och jag stod med kameran och fotade det hela så högg det till i magen, två hulkande tjejer som tröstar varnadra är ganska jobbigt, speciellt för mig som är väldigt blödig. Jag slutade fota.

Micka har nothing to be ashamed for, hon har så in i helvete bra betyg så att det knappt finns, två betyg under toppen, grattis säger jag!

Imorgon är det avslut, men jag kommer bara om det är fint väder, ska nog göra något så ovanligt som att jogga när jag vaknat! Amazing, over!

Små barn

För en liten stund sedan ropade pappa på mig att jag skulle komma, snabbt. Det var telefon till mig, när jag tog luren blev jag lite förvånad, det var Elin, en liten tjej som är 6 år gammal, snart sju. Hon ville tydligen prata lite, så jag körde igång och frågade henne om allt möjligt och hon snackade iväg om troll under broar och troll i filmer, men "de finns ju faktiskt inte på riktigt". Hennes dag var väldigt spännande att lyssna på, faktiskt, och sen frågade hon mig plötsligt om jag gillade hundar? Och jo, ja det gör jag ju faktiskt. "Vad bra, för jag har gjort en hund idag, i pärlor, men inte platta utan runda som man sprayar på, men det blev lite galet för jag hade inte två svarta pärlor så ögonen blev helt galna".
"Jag kan skicka den till dig imorgon, men du får inte böja den för då måste man åka till den som har gjort den och spraya mer vatten så den får vila en natt till"
Jag blev väldigt glad, både över samtalet och över presenten! Barn är proffisionella ordbajsare and I love it!


Jag och syrran, age unknown

So not my favourite day!

Dagen inleddes med en lång vandring igenom skog och mark, inte så hemskt kan man tycka, men när det spöregnar och man blir alldeles genomvåt på kuppen. Ja, då är det inte så trevligt, hur man än vänder och vrider på det, visst tre timmars oavbruten gång är väldigt bra träning och trevligt sällskap under plågoriset är inte så dumt det heller. Men det var långt ifrån kul, jag tycker inte om att vara våt! Så när jag kom hem tog jag en varm dusch och la mig på soffan och åt godis, man måste ju balansera rätt  med träning och onyttiheter. Eller hur?

Allt verkade vara trevligt igen och efter en stund klev pappa upp och började fixa och dona lite som han alltid gör, sen helt plötsligt kommer han in efter att ha varit ute en sväng och tar sig i sidan och har uppenbarligen väldigt ont. Jag som inte tror det är så farligt säger itne så mycket, men det hela blir bara värre och värre, till slut står han och har så ont att hn knappt kan prata och jag letar efter nummer att ringa, men en 14 minuters kö är inte något man vill stå och vänta i. Mamma fick komma hem från jobbet och köra pappa till akuten. Nu har han kommit hem igen och läkarna tror att det kan ha varit ett njurstensanfall, men de är inte säkra. Vi måste passa över natten och om det blir värre ska vi in igen, när han kom hem var han fullproppad med olika smärtstillande men hade fortfarande ont.
Ungefär vid denna tiden förra året låg min mamma på sjukhus i en månad av okänd orsak och jag känner verkligen inte för att upprepa hela den proceduren med pappa...

Håll med om det folk och fä!

Imorgon står vandring på schemat och det ska inte bli jätteroligt men jag fasar inte så mycket som man kanske kunde tro. Det är härmed inte alls långt kvar tills det att årskurs två på gymnasiet är över, jag är glad och glad. Inget annat, denna sommaren ska bli den bästa, det bestämde jag när jag satt och kollade på Söndagsparty, och de pratade om den svenska sommaren. Då tänkte jag att ja, nu jävlar så ska jag ha den bästa svenska sommaren i hela mitt liv!
Jag ska göra en lista som jag måste pricka av. Fest, fest, fest, vänner, lite mer fest och en massa sköna kvällar.

Imorgon vill jag vara salongsberusad under vandringen, få saker hade varit roligare.

Jag vet att jag döljer en sanning

Idag var jag med mamma och Micka i Malmö och shoppade lite. Jag tänkte från början inte handla något alls men när jag väl stod på Skopunkten och hade hittat ett par skor som jag ville ha så köpte jag total tre par. Bland annat ett par sandaler och dessa nedan. jag kan inte komma ihåg sist jag hade sandaler på mig, det är åratal sedan.


åh gud, f*ck!

Jag hatar ensamma nätter, de är så förbannat långa. Varför hamnar jag här? Varför kan inte jag vara en person som släpper saker, som inte tänker så j*vla mycket, det är meningslöst att ens fundera på vissa saker, för mig är det mer än meningslöst att fundera på just dessa saker. Men så sitter jag här, småtimmarna och ensamheten är tydligare än någonsin, det är f*n tomt. Jag vill inte såhär mer, inte så!
När natten är som mörkast...då kommer de små trollen fram ur sina hålor, de står där borta vid väggen i andra sidan av rummet, jag ser dem inte men jag vet att de står där. De pekar och jag kan höra vad de säger, som skrik i huvudet, det ekar och gör ont. Ekot växer, det sitter kvar sen många år, det har funnits där som det sår det en gång var och ärr det är idag, det försvinner aldrig och det verkar inte som att någon kan plåstra om det heller. Jag hatar dessa nätter

Timbuktu och Promoe- Ge oss Sverige tillbaka!

Nu lyssnade jag precis på Timbuktu och Promoes nya låt; Ge oss Sverige tillbaka. En låt om EP-valet och att det faktiskt är viktigt att rösta! Det är imorgon och hade jag kunnat lägga en röst så hade jag verkligen gjort det, jag röstade i skolvalet fast det kanske inte spelar så stor roll. Men det är viktigt att visa vad man tycker, annars kan man hålla sin mun stängd varje gång det diskuteras om dagens samhälle. Timbuktu och Promoe vill att ni ska rösta! Men tänk efter innan, vad passar dig bäst.
 


Ännu en gång fick vi brev från Sverigedemokraterna. Ge oss Sverige tillbaka säger dom.
Vi tycker inte att Sverigedemokraterna har ensamrätt till Sverige.
Nu vill Timbuktu & Promoe ge er denna låt, "Ge Oss Sverige Tillbaka", i hopp om att ni alla går ut och röstar.

Promoe:
"Sverigedemokraterna försöker ta patent på vad svenskhet är. Dom gör det på ologiska grunder, och dom kan knappast själva veta vilka och vad som omfattas av deras defintion av svenskhet. Jag, likt många andra, kan inte identifiera oss med den."

Timbuktu:
"Dagens Sverige består av människor från alla delar av världen människor som kommer från olika kulturella och religiösa bakgrunder. Jag tror att detta berikar Sverige enormt och det är detta Sverige jag är en del av."

Rösta på vem ni vill. Men inte på Sverigedemokraterna.

Denna låt är gratis. Lägg upp den på din hemsida, din blogg, ditt forum, din Twitter, din Facebook, din MySpace, sprid den till alla du känner. Media får jättegärna lägga upp den på sina hemsidor.
Hjälp oss sprida den till allt och alla!


She might think of me as..

Jag har haft en väldigt såsig kväll, åt god grillad mat och tittade på den otroligt tråkiga fotbollsmatchen mellan Sverige och Danmark. Höjdpunkten nåddes under försnacket när de drog kameran över publikhavet och man såg en skitstor banderoll i det danska suporterhavet med text som löd; Skåne tilbage, Zlatan er Dansk! När jag då säger att detta var höjdpunketn så menar jag det verkligen, inget intressant hände, efter att Danskarna sparkat in ett mål so jag först trodde kom från en svensk herres fot så var matchen totalt död. Men så är ju inta jag något  sportsfan.
Men det fanns ju en del att vila ögonen på medans jag hade tråkigt...typ Kim Källström, svettiga män är aldrig helt fel.

Tequilan var hedersgästen

Festen igårkväll blev one for the books, det var guld nästan rakt igenom!
Det började jättebra, eller ja när jag väl fått hjälp att hitta rätt blev det bra. Vi var lite försiktiga i början men sen slängde man i sig en shot efter en annan, det var blend det vidrigaste jag någonsin smakat men det blev riktigt festligt, verkligen! Alla som var där förtjänar en fet kyss som tack för allt kul, jag tror någon fick en eller två pussar igår och som numera har blivit standard så var jag väldigt pratglad och berättade vitt och brett om både det ena och det andra. Men det är ju så det blir och det kan jag stå för!
Kvällen började hemma hos Vicki där den pågick den största delen av kvällen sen tänkte vi oss ut och hamnade på gågatan, jag var påväg in på BaráBar men sen sket jag i det och då satt jag, Cia och Emelie på en bänk och frös och väntade på några andra av tjejerna ett bra tag. Vi hamnade hemma hos en kille som heter Jocke, det var ju drägghålet utan pepp? I alla fall så tyckte jag det  när vi var där, ingen var fest, det var släckt överallt och ingen var glad, så verkade det för en som ville festa och vara peppglad mest hela tiden. Efter väldigt få minuter i den icke festliga lägenheten drog vi hemåt mot Vicki igen och sen ringde jag och mamma lite fram och tillbaka med varandra och sen hamnade jag i en liten trång Golf med mamma, pappa, Pekka och hans bror Murreio...eller något sånt. Väl hemma stekte jag ägg och vi satte oss alla tre vid köksbordet och åt mackor, pappa duschade Zack och insinuerade vad han skulle göra nästa morgon, jag försökte sluta lyssna.

Det var verkligen en toppenkvälls om jag vill göra om, SNART!


Fest ikväll!

Ja nu ska jag snart iväg hem till Vicki och där ska tequilan flöda! Fest ska det va, men jag ska nog inte festa så jag stupar. Men mycket ska det bli och tequlian skrämmer mig en aning.
Jag ska själv ta med mig Absolute Holiday Classics och dans kanske är en faktum?
TEQUILA FOR PRESIDENT!


A family of trees falling

Ska alla iväg och se Bruce i helgen? Det verkar onekligen så, jag hade inte varit sen att tacka ja till det om jag bara hade haft lite cash. Vem vill inte se The Boss in action? Nej tacka vet jag tequilakvällen som är inplanerad imorgon. Jag har bestämt att jag ska ta det jävligt lugnt för att visa mamma och pappa att jag faktiskt är förnuftig och för att itne pappa ska vilja veta allt som han tror hände på Siesta!.

Något fint;

Jag- Varför har jag alltid så kalla fötter?
Pappa- Kalla fötter varmt hjärta.


Sold and perhaps employed!

Idag gick det mycket bättre än jag förväntat mig vid mitt besök på gästiset i byn. Jag fick prata med jättetrevliga Kym som tydligen inte bott i Sverige så länge, så vi tog intervjun på engelska, no problems I say!
VI satt och pratade i en mer än en halvtimme om allt och inget, när det var slut sa hon faktiskt till mig "I like you really much" och hon hintade gravt flera gånger att jag kommer få möjlighet att jobba hos dem. Jag är en klad hest!

En annan sak jag är väldigt glad över är att jag numer endast har en kurs kvar att avsluta detta läsår, Matte B ska jag lägga bakom mig på tisdag och jag hoppas innerligt att jag lyckas uppnå mitt VG som jag slavat som en idiot för. Får jag itne det blir jag lite ledsen men sen dansar jag. Pappa är inte längre lika sur, nu när jag är en duktig dotter som sköter skolan och fixar jobb och så kan det ha att göra med att han idag fick sin lite försenade födelsedagspresent från mig och syrran. En mörkröd luktpion som han önskat sig innerligt, jag fick en fin kram och ett fint samtal som tack så idag behövs lite peppig musik. Varför inte Hot Chocolate ochlite dans, YOU SEXY THING!

Frustration

Pappa och jag har normalt sett en väldigt bra relation och pratar om det mesta men sedan jag kom hem från Siesta! har han varit lack 24/7. Inte bara på mig, det går ut över syrran också, jag vet faktiskt inte vad det är men kraven som måste uppfyllas för att inte få gnäll riktat mot sig är omöjliga att faktiskt uppfylla.
Jag tror att det hela kan ha att göra med att han är sur att så mycket gick sönder på Sirre och att jag kanske inte får så bra betyg som jag brukar få och att jag i nuläget inte har något jobb. Han använder allt som en ursäkt att få blåsa ut ånga, disken ska vara perfekt, jag ska laga middag och plocka undan också, medan syrran ligger på sofflocket och har endast disken som krav. Jag pallar inte mer nu!

Imorgon måste jag gå och sälja mig själv, något jag aldirg gjort och förväntar mig vara riktigt kass på, wish me luck och make love.
Pick flowers!


För att misären inte skulle bli överhängande slänger jag in lite Britt-Marie!

God natt and don't forget, kötta, seeda och langa allt du kan!

Weaker than all else

Just nu känns det som att denna dagen knappast kan bli mycket segare bara klättra uppåt.
Imorgon har jag fatångest inför mötet med mina potentiella arbetsgivare, jag har aldrig varit på "intervju" innan och vet verkligen inte hur man ska föra sig för att ha stor chans att landa jobbet. Men just nu känner jag att det inte gör något om jag är pank hela sommaren och hösten, varför skulle jag göra något annat än att dega på en handduk under ungefär 80 dagar? Nej, precis det finns inte något godtagbart svar. Förutom nästan alla...
Jag vill ha pengar!

Vilken blogg är bäst? Min favorit är Pelles Personliga, han är fan kung!

Facts of life

Nej, det finns inga facts of life, inte idag. Idag är jag en person utan djup, det enda jag tänker på är att jag mår illa och att jag igår åt morötter som jag för en halvtimme sedan upptäckte hade legat i samma påse som en morot som inte längre var en morot, bara mos i påsen! Great sucess, idag mår jag inte så bra, ruttna morötter smakar rent ut sagt inte så jävla nice. Jag langar inte peppen idag.
Det enda gutti som lyckats hända är att jag kirrat MVG i Teckenspråk så jag tilldelar mig själv en fet klapp på axeln och tipsar alla att om man bör lyssna på Placebo, dagens sanning!


Jag vill på ett underligt sätt ligga med låten Slackerbitch

Siesta! 2009

NU har det gått en vecka sedan sista inlägget och  då är man hemma från årets Siestafestival, det var verkligen så förbannat roligt att det inte går att beskriva. Har hunnit återhämta mig och saknar redan det dräggiga festivallivet.
Kom upp på onsdagen och stod i en fet kö, käkade, fixade tältet och så var festen ett faktum. Jag vet inte så mycket som hände under onsdagskvällen, mer än att vi dansade en jävla massa och att jag träffade en kille under en strålkastare och sen sprang runt och hämtade saker utan skor och strumpor i regnet, det var inte så trevligt dagen efter.
PÅ torsdagen vaknade jag klockan halv fyra av att det spöregnade och hade börjat rinna längs väggarna i tältet, men det hindrade inte peppen, fösökte göra det bästa av situationen och fixa lite bättre ställning och lite mer torka. Men det regnade fett mycket under hela torsdagen och vi gjorde inte så mycket mer under dagen än besökte centrum och festade på kvällen i väntan på att Sonic Youth skulle spela. Det var den enda spelingen jag kom iväg att se på torsdagen och det var fett najs men jag var ganska tröt, det var klockan halv ett på natten och festen var lite död. Men mosh pit var ett faktum och mosad blev man ganska hårt. Jag och Emma stod och halvsov mot varandra och mest mös.
På fredagen tog jag en välbehövlig dusch och tvättade av mig allt äckligt som man samlat på sig under två dräggiga dagar, sen blev det ett stopp på stationen för att hämta Emmylie och sen var det mer fest, efte ett besök på det legendariska NETTO! Artisterna på fredagen var inga mindre än Mando Diao, Placebo och några till, det var väldigt roligt, tror jag nog, det är ganska dimmigt alltihopa. Jag snodde ett par skor, nej två, nej det är inte heller sant jag snodde två och ett halvt par skor under fredagskvällen. Fick dricka från okänt håll och träffade väldigt bra människor som var pepp på fest. Lördagen var en fetbra dag och artisterna och spelningarna var underbara, fast jag hamnade underst i mosh pit på Anti Flag, men det var det fan värt!

Halv fem lördag morgon packade jag och Emmliye ihop vårt tält och gick till stationen och tog tåget hem, tältet var trashat, kameran var trashad och vi var trashade, men vid gott mod! En dräggig men pepp festival, längtar redan till nästa!Fler bilder hittar du på Bilddagboken, DidrikStrumpa med gästlösen; nybergstös


RSS 2.0