This weekend

Helgen börjar redan imorgon i skolan när vi ska pynta studiesalen inför julen, klä granen och lyssna på julmusik. Den fortsätter hemma med att jag sätter deg till pepparkaksbaket som går av stapeln på lördag, tidigt som tusan.
Jag ser faktiskt riktigt fram emot det hela :)
Lördagkväll kommer spenderas ute och förmodligen kommer det bli jävligt roligt, i say no more about it 'til it's done.

På söndag så äre en resa till Trelleborg som står på listan och alltså är hela helgen planerad och det känns både skönt och lite jobbigt men kul kommer det bli.

About the movie; jag tycker också vi är bäst och det är underbart vad kul man kan ha tillsammans! KÄRLEG! ♥

Nu är den klar!

Nu har jag lyckats bli klar med filmen, jag har hunnit titta på den typ tjugo gånger och jag sitter bara och ler hela tiden, it makes me so happy! :) Men nu är frågan om världen är redo att se hela härligheten? Jag vågar chansa på det! Att tänka på; slutet är lite ihopkrafsat och sämre än början, i think.


Alla creds går till Lillemor, Mäjje, Miga, Per, Jonatan, Anton och Maxi. Terese är också med i början.
Lite cred tar jag själv, le löl

//Stahaijna


movie Maker

Nu har jag pysslat med en video i ungefär tre-fyra månader-glömde bort den emellanåt, därav tidsramen. Det är bilder och filmer från fester med The party gang. Jag är absolut ingen stjärna på movie makern och det går satans trögt men det är faktiskt ganska roligt. Så roligt att jag inte vill sova!

Sist jag använde Movie Maker till något annat var i tvåan när vi gjorde en film om folks fördomar, den blev oerhört bra, if i may say so myself, inte för att jag gjorde så mycket...
Detta är vad jag pysslar med just nu, istället för att sova som jag kanske borde. Jag är ju väldans trött, det är därför detta är lite konstigt.


Galen vecka

Denna veckan kommer vara så sjukt galen, jag behöver verkligen plugga alla mina lediga timmar. Jag har suttit nu sedan jag kom hem och försökt knåpa ihop något bra till Psykologi B, hur det går är kanske mindre viktigt. Jag känner bara att jag verkligen inte vill bli försenad med fler saker än romananalysen jag har kvar sen ett tag tillbaka.
Veckan kommer vara tråkig men om jag kommer plugga vet jag inte, men jag ska banne mig försöka!
Tvångssyndrom here I come, Danska watch out!

Paranormal Activity

När alla andra bloggar om att de varit och sett New Moon (som jag också har sett, men kan delge en annan gång) så kan jag ju berätta lite om filmen jag såg på bio igår. Paranormal Activity skräck när det är som bäst. En packad biosalong och stämingen var uppumpad brevid mig sitter fyra av mina vänner åt ena hållet och på andra sidan en tjej och kille som är på första dejten.
       Tågresan in till Malmö så jagar vi upp varandra ordentligt och pratar en massa om olika filmer och gänger vi blivit rädda, sen åter vi middag och hinner lugna ner oss, jag bästemde mig för att jag skulle strunta i att förvänta mig något alls av filmen. Det brukar alltid vara så när man hört att en film ska vara skitbra att den verkligen inte alls lever upp till det och enligt trailer så skulle ju denhär filmen var sjuk. När filmen sen drar igång så är det ju inte så farligt, efter halva filmen så tänkte jag "men det här är ju en bra skräckfilm, den kanske får minus för att deninte är så läskig men en bra film är det allt..." jo visst.
    Sen kom slutet och då var det inte så roligt längre, jag har aldrig sett något läskigare i hela mitt liv och jag vet inte om jag vill se den här filmen igen, inte i någon nära framtid iaf. Slutet var inte helt oväntat men det var sjukt äckligt, nästan alla skrek, folk grät och det var riktigt jäkla otrevligt.
Av fem möjliga så får den nio jäkla toasts. Den var riktigt bra, men tycker man inte om att bli rädd så ska man nog skita i det.



läs mer om själva handlingen här (spoiler!)


ska man skämta kan man inte mesa ur

Min åsikt är att om man ska skämta alls eller ens ha kul åt skämt så måste man kunna skämta om precis ALLT! Ja, inte bara nästan allt utan verkligen allt. Man ska kunna skämta om handikappade, olika folkgrupper, mord och svält. Hur ska vi annars kunna skratta, för tar man bort en sak måste man ta bort allt, det är inte rätt ätt säga att det är okej att skämta om norrmän men inte om judar. Varför ska det vara någon skillnad? Humor är individuellt och det ska vara okej. Låt oss säga att jag skrattar åt ett grovt skämt om en rullstolsbunden person, har jag då ingen sympati för rullstolsbundna? Självklart har jag det!
Men ska man skämta om något alls måste man kunna skämta om precis allt!


What's the story?

Fredagen den 20 november, vad händer? Jo jag är ledig från skolan, eller jag har iaf inga lektioner. Kvällen bjuder på bio, New Moon. Vad som då ska hända under dagen är ett mysterium, jag skulle iofs behöva ta en sväng in i stadens centrum och fixa med ett tågkort. Det MÅSTE jag komma ihåg!

Annars äre ganska chill, hade tänkt läsa klart den långdragna danskboken och kanske börja skriva om den, se en dansk film eller så ändras allt helt, vi får se när jag vaknar för nu är det dags att sova!

bara 28 dagar!

Idag är det inte mer än 28 dagar tills jag fyller myndig, kan knappt fatta att den dagen som jag faktiskt väntat på så länge är här snart, och att det är ett helt år sedan jag vaknade av att en jordbävning skakade hela Skåne och då vaknade till min sjuttonårsdag! Var det verkligen sant?

Då har man snart levt i 18 år och det är förhoppningsvis bara en bråkdel av alla år som komma skall. Nästa stora steg är studenten och sen kommer väl det jag hoppas jag ska kunna kalla livet. Och vad det innebär får väl tiden visa. Snart är det dags!



Frågan är var alla åren mellan detta kortet och nu tagit vägen?


Gratisbio!

Idag vill jag pusha för gratisbio.se, en sida som går ut på att man ska samla poäng och i slutändan växla dem mot biobiljetter eller presentkort på Nelly.com. 
Poängen tjänar man på flera olika sätt! Man kan besöka olika hemsidor, delta i undersökningar, värva vänner eller passa på att gå tjäna poäng när man handlar kläder, elektronik eller flygbiljetter, för att nämna några av sätten. Eller varför inte blogga om det?


Så vad väntar ni på? Det är bara några klick bort- Gratisbio.se (min unika värvningslänk)




where did your heart go missing...?

Det blev inte någon fest för mig ikväll. Ganska synd men jag orkar inte vara a nag.

Snart så bär det av mot Sveriges Mekka- Ullared! I know, Ullared. Platsen dit alla egentligen vill åka men ingen medger att de vill det. Jag ska stå i kö och om jag spottar Morgan eller Boris så ska jag be om autograf, dirr!
Jag kommer vara så fruktansvärt trött när jag ska stiga upp om mindre än fyra timmar, piss vad jag kommer vara på dåligt humör, men that's life, you gotta take the punches and roll with it!


frostiga avtryck på hjärtat


cause baby your taking me to places

Nu är det natt, jag är trött men ändå sover jag inte. Inget plugg har det blivit idag heller, men det är liksom chillHOLD YOUR HORSES, SAY WHAT?!?!?! Nej det är inte chill, men jag ska plugga i helgen....eller...ja...ehm.
Vi lämnar det ämnet eftersom jag (som sagt) är en slackerbitch.

Denna dag har varit mycket trevlig, lunchade hemma hos Hedvig med Freja och Emilia, det var gott och mysigt. Sen tjuvåt jag lite godis med syrran under en filt och efter det åkte jag på TK och höll på att somna.



Im lost in something dark, it's wrapped around me (old foto)


it's because she's kinda a babe

Freeze I'm Ma Baker, out your hand in the air and give me all you money!

Jag har helt tappat pluggandet, mitt PA har dött en ond bråd död och allt annat har blivit nedslaget under en vandring i skogen, inte fan vet jag vem det var som släpade det med sig och grävde ner det efter styckningen. Hur ska jag då kunna hitta det?

Men nu ska jag för en gångs skull stänga av datorn och läsa lite i Röde Orm, hur tråkigt det än är. Jag som trodde Litteratur och litteraturvetenskap skulle bli en rolig kurs, nej men tji fick jag!

idag har jeg varit på et café med mine venner

Jeg har ikke noget bedre at lave en at skrive det her inlegg på dansk. Jeg kan ikke riktigt stave till alle ord så ibland bliver det lidt forkert, men eftersom jeg ikke(vad jag vet) har nogle danske lesere så gjør det dog ikke noget.

Idag var en rigtigt sjov dag i skolen, det var presentation i NK og det jeg syntes det gik godt, men man kan aldrig vare riktigt sikker. Efter skolen mødte jeg Emmylie, Mäjje og Mika og vi gik til Maria Caféet. En meget rar dag vil jeg sige. Kun fordi det er fest på lørdag, for Julia som om lidt fyller 18 år, så vil jeg gjerne at I skal høre den her sang, fordi jeg ikke ved nogen som ikke bliver glad af Jens Lekmans Sweet summer night.

 


heute

Idag så pratade jag äntligen med min lärare i danska om att jag vill läsa steg tre också, hinna med det innan jag slutar. Hon hade rättat proven från förra veckan och jag hade jävla 93 av 100 snacka om att jag blev glad!

Hon sa att det var ofantligt bra och att jag utan problem skulle klara av att läsa steg tre nu. Så jag kände för att fira dessa glada nyheter men jag hann inte riktigt innan jag var tvungen att hoppa på bussen hem, men glad vart jag allt.
Nu ska jag drunkna i läxor resten av året, jag pallar inte Litteraturen, LOL!


festN







festen var så gutti, valde snabbt ut några bilder att posta :)

vad fan hände igår?

Halloweenfest i Hedeskoga? Japp.
Utspökad så att nästan ingen kunde känna igen mig? Japp
Brandlarm efter en halvtimme? Japp
Dans? Japp
Dryghet från min sida? Japp
Halvsömn i köket? Japp
Drägghet? Japp
Och jag mår som en sol idag? Näpp


Tack alla för igår, det var riktigt kul! Förlåt för att jag inte hjälpte till med städningen, allvarligt talat så tror jag inte att jag hade varit till så stor hjälp.

Jag älskar att jag har underbara vänner! ♥

lite blogg mycket annat

Bloggbristen denna veckan beror på så mycket, dels att jag inte vet om jag ska blogga mer alls. Jag har alltid bloggat endast för min egen skull och nu känns det inte riktigt som att jag behöver det mer, men jag kanske fortsätter bara för att det är roligt, I'll see as time goes by.

So this week har bjudit på mycket, läsning, plugg, hjärnskakning, körkortsteori, färgade linser(som är skitsnygga på, if I may say so myself), vänner och familj en massa helt enkelt!
Imorgon är det bastu och Idol+pizza @Mäjjes crib, can't wait. Dock måste jag klippa gräsmattan innan det men I think I'll manage.
På lördag vankas det försenad Halloweenfest i Hedeskoga, I will be black lady dressed for the disco! Festen kommer vara folkfylld och förhoppningsvis rolig!


sunday, jävla söndag

Igårkväll var vi på reunioun med Italien-gänget, vi tittade på en film med bilder och en video på "Solstolsjakten" det var oerhört underhållande I have to admit.

Dagen kommer att gå åt till att plugga och ikväll ska jag och Emmylie på Högmässogudstjänst, nej, jag har itne gått och blivit hällörad det ska bara bli mysigt. Kanske I can fota lite i kyrkan :)


RSS 2.0