30 saker, all to go.

Allt är väldgit stressigt just nu, det är ungefär en månad kvar innan betygen ska sättas och jag har så oerhört mycket kvar att jag nästan blir rädd. Det är att sätta sig och råplugga 24/7, började igår och känner mig redan tömd på energi. Idag ska jag plugga innan jag ska träffa fina vänner ikväll och laga middag och mysa. Så egentligen borde jag plugga nu, men jag ska...nu!

Ibland snurrar hela tillvaron och du har trettio saker att göra och listan bara växer, då är det tur att man har underbara vänner som hjälper en att släppa loss och vara normal igen. ♥


Jock Sturges


there's a fire inside me I can't explain, every time you touch me my love falls like rain!

I FEEL THE THUNDER IN MY HEART, WHERE IT COMES FROM I JUST DON'T KNOW!

un peu retarde

Sun's out and so am I. Har saker planerat idag fast jag borde spendera all min tid de kommande veckorna med att göra gamla skolarbeten, I know I'm slackerbitN nr 1!
Just fock det säger jag och nu är nästa plan att glassa lite i solen, bygga på min bränna som jag lyckats få till över HALVA ansiktet. Hur nu det gått till...

re-cap

De senaste dagarna har jag varit total avskärmad från yttre världen. I onsdags pajjade min mobil så jag har inte kunnat ta emot några sms alls eller samtal heller för den delen.  I torsdags var det fest hos mig, 50 dagar kvar till studenten var orsak nog att slå till och fira med fest. Jag tyckte det blev lyckat och hade själv väldigt roligt.
På fredagen städades det och sedan åkte jag till min farmor och farfar för att hjälpa till med alla förberedelser inför farfars 70års-dag på lördagen. Vi gjorde smörgåstårtor och bakade och städade. Sen på lördagen var det öppet hus och det kom gäster hela dagen så det blev ingen ledig stund där inte.
Idag, söndag, har jag försökt ordna i mitt trädgårdsland och nu har vi lagt plattor och grundat för planteringsjorden som ska på inom kort, sen fattas bara fröer och plantor!

detta är första gången på mer än tre dagar som jag ens sitter vid en dator. det är lite konstigt men skönt också. PHEW

open up your heart now baby, i'm coming through


bokpang

Igår fick jag en smärre chock när jag skulle byta bokhylla. Jag tömde mina tre små och hela sängen blev full, jag visste att jag hade en del böcker men att det var såhär många, det var en stor chock. Så sängen belamrades och jag och pappa bar hyllor fram och tillbaka.Sen skulle jag ju packa in alla dessa böcker i en enda hylla, omöjligt, jag fick ta ett CD-ställ till böcker också, det andra ska det stå filmer i. Efter en hel del velande var jag äntligen klar och tyckte att resultatet blev väldigt bra. Om ni någonsin har organiserat bland era böcker så vet ni att det är svårare än man först räknar med. Jag trodde aldrig att jag skulle bry mig om hur det såg ut eller hur de stod, men jo det tyckte jag tydligen var väldigt viktigt.Hylla 1; visningshylla av glas, så den tål inga väldiga tyngder. 1001 filmer du måste se innan du dör och Tomtebobarnen
Hylla 2; Några av mina favoriter
Hylla 3´; Serier
Hylla 4; Isfolket börjar
Hylla 5; Isfolket fortsätter och slutar -> böckerna jag älskade när jag precis började läsa. Typ hästböcker och någon speciell serie
Hylla 6; Alla kokböcker och fackböcker

I CD-stället står mest pocketböcker och längst upp står mina Moberg.


Today, I rule!

Idag har jag hunnit med en massa saker! Tränat på maskinen, varit i skolan, fixat sommarjobb, cyklat 8 kilometer i hagel och städat färdigt i lokalen tills imorgon!
Mest nöjd är jag övar städningen och sommarjobbet. Visst så vill jag väl egentligen inte jobba på ett äldreboende med allt det innebär men hellre det än att inte ha något jobb alls.
Och att festlokalen är färdigstädad tills imorgon means PARTY. Det är några små saker kvar men det är inget som inte löser sig.
Imorgon blir det alltså fest till den mildaste grad hemma hos mig för klassen, 50 dagar kvar till studenten förtjänar en fest!

Live at Hammersmith Odeon, 1975


Om ni har tid i 5:28 minuter så ta en titt på detta.
Bruce när han är som bäst.
(det är inte meningen att man ska se något i början, det kommer sen)

Hey what else can we do now ?
Except roll down the window
And let the wind blow
Back your hair
Well the night's busting open
These two lanes will take us anywhere
We got one last chance to make it real
To trade in these wings on some wheels
Climb in back
Heaven's waiting on down the tracks
Oh-oh come take my hand
We're riding out tonight to case the promised land
Oh-oh Thunder Road oh Thunder Road
Lying out there like a killer in the sun
Hey I know it's late we can make it if we run
Oh Thunder Road sit tight take hold
Thunder Road


7


Shoes, check

Jag hittade ett par nya skor, lite mer ordentliga än de standard tygskorna jag går i normalt sett. Det blev inga Keds, de hade inte den modellen jag ville ha men jag hittade ett annat par som kändes bra på och som jag tycker om mer och mer hela tiden.
350SEK senare ligger de i sin låda på mitt rum.


will you put me on the guest list? 20 +1

 Idag ska jag gå på skojakt! Jag måste köpa nya skor, det går inte med de trasiga längre. Jag kommer förmodligen inte sluta använda de gamla men jag måste ha nya.
Jag vill hitta ett par Keds i en modell som jag hade för något år sen men jag vet inte riktigt vart jag ska leta. Jag erkänner att jag inte är bra på att shoppa, alls. Jag kan med nöd och näppe hitta ett plagg jag gillar ett par gånger om året, högst. Annars måste jag förlita mig på hjälp utifrån och min lillasysters garderob. Skor brukade vara my thing, ett tag köpte jag nya skor på löpande band och jag tror jag hade uppemot fjorton par som jag använde under samma period. Then it died.

wilhelmina ståhlberg

Hur dumt som människor önska!
 Jag önskar en stockros vid fönsterträt,
 en enda liten misse i knät
 och en liten vrå av världen
 och en hjärtans kär, som höll härvans garn
 och kallade mig sitt rosenbarn,
 när jag satt med mitt nystan vid härden.
 Jag räknar och räknar timarnas slag,
 men aldrig kommer min önskedag

change of plans

Ingen fest ikväll men det är also chill. Vi ska bara ta det lugnt hos Mäjje och innan dess ska jag hinna träna (läs. orka träna) och äta kladdkaka med vit choklad. Det sistnämnda bör inte bli några problem och det enda som är dåligt med dagen är vädret.


jag är beredd nu, kom och ta mig


all you do is fill me up with doubt

Ikväll har jag ätit räkor och tittat på Baksmällan med pappa. Den var sjukt gutti, seriöst. I loooove Alan.
"Classic"
Imorgon blir det andra bullar, då ska jag hem till Mäjje på kvällen. Om de nu inte festar för hårt i Malmö och ligger utslagna hela dagen ♥

högskola

Nu har jag precis skickat in min anmälan till Malmö Högskola, två kurser anmälde jag mig till. Sen får jag se när det blir dags om jag har något bättre för mig eller kanske inte alls vill.
Teckenspråk och släktforskning blev det.
Dags att fira med en islatte och en nybakad kaka.


a la mode

Vädret är strålande och det är sjukt lite tid kvar till studenten, jag kanske ska börja leta klänning?
Idag spontanfikade jag med Cassandra och satte upp de sista affischerna som ambassadör, för denna gången. Snart får jag väl ett nytt lass som jag måste börja hänga upp men it's for a good thing.
Nu ska jag baka kakor och sen sätta mig ute en stund och vara nöjd.

a licky boom-boom down

Just go with the flow.

Igår och idag, ja det är sol och vår. Life's a gamble. Seriously så är skolan a bit much right now och jag hanetrar det genom att göra planer om andra saker och ja inte plugga så värst mycket helt enkelt. I'm lovin it.


A licky boom-boom down


voices in the night chase the demons away


"Son you ego is writing checks your body can't cash"


sometimes I feel like throwing my hands up in the air

Jag har på allvar sparkat igång trädgårdsprojektet idag, det är ansat like crazy bland de gula hallonen och jag ska bara sätta upp stödpinnar sen är det klart i den delen.
Idag har jag flyttat några hundra kilo sten från platsen där hönsgården ska ligga och sså har jag räfsat upp löv, stenar, träflisor och ruttna äpplen från samma plats. Pappa ska fräsa jorden sen ska vi kläcka kycklingar. Jag ser verkligen fram emot det, jättemycket. Kanske inte så mycket mot det faktum att vi måste flytta kanske 30 kubikmeter staplad ved från ett rum till ett annat, men the rest!
B ska flytta sin ved i veckan och då ska jag börja göra iordning platsen, the place, där jag ska olda gulerötter, lök, vitlök, rädisor och pumpor. Jordgubbarna behöver jag bara flytta inte odla från grunden, som tur är! Micka önskade sig gräslök och det kan jag kanske slänga in som en bonus.
Jag tror jag börjar bli ohälsosamt excited över detta.

510En av Queens mest gutti låtar, goes out to all the hoes and broes out there ♥


there's no time like these timesDet är this kind of weather som behövs idag, Cia är ju så jävkla glassig i solen

igår/idag

Vi bestämde att kvällen skulle bli episk och det blev den sannerligen! Det var en sjuk kväll på många sätt och riktigt jävla gutti-kul hade iaf jag. En massa random saker och random folk shiet mah ghod, HBG är farligt.
Nu sitter jag här och har ont i näsan men bara ett jättesuddigt minne av varför det gör så fruktansvärt ont, jag TROR att det är Cia som har slagit till mig. Men det kan jag ha drömt ihop när vi "sov" i soffan i allrummet.
Alltså ju mer jag tänker på det ju mer kommar jag på som var sjukt, le löl.


It's le grand evening!

Tonight's the night we're gonna make it happen, tonight we put all other things aside!
Är mer än lovligt pepp på kvällens festligheter i Helsingborg, det kommer blir score no matter what, är det inte score när vi kommer så fixar vi the score. Alltså det finns inget som kan hända som gör att jag inte kommer ha kul ikväll. Jag SKA fixa så det blir kul, episkt!
Jag har lite ont i magen så pepp jag är/nervös av spänning. Kanske lite för höga förväntningar men gud jag har inget annat att göra än att bygga pepp inför ikväll. IT'S GONNA BE SMACKDOWN!


makin middag

Just nu lagar jag middag, tror dock inte det blir en hit men vi får väl äta det i vilket fall. Tonight ska jag hem till Emmylie och ha lite myskväll with le görls. <3
Jag är pepp på att inte göra något speciellt men imorgon blir det andra bullar, då tar vi oss till Helsingborg för vad som enligt Jonatan ska bli en helvetes jävla fest. Get your groove-face on!

en del gör musik, med toner i
förbjuden frukt

Måste pusha för en film jag såg idag. Den heter Förbjuden frukt och utspelar sig i finsktalande delar av Sverige och i Finland. Raakel och Maria har en strikt kristen uppväst och åker till staden för att leva livet. Filmen var jättesöt och riktigt bra. Oerhört vacker miljö och den var filmad jäkligt gutti! Den båda tjejerna som spelar Raakel och Maria är hur duktiga som helst.


morgon

I vanliga fall hade det inte varit konstigt att jag var uppe tidigt på en fredag men idag har jag inge lektioner så det svider att behöva gå upp innan åtta. det ska komma ett paket som någon var tvungen att ta emot, jag blev tvungen.

Jeg lovade att jag skulle visa videon som jag klippte med och här kommer den nu, lite försent.


onsdag

Återigen cyklade jag till skolan och hem, friskt men jobbigt!
Idag har det varit vår på riktigt, vi satt ute och snackade och det var itne kallt så vi dog. En rolig grej är att vi försökte oss på att fota en klipp-video i parken, jag håller på att ladda in bilderna på datorn nu och ska sätta mig att klippa och klistra så fort det är klart. Sen får ni se hur det blev :)

Idag kickade jag ass på körlektionen och det var oerhört upplyftande! Min körlärare kommenterade mer än en gång "men fan Elin, det har ju släppt nu! Du är jätteduktig!" Jag har varit på bra humör hela dagen, blev lite ledsen när jag såg en sorglig film men det gick över.


beslut!

Nu har jag bestämt att jag ska fota mer och att jag ska cykla till skolan minst tre dagar i veckan! Inte så kul eller viktigt men det känns som att när man skriver ner det och berättar det för någon annan så är det mer på riktigt.

I övrigt så har jag spenderat min sista dag på påsklovet med att se en ganska bra indiefilm och fika med Mäjje och Cia + transportcyklingen som jag började med idag.Känns både roligt och tråkigt att påsklovet är slut, eftersom det betyder att vi ska tillbaka till skolan, tyvärr, men samtidigt är vi inte mer än 66 dagar från studenten nu, WIEHO!

påskledigt

Efter i fredags så har jag inte gjort så mycket mer än att åtrehämta mig för det första och sedan spelat tv-spel så det brinner i tummarna. Jag och syrran började tidigt igår och framåt kvällen så hade vår tv-spels kolleektion utökats. Vi fick Sonic Riders och Agent Hugo och SingStar-Queen av mamma och pappa som hade stannat och handlat till oss när de var ute på konstrunda.
Man blir helt fast, idag tog vi iaf paus i några timmar och tittade på Pearl Harbor, men snart blir det mer tv-spel!


ferre!

Helt plötsligt såg det inte ut att bli någon fest ikväll men det löste sig til slut och i afton blir det en tur till puben och det ska bli gutti!

Igår var vi också på puben och det var okej kul, roligast var det hemma när min fylla slog till efter det var fest! :D

Vi ses i vårvädret, det är galet fint ute!

RSS 2.0