Sunday all over

Idag har varit en äkta söndag, hela vägen ut i fingerspetsarna har det känts som hemsk söndag. Inte dåligt så man måste gå i skolan men tillräckligt för att man ska få ångest över det bortspolade lovet och över att det imorogn är måndag. Oh my is all I have to say.

Gårdagen var helt OK, det blev ju lite trist på slutet, men det är sånt som händer ibland och då måste man tackla det när det kommer. Är glad att jag fanns till hands och att Du inte behövde vara ensam♥. Tidigare hade jag kanske inte jätteroligt men inte heller tråkigt, det roligaste var att träffa S och få en ordentlig bild av honom. I min bok är han helt klart godkänd, gogogo. Folket var festliga men det satt inte där för mig, tur då att min mamma är en ängel som sitter i en iskall bil på stationen i Ystad och väntar i nästan en timme, it's GOLDEN!

No I don't like Mondays, I just wanna shot the whole day down

 


Hemkommen

Nu har jag precis lagt mig i sängen, så satans skönt är det! Det var kul ikväll, inte hilarious men kul. Åkte hem lite för sent. En sak som var speciellt bra var att det inte blev för mycket denna gången. Här ligger jag nu i min säng och bloggar, för första gången i mitt liv, med mobilen. It's Sick man!

Freitag

Lovet är snart slut och det känns som att jag har pissat bort det på ingenting, att jag och Emme var i Malmö idag hjälpte lite och paniken lugnade sig. Jag hade velat fynda fucking much men det blev bara en bok, en väldigt bra bok dock, änsålänge.
Alla får ligga-Henrik Fexeus!
Kvällen har tillbringats med goda vänner och god mat, har lärt mig en hel del som jag inte hade en aning om och har sagt ett förvånat "VA!?" en hel del gånger under kvällen. The World is allt bra weird...

Godnatt


vinterslutNu börjar det töa och det är faktiskt välkommet, mer än 12 veckor med snö, ja det räcker. Men vintern har varit väldigt vacker, på många sätt!

wouldn't it be nice to live together, in the kind of world where we belong?


on that starry, starry night, you took your life as lovers often do

Idag blev en riktigt chill dag med Emmylie, och imorgon reser vi med expresståg till Malmö för att raida Second Hand affärerna! Jag hoppas på det bästa.

Känner att det kanske är på väg att vända nu, hoppas det


123...

för en gångs skull önskar jag att den tanken jag tänke precis innan jag la mig ner i sängen skulle vara sann, bara att det kunde slå in och vara så. Tanken på det ger mig gåshud över hela kroppen

God middagsmorgon


problemet är helt i ditt huvud, det måste finnas 50 sätt att lämna sin älskare

Now that he's back in the atmosphere
With drops of Jupiter in his hair
He acts like summer and walks like rain
Reminds me that there's a time to change
Since the return from his stay on the moon
He listens like spring and he talks like June

But tell me, did you sail across the sun?
Did you make it to the Milky Way
To see the lights all faded
And that heaven is overrated?

Tell me, did you fall for a shooting star?
One without a permanent scar
And then you missed me
While you were looking for yourself out there?

Mer BB

Dagen har spenderats på samma sätt som den föregående, en massa Big Brother och fy fasen vad jag har skrattat. Tv4-Anytime är det bästa med att ha Com Hem, och gud vad jag älskar det, nästan lika mycket som svartvita porträtt.


Just let go!


Mysig dag, men ändå panic

Hade körlektion som gick sådär, ibland känns körkortet flera tusen mil bort. Anyways mötte jag upp med Cia sen och vi tog en hurtig fika, det är alltid mysigt att fika och så är ju Cia väldigt mysig hon med!
Big Brother kommer vara the name of my holiday, jag har blivit besatt, ser nu -02 säsongen och fy fan vad det är svårt att inte sträckglo, pappa får låna tvn och kolla på OS, mamma är skitsur, som tur är jobbar hon och är inte uppe till tre som jag är...
ÄLSKA BB!


aul

Sickest night ever, in my life. Bilderna på näthinnan försvinner nog aldrig och det är lite jobbigt, massor med jobbigt, tur att det aldrig blev värre än det blev.
Bakfyllan var ett faktum efter att jag fått jeltzin sprutat ur en box rakt ner i halsen, efter en flaska rödvin. CRAZY!

Alla som har facebook

Nu är det dags att embrace:a våra bröst. OSA till FLASH THOSE TITTIES DAY!


Under denna mest legendariska dag av dagar är det meningen att vi kvinnor ska embrace:a våra underbara titties!
Detta gör vi bäst genom att flasha dem.
Det finns 2 enkla regler;
1. Man måste flasha båda sina bröst, ingen mesig boobslip
2. Du måste flasha för en ,för dig, okänd person

Välkommna att joina!

NU ÄRE OFTAJASNDK

Okej imorgon  ska det bli fest, i Tryde av alla ställen, blev galet pepp för två minuter sedan även om vi bara är några få personer så ska det bli läskigt roligt. Som det alltid är när vi möts, nu har det blivit lite manfall, tråkiga omständigheter osv och det är riktigt tråkigt men man måste göra det bästa av situationen.
That means party hard and then some more.

UNDERBART!Wolf Silveri

con te partirè

Bara för att man är glad betyder itne det att man inte får vara ledsen.

Jag älskar att sitta uppe helt själv mitt i natten och lyssna på maffig italiensk musik, det spelar ingen roll att jag pluggar för med lite Andrea Bocelli eller Laura Pausini i bakgrunden så är det underbart hursomhelst.

JUST LISTEN

En annan hobby är att titta på svartvita porträtt och önska att jag hade tagit demGeorge DeLoache


-.-

Är på galet bra humör at the moment!


F-l.y

Jag vill flytta min blogg, jag vill inte vara DidrikStrumpa längre. Det finns så mycket gammalt kopplat till det inte det nya inte så som jag vill.

Däbbd i däsad

Förkyld_haj.
Är så sjukligt sugen på något gott, något som är riktigt sött och bara underbart gott, men det är slut med sådant nu! Inget mer krängande, möjligtvis av morötter men inget onyttigt.
Sitter och fejkpluggar och lyssnar på this;

Lio – Le banana split (Spotify-länk med bättre ljud)

 


we might fall down like tears but land like drops on pretty things


fall like me

Känner mig för tillfället ganska mycket som en potatis, mest hela tiden. Bara smutdig och lite knölig, ingen egen kraft att göra något förutom att odla groddar som inte är någonting till. Skolan går kanske åt helvete...vem vet? Vem orkar bry sig? Nej inte jag iaf, tar itu med det sen. Ni vet sen?

Sjuk har man gått och blivit i snöyran, näsan är stoppad och halsen är sur, fattades bara det? Efter en sådan sjukt rolig fredag och upplyftande lördag så passade det ju bra att gå och bli krasslig.

The Day The Music DiedIdag, den 3 februari 2010, är det 51 år sedan JP Richardson, Buddy Holly och Ritchie Valens förolyckades i en flygplansolycka. Den 3 februari brukar heta "the day the music died" och då, 1959 så var det nog ganska nära sanningen. Själv har jag sedan jag var väldigt liten lyssnat på Buddy Holly eftersom han var pappas stora artist, när jag själv kunde bestämma så hängde han kvar och då kom också Ritchie Valens med, Richardson har jag faktiskt aldrig lyssnat på. Tre duktiga musiker försvann samtidigt, Buddy Holly endast 22 år gammal, dagen uppmärksammas inte nämnvärt och det är väl inte så konstigt, inte heller jag har någon speciell ritual eller företeelse denna dag. Men nog har jag lyssnat lite extra på deras musik och att jag kom ihåg det utan påminnelse detta året var en lite konstig känsla.


En av mina favoriter med Buddy Holly


50 ways to leave your lover

The problem is all inside your head
She said to me
The answer is easy if you
Take it logically
I’d like to help you in your struggle
To be free
There must be fifty ways
To leave your lover

She said it’s really not my habit
To intrude
Furthermore, I hope my meaning
Won’t be lost or misconstrued
But I’ll repeat myself
At the risk of being crude
There must be fifty ways
To leave your lover
Fifty ways to leave your lover

Grupper på Facebook

Vad gjorde man innan internet? Hade ett liv?
Först gick man med i lunarstorm, sen blev det Banana Island ett tag och efter det Bilddagboken och nu är det Facebook för hela slanten. Av dessa olika instaner så är ju facebook överlägset bäst!
Men det bästa är ändå grupperna, man skrattar lika mycket varje gång det kommer en bra grupp och när det sedan finns bilder med sjuka kommentarer, fi fän. Jag är lättroad.se
Några av de bästa grupperna/sidorna är;

Fuck Aina
Tjejer i Allmänhet
Poliser i Allmänhet
Fuck the war in Iraq, we have to catch Voldemort!
Don't hit kids!!! No seriously, they have guns and knives...
Använd kondom, det kan bli en moderat!
Det är snart 2000 år sedan Jesus dog, dags att glömma och gå vidare?
Det blev ingen CD

och måååånga fler, facebook groups ♥  Men det kanske börjar gå till överdrift? Vad säger ni?


,otion

Helgen är över, makes me sad. Har ingen aning om en massa saker och känner mig lite allmänt bortblåst hur blåser man tillbaka? Eller det går kanske inte förrän efter studenten? det är kanske inte meningen att det ska finnas någon substans i livet innan dess?
Inte fan är det mycket substans i livet för tillfället, men what to do except not give two flying fucks?

RSS 2.0