run fast for you motheribland tänker man för mycket


nostalgia style jag


Bilderna är från 2007 och 2008, känns som en annan tidsålder. Är jag verkligen samma som då?

nerv

Hjärtat i halsgropen och redo att ge slag, men ändå inte. Jävla fitta kan hon vara, jag får slag1. Du ska få slag.

Born down in a dead mans town

pooo

Det är inte bra att titta på för mycket romantiska filmer, man vill bara pussas jättemycket och blir besviken när det inte går.
Det bränner sådär riktigt jobbigt, ont men samtidigt inte. En kall kompress lindrar kanske!
Dagens tips

Jag saknar Mäjje som är och glassar på Sicilien, ge mycket slag! ♥

Midsommarhelgen

Igår var det alltså midsommarafton och den blev väldigt lyckad även om det såg mörkt ut ett tag. Mysigt hos Elli hela dagen och sen in och hälsa på den galna festen hos Anton i Tryde.
Idag vaknade jag och slängde på mig kläder och ut i bilen sen bar det av till Tomelilla för vad som blivit en tradition, Paintball på midsommardagen. Blev träffad i tre av fyra spel och ena gången tog det så illa så det började blöda. Men roligt var det!
Fick småbesök av Cia och Elli nu på kvällskvisten också.
En riktigt mysig helg har det varit, nu funderar jag på om jag inte ska ta och läsa lite. Blev ju ordentligt sugen!I Hope y'all have a really fucked up midsommar! ♥

Glad midsommar för fan


riverside motherfucker

Imorgon är det den grande dagen, teoriprovet är uppskrivet i kalendern och på förmiddagen ska det få slag! Jag fixade nyss skjuts in till stan så det är inga problems. Självfallet har jag sett till att plugga, typ lite. Men jag känner mig lugn förbered på vad som kommer.

Idag har jag och Cia haft en chill dag som vi spenderade delvis i Tomelilla, av alla ställen. Trevligt I must say. På second hand i stan fyndade jag en relativt ful skjorta som är lite mysig.
NO NERVES, bara lite. Måste nanna lite nu, ska ju både skriva prov imorgon och jobba!

Skrev ett annat prov idag, hade pluggat noll men jag var still den som kunde mest i salen. Det höjer alltid ens självförtroende lite! Nu är jag licensed to deal drugs to old folks, dangerous!

day1

Första dagen på det nya jobbet, både bra och dåligt. Det var inte totalt fruktansvärt och jag trivdes bra, all övrig personal var riktigt trevlig. Men min träningsvärk är inte nådig, fy fan säger jag bara. Jag har ont i muskler jag inte ens visste fanns.

Men det strörsta slaget gav Cia när hon kom hem till mig nu på kvällen, OMG! Jag är slagen, I WISH!


aldrig er det hele her

Ibland kan jag undra om det är normalt, om det är så det borde vara. Sen tänker jag på hur mycket jag hatar ordet normalt och allt mätande med olika normer. Låt det bara vara.
Ingen alphahona

imorgon börjar jag jobba, hejdå livet

<3


slag har jag fått, men inte så det räcker

Livet är fortfarande ganska uppochner här hos mig, studenten har inte riktigt sjunkit in. Jag tror inte den dågonsin kommer göra det, känns fan itne så just nu. Men le löl på allt. Det är så jävla myttigt just nu.
Alla mina dagar sedan studenten har varit fullspäckade med aktiviteter och jag hinner knappt andas och tänka, men det är kanske bra! Denna veckan har jag planer alla dagar som kommer också.

Lista! (så ni vet att jag inte ljuger)

Måndag
var på banken med mamma
fikade med Mäjje@her casa
myttade i telefon

Tisdag
var på utbildning från 08.30-16.00
fikade med tjejer på EH i ett par timmar
Myttade med Micka här hemma
fick översvämning i badrummet

Onsdag
promenix med Rapp
Ystad för mer umgänge
avskedsfest i Hedeskoga

Torsdag
ev. gå ut med Rapp, om jag hinner
körlektion
lyftutbildning
gråta för att Mäjje åker

Fredag
promenixa med Rapp
fest på kvällen så jag måste fixa litta för det

Lördag
myskväll med mamma och Micka
ev. bli full

Söndag
loppis med Micka


Jiodå fan vilken fest!!!

galet

För typ en timme sedan började det bli riktigt sjukt. Jag har inte hört något från this guy på mer än ett år och så ringer han mig och till slut så tar jag mod till mig och svarar. VI snackar i 20 minuter och herregud vad han var trevlig. Typ en främling men herregud. Jag vet varken ut eller in!

AH

studentbilder


Kommer fler senare, detta är bilder som Emmylie figgzat. I min mapp med mina egna studentbilder ligger ungefär 450 bilder och väntar på att sållas igenom!

Studenten gav mig slag

Jag har nog inte riktigt fattat det än, jag är fortfarande uppe på det där fluffiga molnet, på bra humör hela tiden och inget kan ta mig ner!
Shit min gud vad studenten var bra, bästa dagen i mitt liv. Har mina fina vänner och klasskamrater, familj och släkt att tacka för det. Det var allt hela dagen som gjorde den bra, bäst! ♥

smorgosbord


vi blev somDagen har delat mig en näva slag, det var gutti! Ölbrännboll i ösregn och dans på en lerig parkering, också i ösregn. Sen försökte jag lifta hem men gav upp och ringde mamma. Jag och Cia mumsade scones och jordgubbar hemma hos mig, fortfarande i berusat tillständ. Gud vad jag älskar studentveckan just nu, om ändå alla dagar kunde bli såhär!

ölbrännboll

Lite halvt groggy sitter jag äntligen upp. Åh gud vad jobbigt det är att orka vara människa innan tio. Idag är det ölbrännboll och vi har fått riktigt pissigt väder, känns fint. Jag orkar inte men jag gör det still.


litta pigtjors


ett keffat liv


can you hear me?

Idag har jag bakat 129 bullar och mest haft chill. Hjärtat slår sådär hårt som det brukar göra innan sommaren börjar på riktigt...

lat

Idag är det fredag och det känns som sommarlo på riktigt, jag klev ur sängen sent och åt frukost ute. Det är strålande sol och jag ska inte till skolan, nej inget händer förrän till kvällen. Att det är student om en vecka kan jag inte fatta, om exakt en vecka och 13 minuter står jag på trappan och är halvt berusad.

Jag har en massa foton på min kamera som jag bara vill lägga in på datorn och visa för folk, men det var ju satan vad jag är lat, jag tönker ligga i solen och läsa en bok. En bok jag valt själv och inte måste läsa till skolan.

you don't have the strenght to carry on

Idag har varit både bra och dåligt.

Bra
Picknick i parken
Cruisade med Cia
Festlig frossa

Dåligt

I know it's spam

Jag vet det är spam men ibland måste Håkan hinnas med, även om man blir lite ledsen av honom också.


Igår gjorde jag det

Innan klockan blev sju igårkväll var jag färdig, färdig med allt vad gymnasie heter. Vi firade lagom mycket med chillfest och lite utgång jag blev lagom berusad. Men jag är inte lagom nöjd eller lagom glad det bra i lagom gånger hur mycket som helst skulle vara ett bättre statement. Guuuud då! Livet here I come

dancing ghosts


Jag har insett att min första kyss...

...inte var någon kyss på riktigt.


S¡ESTA! 2010

Onsdag
Vi (jag och Mäjje) kommer till campingen, sätter upp tältet brevid en massa flash från Ystad. Vi är trötta och tar en powernap. Vi börjar socialisera oss med folk och dricka. Vid åtta går vi den långa vägen till stationen och hämtar Malin och Andy. Tillbaka på campingen får de inte plats vid oss, vi flyttar tältet efter lite disskusioner. Innan var vi nära Baja-majorna, nu campar vi brevid dom. Första kvällen är utan konserter så det var endast fest, slagig sådan. Riktigt awsome!

Torsdag
Kunde inte sova speciellt mycket under natten och är på halvdant humör mest hela dagen. Slagen.
Konserterna började denna dagen och vi träffade mer folk. Dagens konserter var Gaby and The Guns, Johnossi, Thåström och Kristian Anttila. Mer fest och slag.

Fredag
Jag blandar ihop dagarna lite, sorry if I'm getting it wrong. Dagens artister var Timo Räisänen, bob hund, The Hives och Teddybears. Alla konserter var riktigt bra, verkligen! Jag tror också det var denna dagen vi träffade Isac med det bibliska namnet, en wiktigt wetawded kille. Återigen mer fest och slag.

Lördag
Jag och Mäjje vaknade klockan 04.48 av att tältet blev sönderskuret, jag var sur som fan och hade börjat packa ihop mina saker när Mäjje hittade ett övergivet regnskydd till ett annat tält. Vi kunde stanna! Denna dagen såg vi bara Familjen och Maskinen och lite Röyksopp. Maskinen var bara helt sjukt, dragigt som fasen! Dagen var mest festande på campingen och på kvällen hade jag roligt lite överallt. Jag blev bjuden på sandkorv i grillgropen och såg dansteamet på torget.

PÅ söndagen åkte vi bara hem och det var också det gutti. I say thank you till alla som gjorde årets festival och som gav slag. Det var helt klart en sjukt bra festival!
Om någon vill ha en mer utförlig beskrivning så ger jag det gärna. Kan också visa några bilder senare kanske när jag fått ett par av Mäjje som var den som hade med sig kamera!


RSS 2.0