what i want you've got, but it might be hard to handle

jag får slag! :)

på torsdag ser det ut att bli fest, förmodligen fredag också. Pengarna kommer väl vara borta innan de landat

thursday

En jättebra film som jag såg i söndags, väldigt underskattad måste jag säga.Tycker det är konstigt att den inte är mer känd


bildbomb från festen i lördags








Fest ikväll

Ikväll ska det festas, och det är inte lite heller. Igår lämnade vi in vårt projektarbete och gud en sådan glädje trodde jag inte var möjlig. Jag är peppad till tusen. Festen ikväll kommer bli sjukt bra, det är redan spikat!

illa

nu är det illa, sitter framför datorn. Är inne på kaffekopp nr 2 och jag har börjat svettas helt okontrollerat, väldigt mycket och mina händer darrar extremt mycket.LIte läskigt. Jag har ännu inte öppnat min energidryck men den kommer nog behövas snart. Emellanåt känns det mest som att jag aldrig kommer bli klar, men det måste jag.

allt du behöver är folk som bryr sig om dig och är glada, skit i allt det andra...


echoes down



Man blir ju helt knäpp av att sitta inne en hel dag mitt i veckan. Jag tror det går utför nu.
Det går framåt med projektarbetet om än i snigelfart, framåt, Mot Sherwoodskogen! Eller inte, jag är hursomhelst glad att det inte går bakåt, har under dagen lyckats hinna med en hel del och det känns att det snart är slut. Men jag kan inte tänka på så mycket annat än den episka fyllan jag planerar att ha i helgen.

8


maräng

anigif.gif picture by Didrikstrumpa

just wanna jump

Här der ni ungefär det som jag har suttit och titta på hela dagen, ser det roligt ut? Nej jag trodde inte det. Det håller på att slå riktigt slint här i Herrestad nu, fuck it all is what I say!


De kommande två dagarna...

...kommer tillbringas framför datorn. Här kommer jag göra mitt bästa för att skriva färdigt mitt PA som ska lämnas in på fredag. Om jag tuppar av eller bara dör av utmattning så får ni ha det så bra.

På fredag eftermiddag kommer jag antingen vara så lättad so you can't believe it eller så är jag ledsen och störtgråter eftersom mitt PA är skit, troligen det sista. På lördag säger jag bara, dags att festa bort sina sorger!

lllll



let's dance to joy division


MUMS, själv eller konditori, jävligt gott helt enkelt!

Bland det godaste som finns: Fransk maräng

Franska chokladmaränger 
12 st
Ugnstemperatur 125º

Ingredienser
50 g mörk choklad
3 äggvitor (1 dl)
2 dl strösocker

Tillagning;
Lägg chokladen i en fryspåse av plast och knyt till. Lägg påsen i en värmetålig skål. Häll kokhett vatten över påsen och låt chokladen smälta/mjukna.
Häll äggvitor och socker i en skål, gärna av metall. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa, helst med elvisp, 5-10 min. Tag skålen från värmen och vispa marängen sval och tjock.
Häll i chokladen och rör om med något enstaka tag så att smeten blir vackert strimmig, inte ljusbrun. Lägg smeten i stora klickar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i mitten av ugnen, 125°C, tills kakorna släpper papperet, ca 1 timme

Tänker försöka mig på detta under veckan, så då kommer bilder. Om jag lyckas dvs!


just an ordinary sunday


oh yeahiyeahiyeahiyeah

I fell in love with a girl
but she had a boyfriend
I tried to get her for a while
but now I can't stand here anymore
'cause I'm Luke Skywalker
oh yes I am
I wanna be Luke Skywalker tonight

hit this city

Sjukt vad man kan vara sugen på saker, både mat och typ godis och kakor men just nu är jag nog mest sugen på kramar och pussar. I mängder nästan så att man inte kan andas, så hårt ska det kramas!
Kramar till alla, hard is the only way to make it på riktigt!

why does a kiss stay in my memory?



Such a classic! Den är episk så episk.

Idag blev jag extra glad när jag fick veta att Teddybears och Kristian Anttila kommer till Siesta! det kommer vara fedt.


you've been sitting on the sidewalks wondering what went wrong with your life

Alla tankar och all energi går åt till det som jag minst av allt vill tänka på, PA, träningen och det faktum att jag inte är speciellt skillad på att köra bil. Det er helt enkelt en masse mas og jeg gider ikke meget mer nu! For satan

Imorgon är det mys hos Mäjje och det ser jag fram emot!


Risker

Idag gjorde jag riskettan till körkortet, måste säga att det var väldigt deprimerande. Är et ens lönt att köra bil?
Samtidigt var det väldigt intressant och det är inte fel att komma ett steg närmre körkortet!
Denna ljuvliga afton bjuder på en joggingrunda och True Blood, epic score 4 sure!

pluggar och beställer pizza

Återigen sitter vi i ett grupprum i korridoren, idag har jag faktiskt skrivit ungefär 20 rader och lite i min loggbok. PRODUKTIV JAVISST!
Vi har precis ätit lunch och det var episkt, Cia och Vicky beställde pizza, den levererades till skolan! Jag åt thai det var seriöst orgasmgott.
Dagen till ära har jag bakat en kladdkaka som vi snart ska svulla, jag älskar när vi pluggar!

god natt



Perfect innan sängen


Obra

Just nu känner jag mest för att slänga mig ut genom fönstret och typ tackla en häst. Varför går det bara inte?!
Projektarbetet rinner typ ut i sanden och jävla övningskörningen går ju inte heller, jag ogillar körläraren en hel del just nu, det är sjukt. Hon tycker att jag är dum i huvudet för att jag inte kan göra allt och typ; har du inte lärt dig det? Men...ta med dig körhäftet nästa gång och så ska du ha gjort alla uppgifter fram till nummer 10!!!
Det är äckligt jobbigt.


du har ett falskt leende

God morgon allesamman!

Uppe med tuppen när jag är ledig och alltid sen när det är allvar, precis som det ska vara.
Dagen kommer spenderas helt och hållet åt mitt PA, iaf när jag är i skolan. Vi har fått två extra dagar då vi inte behöver gå på lektioner utan bara ska plugga PA, välbehövligt för mig kan jag ju säga. Hade gärna haft en vecka som de hade i vårt arbetslag förra året men man får nöja sig med det lilla.
Jag vill också lämna in mitt PA i april-maj och inte alls på fredag nästa vecka! ORÄTTVIST!

Vi hörs, ha en bra dag

I know I'm like the ones I hate but sometimes it's me

Denna versionen av denna låten kan jag lyssna på hur många gånger som helst, det är guld.



Jag tycker det är bättre att lyssna på den på Spotify, click here then.


Alice in Wonderland



Idag var jag och såg Alice i Tomelilla med Cia. Jag måste säga att jag blev ganska förvånad när jag såg den, det var flera gånger som jag skrattade och inte kunde låta bli att fnissa en hel massa. Den var rolig. Det trodde jag verkligen inte, mer att den skulle vara dramatisk och äventyrlig, det var den också men jag uppskattade de komiska inslagen väldigt mycket. Över förväntan måste jag säga och det är något visst med 3D, man är liksom med i det hela, helt klart godkänd film. Didn't blow my mind men den långtifrån sög!


Asher Roth



That party last night was awfully crazy
I wish we would have taped it
I danced my ass off and had this one girl completely naked
Drink my beer and smoke my weed
but my good friends is all I need
Pass out at three, wake up at ten
Go out to eat then do it agian

Sommar <3


far from this opera forever more

Vanlig lördag.
Kladdkaka med Micka.
Promenad med Zack, snart.
Big Brother i soffan.
Engelskt kortspel.
Födelsedagsfirande, ikväll.
Inbakade flätor i mängder.

en vanlig lördag



DRINK MY BEER AND SMOKE MY WEED


put a candle in the window



Ibland är det bara så och det finns liksom inte så mycket att göra åt det. Men det är också okej!

banana split



Kände helt plötsligt hur en enormt fet känsla  av pepp bara typ håller på att spränga mig, jag är så jäkla PÅ! Det får gärna vara åh, jag vet inte jag dör lite nu!
Vill bara dansa runt och skriksjunga massa tokpepp låtar. Any suggestions?


here's the day you hoped would never come,


FASt

Nu har det blivit dags för mig att skriva om min PA-plan och jag sitter helt enkelt fast, det var lika svårt första gången jag skrev den och nu är det nästan omöjligt! Jag orkar inte, jag vill mest lyssna på mysig musik och läsa i 1001 Album du måste höra innan du dör, men idag så MÅSTE jag skriva den.

Jag måste locka mig själv att plugga, typ lova att när jag har skrivit den så kan jag få göra ditt eller datt, men inte innan! The trick is to not do the thing before, svååååårt!


don't have to tell you, I love your heart

Var och fikade med Matlida idag och när vi var på väg till H&M så springer vi nästan in i Timbuktu, det sjukaste. Fetaste chocken ever, helt galet, jag menar vad gör han i Ystad? Något jag blev ganska paff över var hur kort han var, han räckt mig kanske till axeln, precis. Men det var galet!!!



I dreamed of summer sex with you, and you whispered in my ear...tonight, tonight



Så mycket att göra på så liten tid, kan det inte bara vara vår nu och kan inte bara axlarna kännas lätta?


3 dagar och 16 timmar...

...är the amount of time som passerat sedan mitt förra blogginlägg. Le Löl!

Helgen var trevlig och kul, på fredagen var soffan den stora huvudpersonen och på lördagen blev det en impulsfest som allt som allt var riktigt rolig. Favoriten är killen som efterlyste "magiskt magande", epic.

Idag har kännts som en bra måndag, den bästa på länge, svullade till lunch på Thai-restaurangen och am feeling kinda guilty men det var ju så gooooott! Sen vart det massa prat på bibblan, mysigt

Har ni inte sett denna filmen så tycker jag ni ska det!

 

Det är filmen Love Story från 1970, jag vet att det är ett klippet inte är jättebra men filmen är fruktansvärt bra, en sorglig och fin film som mest är underbar.


samma men ändå olika, emmylie


Härligg

Idag har varit en riktigt pen dag, den började kanske inte så bra men slutade dest bättre. Emmylie, Mäjje och Mika följde med mig hem och åt mat och umgicks med mig. Det är alltid skönt att tänka på annat än skolan och bara ha trevligt.♥

När sen Micka kom hem spelade vi kort i soffan och åt vindruvor och funderade på om vi skulle göra en sats pannkakor innan mamma kom hem eller inte, men det sket sig. Fast jäklar vad gott det hade varit med en trave pannkakor och lite smaskig sylt på det! YUMMIE

No book




Det blir inte långre någon kokbok, men jag tänkte att jag kunde visa några av de sakerna jag redan hade färdigställt till boken, kan garantera att de var underbart smaskiga, allihop!


Ibland älskar man sin pappa mer än mest, då är det fint

stress

Blir kanske inte så mycket mer blogg än detta idag, har prov imorgon. Jag som hade tänkt vara lite rolig och småredigera bilderna från igår och visa lite resultatet, stackars mig. Det blev ju så bra så bra, tur har jag.

Tills vidare får ni hålla till godo med en liten låt


Photography

Idag har jag haft världens fetaste photoshot med Emmylie och fi fan vad jag är nöjd!!! Fick ihop en hel drös med gutti bilder, ljuset blev så bra och sen av alla bra måste jag ha fått typ dubbelt så många mindre bra. Utan henne skulle jag inte vara i närheten av färdig med fotoläxan, that's what friends are for, and such a gutti thing to use her to!

Kommer kanske pics lajdor, om hon approvar det :) Nu ska jag sova hos henne och gå med dagens kläder till skolan imorgon, MUMS!

Gnatt

make a new plan stan



Morgon, eller njae det kanske är med förmiddag eller något åt det hållet. Anyways så var jag galet duktig idag och tränade när jag steg upp, det var fan jobbigt men I made it. Nu ska jag äta frukost och sen bege mig till skolan och körskolan, plugg is back.


RSS 2.0