kreta <3


ta mig här ifrån

Blev precis seriöst ovän med Micka. Men jag orkar inte bry mig. Hon är jämt så jäkla sur.

he asked to dance, I said "it's fine"

Idag är första dagen på riktigt länge som jag inte har något alls inplanerat. Dock tvingar mamma mig att städa men det är okej. Jag kan städa för smålänningarnas skull, fine.
Tänker spendera dagen med att leva göttigt och slafsigt. Mustigt svettigt typ!


stornäst på kreta, saknar att vara det.


I and Love and You


three words that became hard to say

Jag hatar trasiga knäckemackor!


hypokondri

För tillfället lever hypokondrikern i mig loppan, jag har haft seriöst ont i magen nu i kanske fem dagar. Det blir värre när jag äter och när jag ska sova. Det är verkligen smärta! Sen blir det inte bättre av att jag inbillar mig att jag kissar blod och när mamma säger nej tänker jag "jo, det gör jag visst!".
Jag får migrän nästan varje dag, det kommer framåt eftermiddagen men släpper av lite under natten.
Hypokondrikern i mig tror att jag har svalt något jävligt vasst och att det samtidigt gör att jag får migrän eftersom jag inte vill äta och dricka normalt. Det gör ont i min mage!


Cows are saying WTF!


take a hint

Just nu önskar jag att jag vore den som kunde trampa på folk och inte känna mig skyldig av att vara ointresserad. Och att folk kunde ta en vink och fatta när man borde backa. Trodde dock aldrig att jag skulle ha dessa problemen. They are so le löl.

En underbar dag i förra veckan


Jag tror bestämt det var förra onsdagen som jag hade en riktigt gutti dag. Den började med pannkaks och våffelfrukost hos Vicky med Cia. Riktigt, riktigt god mat med gott sällskap!

Efter det träffade jag Emmylie och Mäjje och fikade som more. Fyra exceptionellt snygga brudar som förgyllde min dag. Det är onsdagar som den som jag vill ha hela hösten.


och nej det går inte att fixa layouten på detta inlägg så som jag vill, nu blev jag sur igen!


Förfesten i fredags, lovely ladies


Sliiipiiiing

Klockan står på 06.43, mamma kommer in i rummet och tänder lampan i taket.
-Var är Mickas tröja?
(jag) - eööjfööööaöfhhhaaöö, jag vet inte. I stolen. Kan du släcka?
-Jag hittar inte den! Gud vad du har det stökigt, som här ser ut!
Fy fasen, det var inget kul sätt att bli väckt på, som tur är så somnade jag om. Jag som drömde så mysigt, och hade det varmt och skönt-och mörkt! i sängen.
NÄEDO bara för att resten av familjen skulle upp och göra sig klara för jobb/skola så får inte jag sova.

Shop 'til you drop?

Så fort jag har klätt på mig lite kläder och slängt i mig lite frukost så ska jag rusa till busshållsplatsen, idag SKA jag köpa nya skor. Ett par ordentliga vinterskor, jag måste helt enkelt hitta något.
Ska åka med Cia, hennes syster och systerdotter till Malmö. Det borde finnas fynd där, det måste.

Ny vecka idag också, kändes lite knas. Dagarna flyter ju bara ihop, typ en enda lång fredag-lördag.


snabbmiddag



Nu är det dags för ett middagstips! Åt riktigt god, riktigt enkel middag för ett par dagar sedan.
Pasta+Pesto är och kommer alltid att förbli en oslagbar kombination, men för att krydda till det hela smulade jag lite blåmögelost över och vips så smakade det som en femstjärnig måltid. Basilika hamnade också på tallriken i all hast.


P to the A to the R to the...jajaja

Igår var det drag från morgon till nästa morgon. Vaknar i ottan av att telefonen ringer och en röst på andra siden undrar om jag vill jobba, jo för tusan vill jag det. Slänger mig i bilen och jobbar till tre varpå jag slänger mig in i bilen igen och skyndar hem för att duscha. In i bilen igen och köra till farmor och farfar, mysa där i ett par timmar.
Sen återigen köra, med Micka till stan. Hem och fixa mig lite fort, packa och sen bli hämtad av Cia.
Hos Cia lugnar jag ner mig lite och vi äter supergod middag sen går vi till Emmylie och dricker oss berusade i trevligt sällskap och sjunger(skriker?) till låtarna på SingStar.
Kvällen fotrsätter ut, först Kings Head sen dansade vi och efter det hamnade jag och Mäjje på efterfest. Vilken efterfest sen....
Mådde inte som ett fång rosor när jag vaknade imorse men jag hade jäkligt roligt igår!

........

..........okeeeej! Här ligger jag i sängen och funderar på om jag ska skriva något eller inte, svårt beslut.
Så låter det helt plötsligt som att någon ramlar der för trappan, men eftersom alla i min familj ligger i sina sängar och sover så vet jag inte riktigt vad jag ska tro. WAH!
Jag vill inte, ingen svarar när jag ropar. SLUUUTA.

Jag som var så glad, har spenderat kvällens slut med att titta på Vingar av Glas och le i soffan, jag hatar oförklarade ljud.

Utmanad!

Cassesandra utmanade mig och jag är inte sen att anta utmaningen!

1. Kärleken i mitt liv: Räcker till många

2. Min favoritfärg är: Grön

3. Jag är fantastiskt glad: Över att jobbmötet idag gick så pass bra som det gjorde, hej timanställd!

4. Jag vet fortfarande inte: Om morgondagen kommer bli en bra dag

5. Min dröm är: Att vara riktigt lycklig

6. Jag tror: Att "What goes around comes around"

7. Jag kommer förmodligen aldrig: Kunna sluta tänka på alla ögonblicken som runnit ut i sanden men jag ville göra något med egentligen



arbete?

Idag ska jag på ett arbetsmöte (eller vad man nu ska kalla det, för någon intervju är det inte) om att potentiellt jobba inom storköken i kommunen. Jag börjar bli rejält nervös nu. Jag vill verkligen att detta ska bli något, att jag får lite jobb och tjänar lite pengar. Pengar. Pengar. Pengar. Det handlar om pengar.
Även om jag har en hel del att vänta på måndag när augustilönen för äldreboendet kommer, jag räknar med att den är fedt.
Men jag vet inte hur man ska vara för att få jobb, det var längesen jag var på något liknande, dvs. om man inte räknar mötet med arbetsledaren för äldreboendet i våras. Men eftersom jag iprincip fick jobbet bara genom att visa mig så vet jag inte om det kan räknas.

Men i eftermiddag ska jag chilla i Malmö med Cia. Måste hitta en jacka!

cole mohr

[Cole+Mohr+@+Request.jpg]

Nu har jag tillbringat lite mer tid än vad jag egentligen vill erkänna med att söka på Cole Mohr och dregglat ner skrivbordet och suckat högt ett enormt stort antal gånger. SEXIG MAN, vilt-snygg!


Lite "på Kreta"


1. Cia fotar på Kreta
2. Affär på Kreta
3. Skitnödigt glad på Kreta

Iglu & Hartly


Lycka till!


Imorgonbitti ska finaste Mäjjetjajen köra upp. Lycka till, jag vet att du kan detta! ♥


et knus

Photobucket

Sorgens dag

Idag är en riktigt sorglig dag i svensk historia.

Dags att rösta!



Ta ställning, stanna inte på soffan.


Rethymnon

Kom hem från the semester igår, har haft en riktigt jäkla gutti time i Grekland. Sol och åter sol, inte så roligt att mötas av kastvindar från höger och vänster när man kliver av planet. Kallt är vad det är, efter 35 grader känns 13 ganska fjuttigt.
Jag har tagit nära på 400 bilder under semestern, många av dem är på Cia. Ska snart visa upp lite mer bildligt hur semestern var.

Idag har jag hunnit träffa Mäjje och köra i racerfart till Trelleborg för att köpa en kamera för 500:-. En analog Canon, den ser sjukt fin ut, knappt använd och ganska ny. Jag ska köpa nya batterier och film till den imorgon, can barely wait!
Jag har aldrig kört under så stor tidspress som idag, det gick fort!

Skönt att vara hemma även om jag gärna hade velat vara på Kreta...på "Julia", jiodå!

Off to a foreign land...

...men inte för att döda den gula mannen, jag lovar!
Väskan är packad och nerverna börjar göra sig gällande. Jag har aldrig tyckt om att flyga, inte för att jag har gjort det så väldigt många gånger men det är en känsla jag inte gillar. Människan är ju helt enkelt inte skapt för att flyga, men jag hoppas det ska gå bra i ett flygplan. Cia får hålla mig i handen!
Jag har nog resfeber eller något, jag är helt opepp/pepp/nervös/onervös, ingen aning om vad som pågår! Allt jag vet är att vid denna tiden imorgon så kommer jag ligga vid poolkanten på taket och stekas i solen, känns ganska gött måste jag ju medge!
HAJ DO, vi hörs nästa vecka!

Grekland!

På torsdag åker jag och Cia till Grekland, bara sådär. Bokade resan för tjugo minuter sedan!
JAG ÄR GALET GLAD JUST NU!

Rethymnon, staden vi ska bo mitt i!

*


JÄVLA FITTA, DÖ!

Jag sitter och gråter och är så jävla arg och ledsen för att detta ens har hänt. JÄVLA FITTHORA DU ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG!!! Bland det värsta djurplågeri jag någonsin sett.
Klippet, sjukt!

Nostalgikväll

Igårkväll var jag på fest i Hagestad. En av mina bästa vänner Kelly bjöd in på fotbollskväll med mat och alkohol. Dock fick jag köra dit så jag var tvungen att hoppa över alkoholen. Men det blev riktigt trevligt ändå, Linnea och Emelie var där och det var riktigt kul att få träffa dom igen. Vi gick alla i samma högstadieklass, jag, Kelly, Linnea och Emelie. Men även om vi inte har träffats så mycket sen vi började gymnasiet så var vi så pass bra vänner under högstadiet att jag fortfarande räknar dom som ett par av mina närmsta vänner. Dom var liksom med när man växte upp och hade det lite jobbigt och fortfarande var så pass liten att man var barnslig och fjantig.
Det kvittar nog var som händer så kommer dom alltid ha en speciell plats i bröstkorgen! ♥

osynliga band

mörkbrunt hår ner till midjan
så olik mig man någonsin kan vara
med alla plagg i matchande färger
och väskor ifrån YSL

SÅ JÄVLA SNYGG!


(


jag vet att omvägar har lett mig hit


I DID IT!

Alltså får nu även jag köra på vägarna ensam, lagligt! Andra gången gillt eller något,
Glädjen är helt sjuk och känslan att köra på en smal landsväg i solnedgången helt ensam var sjukare än jag trodde den skulle vara. Jävligt klyschigt, så är det att få körkort alltså.
Men jag älskar det!


Uppkörning

Nu ska jag alltså prova lyckan en andra gång på uppkörningen, jag hoppas med varje fiber i hela min kropp att jag klarar det denna gången!
Jag orkar inte börja om en gång till.

Jag är just nu sjukligt nervös!

sunflower


Igårkväll gick jag en sväng med kameran, tyvärr hann jag inte fota så mycket mer än solrosorna innan batteriet dog.


RSS 2.0