hemma!

Emmabodafestivalen alltså. Ja det var mytt. Myter spreds utan hejd.
Sen regnade det som faaan, allt var blött. Vi kom hem igår. Pallade inte hänga kvar.
Ändå nöjd med det som hanns med!

till alla er

Hej på er, det fåtal som läser min lilla agenda över mitt så kallade liv. Den är ofta usel uppdaterad och myttigt formulerad, som nu.
Men ändå, hej!

freeiei

Ledighet. Riktigt ledig. Sådär man var om helgerna och på loven när man gick i skolan. Så känns det nu. Jag kan sova riktigt länge, sova ut. Inte bara två dagar i rad utan fler!
Sjukt gött måste jag säga. Jag har spenderat den första lediga tiden med att ha myskväll med Emmylie och då är ju morötter och dippa och en konstig komedi helt gjutna delar av kvällen.
Min, numera, gamla dator har fått en genomrensning och den externa hårddisken likaså. Skönt!
Nu ska jag läsa i en jättebra bok. Jag ska försöka undvika tankar på att det inte alls är 4 veckor utan faktiskt 3 veckor kvar till flytten, bra jag är på att räkna va?
3 VECKOR?!? What?

vicky und cia


4 veckor

Om fyra veckor börjar det. Livets nästa stora äventyr. Om exakt fyra veckor flyger jag förmodligen runt som en galning här hemma bland kläder och väskor. Packar som en galning, eftersom jag säkerligen har skjutit upp det till sista dagen. Sen bär det av.
Jag ska skriva in mig på skolan mellan 20-23 på söndagkvällen.
Jag börjar fatta det nu, att det är sant. Att det kommer hända. Det är inte längre den där pricken i horisonten, det är liksom bara runt nästa krök nu.
Gud, fjärilarna har börjat fladdra så försiktigt i magen, det fladdrar mer och mer för varje gång jag tänker på det eller pratar om det.

Jag går hela tiden in och läser på skolans hemsida, som att det skulle hjälpa. Typ om elevboendet; http://zbc.dk/om-skolen/skolehjem.aspx

vickylite fotoskoj häromkvällen

katten utan namn

Igår utökades vår familj med en lite filur som redan stulit sig innanför revbenen. Han liknar Zack ganska mycket till sättet, gör korkade saker, lite rädd och sådär nyfiken och hungrig. Han är hur gullig som helst och när jag vaknade imorse så satt han brevid huvudet och tittade på mig, sen la han sig ner och gosade in sig vid halsgropen och somnade.
Smälter, smälter


Myternas myt

Jobb och grejer rullar på, för tillfället håller jag på med städning och fix i kök på en förskola i stan. Lagom tråkigt, eller nej- skittråkigt! Jag sitter och ritar/läser tidningar/äter kakor/dricker kaffe/dricker te/smsar ungefär 75% av tiden jag är där. Sen går jag hem 1½ timme tidigare. NOTHING TO DO!

Tur att det är slut på fredag. Efter det har jag inget kvar i kommunen, sen är det mindre än tre veckor kvar till flytten (känns konstigt att kalla det flytt när jag kommer hem varje helg på hösten) Så sjukt ont i magen jag fick när jag skrev tre veckor! WAH

Några från sista framkallningen
freijdag

 

photo


Ibland är man på fest där folk äger en polaroid-kamera. Då kan man snabbt övertalas till att posera på olika sätt.

Ansiktet X


Riktigt läckra män i en riktigt snygg video, till en riktigt bra låt!

xcuse

Okej, jag vet att jag driver en av de mest ouppdaterade bloggarna evah, typ. Men det har varit mycket nu, Peace & Love då som jag förmodligen kommer skriva ett sammandrag av inom kort. Sen har jag jobbat massa hela veckan och mina föräldrar blixt-gifte sig i torsdags. Sen en massa annat som inte passar att skrivas här.
Hur som helst så är det synd. Tyckte det var riktigt roligt att uppdatera ett tag, sen poffa. Kommer väl och går.

RSS 2.0