wouffa

Gladgladglad. Jag har bestämt att jag ska släppa allt som är dåligt/mindre bra/jobbigt i mitt liv. Så jag har alltså sagt upp mig från en arbetsplats som jag inte trivdes på. Jag har sagt upp en lägenhet som jag inte vill bo i. Jag har sagt hejdå, en gång för alla, till en jobbig relation (jag vet att jag har sagt det innan, men nu känns det säkert, helt). Jag måste bara fixa allt som jag har kvar här i DK innan jag kan åka hem och leva livet i den dans på rosor som jag nu målat upp det att vara.
Men oroa er icke, jag vet att livet i Sverige inte är det mest flådiga och jag kommer klaga över det också. För så är man, man är aldrig nöjd. Men om det itne finns något man vill ha eller vill ändra på så har man ju inget att sträva efter eller arbeta med.
Mytermyter.
Jag kommer bara vara så glad när jag är färdig med grundförloppet på fredag! Sen hur det går och betyg och sånt det får vara som det är, jag fixar det ändå!

mycket lättare redan

Igår bestämde jag mig att jag inte ska fortsätta här i Danmark. Och idag så pratade jag med Allan och nu ska jag bara säga upp lägenheten, det blir med största sannolikhet inte förrän efter påsk.
Det är inte kul att behöva ge upp sin dröm, eller det är fel att säga för jag ger inte upp drömmen. Jag har bara bestämt att detta inte alls är rätta vägen att gå, inte just nu iaf.
Det kommer fler möjligheter och jag vet att jag kommer kämpa för att det ska bli verklighet men inte utan det stöd det ger att ha familj och vänner nära och kunna hämta kraft från dem när folk tycker man är korkad och lat och långsam.

har varit en pissig vecka

rent ut sagt så har den senaste veckan varit pissig.
Det startade med att jag efter en helg med mycket händelser lämnade Sverige med tåg. Det kan jag lova att ett par timmar helt ensam på tåget fuckar med din hjärna ganska så rejält. Speciellt när man är som jag är.
Sen var det jobb, där blev jag närmast överfallen av en man som tyckte att vi kunde passa på att mysa när jag var på väg till jobbet. Jag tyckte inte det var så trevligt att plötsligt sitta med en främmande mans tunga i munnen. Förstå mig rätt, en främmande mans tunga behöver inte var något negativt. Om man tänker tillbaka ett par veckor så tyckte jag det var riktigt festligt med lite hångel på väg till jobbet, men jag vill nog helt välja själv vem det är med. Och nä jag ville inte alls, det var tydligen svårt att fatta.
Sen har liksom dagarna bara gått samman, var ledig två dagar, onsdag och fredag, det var helt sjukt. Så lång en dag kan kännas men ändå så fort den är över.
Tiden här är så konstig, det känns som att jag har varit här så jävla länge men ändå inte.
Jag tvivlar för tillfället sjukt mycket på om detta ens är det jag vill. Men jag misstänker att det beror på att jag hatar detta stället jag bor på. Jag försöker intala mig själv att det blir bättre om jag antingen flyttar in i centrala KBH eller flyttar till Malmö. Jag hoppas så sjukt mycket att jag kan flytta inom kort.
Men ingen av alla jag har kontaktat har svarat och det känns så sjukt hopplöst just nu.
Sen får jag dåligt samvete för att jag kanske betedde mig som en fitta i lördags och överdrev, jag har varit jättenära flertalet gånger att be om ursäkt. Men jag vill inte vara den som hela tiden tar steg och bara lämnar ut mig själv. Varför ska det vara så jävla svårt att släppa?! Så blir jag arg på mig själv.
gnäll till tusen

RSS 2.0