everyone was singing

det kan ju vara så illa att jag är lite kär, men bara lite...lite. Har aldrig varit med om något som kramar hjärtat så mycket som när bästa karlen tittar dig i ögonen, ger dig en puss och sen bara gossar in sig. Jag. Dör.
Fint men försiktigt blir det nog ett tag framöver. 

färdigpackad och överpacakd

Nu har jag packat ihop det mesta tills imorgon, då det bär av till Göteborg i nästan en vecka! Ser väldigt mycket fram emot detta. Ska bli så skönt att bara vara ledig och ha kul.
Packningen är i en klass för sig dock, fy fan vad man måste ha med sig grejer. Men in my defence så tar kudden halva väskan. Och ja, jag måste ha egen kudde med. Cecilia hade bara några prydnadskuddar till förfogande and people know i gotsta have mina pillows in ordning. Får försöka överleva med bara en nu dårå. Valde självklart ut den bästa, den tar också mest plats...

i picked up my bag, i went looking for a place to hide

 
Även om det är okej att vara ledsen så får man faktiskt vara glad också. Utan att skämmas. Och lite glad är jag allt, fast innan vart jag ledsen. Men oh vad jag längtar till på måndag och sen hela nästa vecka!

pulled in to nazareth, was feeling 'bout half passed dead


Glädjetjut!

Jag är ju bara tvungen att skrika lite här! Ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Jag fångade honom och ja, mitt hjärta slår jättehårt just nu, det är något med honom som bara gör att jag vill fnittra och gossa och åh. 
(men nu ska ni inte tro att jag hoppar i förväg, jag vet att det inte har hänt något jätteseriöst och jag kan hantera detta. JAG SKA INTE LÄGGA MER I DET ÄN DET ÄR! Jag tycker bara det är JÄTTEROLIGT att ha lite bubbel i magen och le lite, även om det bara är det det är och aldrig något mer! Så chilla, jag har läget under kontroll!) 

i-landsproblem

Ironiskt när du tänker i nästan två hela dagar "nej, det är inte läge att skriva på FBchatten nu" även när han är online. Sen när jag nu själv hängt på FB i nån timme för att fånga honom när han är inne så blir det aldrig en grön plupp framför hans namn. 
Det är mer frustrerande än vad jag vill erkänna. Men så har jag ju kommit underfund med de senaste dagarna att jag nog kan klassas som kramsjuk.

and i'm so glad we made it


RSS 2.0