P&L 2012

 
fNU ÄR DET BARA ETT PAR TIMMAR TILLS VI SKA ÅKA TILLBAKA TILL BORLÄNGE! JAG MÅSTE SKRIVA I CAPS HELA TIDEN.
JAG HAR JÄTTEONT I MAGEN, FAN VAD KUL DET SKA BLI!

sicket elände


bekymmersfria sommar, vart är du?

det finns faktiskt saker jag är ganska stolt över att jag hunnit lära mig i DK. Speciellt saker likande denna.
Därför är allt så snurrigt nu, vet ingenting mera.
Men alla beslut och grejer får vänta tills efter sommaren, jag vill inte ens försöka fundera eller ta tag i och tänka på något som jag inte har en aning om.
Sommaren ska vara bekymmersfri och så är det med det

¨¨


little sällskap

Eftersom det aldrig kan bli för mycket Lilla Sällskapet.
Och för att jag fick reda på idag att jag är ledig hela fredagen under Peace & Love-veckan, vilket gör att det inte spelar roll vilken tid dom spelar!!!

Du sätter på musik, det börjar ljusna utomhus
det spelar ingen roll om det kan bli du och jag
vi kan älska varann den lilla tid vi har kvar
jag vill vara din i natt om bara för en natt och bara för ett tag

färdiglarvat

Imorgon markes the day på lite hårdare tag i livet. Jag måste bli lite mer hälsosam, kost och motion, mål och planer. Så jag ska ringa och fixa så jag kan få träna gratis, som jag faktiskt får genom jobbet! Fina förmåner som kommunannställd.
Sen ska jag kika lite på om jag kan köpa en hyfsad cykel begagnat hos någon av cykelhandlarna i stan. Så jag har ett annat transportmedel att välja att färdas till jobbet med!
Sen måste jag sätta mig ner och ta mig en ordentlig funderare på hur jag egentligen vill ha allt. Ska försöka skriva ner vilka möjligheter som finns och fördelar och nackdelar med alla olika! Inte för att jag egentligen känner att jag måste bestämma något nu, men det kan vara skönt att slippa yra runt som en osalig ande utan att veta något om sitt eget liv!

Sen som en bonus ska jag se om jag kan köpa en nu bilstereo i veckan, inför sommaren kan det behövas en uppdatering i den avdelingen!

halseflussen

Idag var jag hos farbror doktorn och fick efter extremt smärtsam provtagning reda på att jag har fått halsfluss. Peppen är hög som fään, systers student om cirkus två dagar och min hals "ligner noget lort". Helt seriöst så har jag aldrig sett något så äckligt. Det ser vidrigt ut.
Men jag kommer sluta smitta typ på fredag, eller på kvällen iaf. 


RSS 2.0