bara utför

Idag var jag ledig efter en massa jobb senaste tiden. Alltid trevligt att dra in pengar, men fint med lediga dagar säger jag. Och idag var det Dagen D, jag sökte till komvusutbildningen i Göteborg som börjar i januari. Efter det fick jag en klump i magen. Fick ganska så snart ett mail med information om att eftersom jag inte bor i Göteborg just nu så måste jag söka komvuxutbildningar via min hemkommun och få det godkänt...
Vad i helvete?
Så googlade jag detta fenomen och läser om en drös personer som fått avslag på liknande saker. Det verkar vara svårt att få ett godkännande. Men hur i helvete ska jag då göra?
Jag tycker det låter jävligt konstigt att min hemkommun ska godkänna något jag ska göra i den kommun jag avser bo i permanent, förhoppningsvis om ett par månader!
Bara motgångar känns det som.

one day baby we'll be old

 
idag är ingen bra dag

naj!

Det är något fel! Headern vill inte fungera och en bild jag använder som visningsbild på en annan sida härifrån vill inte heller samarbeta! Jag ska luska i detta.

4% Pantomime

 

in woods


*^*

 
 

all of me is asking

Imorgon ska vi till ett vattenfall och fota. Sen kanske det kan hända något spännande här förutom att jag tjatar om Göteborg och alla festligheter där.
Funderade på att starta om med bloggandet och göra något mer seriöst om jag nu ska flytta, så berätta för folk att det finns ett ställe man kan läsa om mig och mitt liv på. Tankar på det?
vi får se

RSS 2.0