Middag ute!

Idag ska vi ett gäng på en restaurang i stan och säga hejdå till två kompisar som åker till Ghana i sex veckor för volontärarbete.
Det var ett tag sen jag var på restaurang, så det ska bli himla mysigt! Sen är Nicke nere också och han är en rolig prick va.
Annars ska ajg jobba hela helgen så detta blir väl det roligaste. Men på MÅNDAG! Inte för att jag tror det händer festligheter på det sättet i Gbg. Men det blir roligare än nu.
Och JA, jag vet att jag tjatar..

but I'm a 90's bitch

Just nu är jag så fruktansvärt irriterad på Gossen. Jävla katt. Han ligger i min säng hela dagarna och visst det är gossigt när han ligger och spinner och vi är kumpisar och nannar. Men helvete vad han släpar upp skit i sängen.
Massa typ grus och så luktar det kattfis nu när jag ska sova. Hur kul är det på en skala?
 
And all he does is yawn and wander off...

WHEN I GOT A JOB & MOVED INTO THE CITY

 
Precis så ska det bli!

spikat!

Nu har jag hört med Cilla om jag får komma och bo hos henne nästa vecka och det gick bra tack!
Sen har jag ju berättat det för en annan person som kanske kunde intresseras av detta men han är fan den mest kryptiska människa jag känt på väldigt länge. Men nu är det spikat att jag ska till Göteborg och göra inget särskilt.
Förutom komma från vardagen lite och kanske gå runt och söka lite jobb istället för att göra det liggandes i sängen hela tiden!
 
Jag är mycket glad.

it's not the prettiest world or the most wanted, but it's pretty enough for me

Denna vecka skulle kunna bli min sista vända i kommunens skolkök och servicerestauranger. Om det vore så fint så skulle jag bli himla glad.
Kanske kunde jag dansa en liten segerdans eller så skulle det spelas glad musik när jag gick ner för gatan, så att alla kunde titta på mig och säga; Henne! Det är hon som got it down y'all! (eller något liknande som lät mindre ostigt)
 
Hoppas fortfarande! Och nästa vecka åker jag till Göteborg, för så är det bara.

i was born to endure this kind of weather

 

this old routine will drive you mad

Jag vill så mycket, samtidigt som det finns så mycket jag inte vill.
 

Okej folks, jag har sökt ett stort antal jobb i Göteborg. Inte tillräckligt verkar det dock som. Men fan, jag ska få ett jobb och bara göra annat än gå som vikare i kommunen och fisa runt i Ystad.
Don't get me wrong jag har massor med fint här, finaste vännerna man kan önska sig! Men för någon dag sen, eller många dagar sen, kom det som en hammare på mig att jag kommer aldrig någonsin komma vidare om jag inte gör annat. Jag kanske hamnar här om ett år igen, men då har jag förhoppningsvis andra lärdomar i bagaget.
 
Precis så klyschigt är det ikväll.

do-do-di-doo


wäh

Jag tror fan snart jag smäller av. Jag släckte lampan men inställningen att "nu är det dags att nanna", det var klockan 23.30. Nu, tre timmar senare så  vill jag bara gråta. Jag har försökt allt. Öppna fönstret, stänga fönstret, läsa bok, skriva, gå och kissa, gå och dricka, slappna av säger väl sig själv och blunda och sånna myter. Började till och med räkna baklänges från 1000, men det hjälpte inte. Jag kan helt enkelt inte somna. Anledningen till att jag nu har snurrat på datorn är att jag har läst någonstans att man ska bryta den tankegången som man ligger och mal och ockupera hjärnan med annat med konkret tankeverksamhet. Så detta är mitt sista hopp!

För jag pallar i helvete inte mer, det har varit jox att somna nu ett par nätter i rad och jag orkar inte hålla på såhär mer. Jag har haft strul med sömn så det räcker nu tack. Grejen är ju bara att man lär sig aldrig hur det är man ska göra för att kunna somna. Varför kommer jag inte ihåg vad jag nu hade för knep när jag var nio bast och låg och skruvade i sängen som en daggmask i en regnpöl? USCH FAN FY! 

Hepburn

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles

RSS 2.0