Fem snabba frågor

Serien "183 dagar" visas på SVT på måndagar. Serien handlar om deltagarna i den påhittade dokusåpan HUS-1  . I huset finns ingen censur. Sprit och sex serveras för tv-tittarna på löpande bord och när de kommer ut ur huset börjar de ångra vad de gjorde där inne. Dessutom har den skickliga producenten vinklat dramatiken och deltagarna efter vad han tycker är lockande tv. När deltagarna kommer ut i verkligheten blir det mer eller mindre ett helvete. Utvik, intriger, anklagelser och framförallt är de stämplade för hur de betedde sig inne i huset. SVT gör en serie som handlar om hur media kan vara med och vinkla och hur pressen och tidningar överlever på andras misstag.

1.
Vad tycker du om programidén?
Jag tycker den är jättebra, det ör kul med något som är lite nytt. Sen är det inte bara idén som är bra, serien är faktiskt jättebra!  Den visar dokusåpornas värld ur en ny synvinkel och det är intressant TV. Så SVT har ju kammat hem vinsten där.
2. Hur tror du att det skulle vara att ställa upp på tex Big Brother på riktigt? Skulle man må bra när man kom ut ur huset?
Jag tror att man skulle vara ganska generad, man kankse inte tänker på, när man är "inlåst", att folk tittar hela tiden. Om man gör något korkat blir det mer som en kul grej som man i vardagen kanske inte hade skämts lika mycket för, eftersom det itne hade blivit uppmärksammat. 
3. Hur pass mycket tror du media vinklar deltagarna i en såpa? Kan de vara på ett annat sätt än vad vi får se i rutan?
Självklart kan det det! Jag tror media vinklar otroligt mycket, det måste ju vara sk bra TV, folk måste slå på TV:n kväll efter kväll. Om man har 30 minuters programtid och du ska välja mellan en scen där en deltagare super sig full och gör sig ovän med alla eller en scen där två deltagare har ett seriöst samtal och verkligen öppnar upp sig, vad hade man då valt?
4. Om du själv skulle ställa upp i en dokusåpa - vilken skulle det vara?
Jag hade aldrig ställt upp, men hade jag varit tvungen att välja en hade jag valt typ Robinson, eller ngn annan dokusåpa som har mer mening än att vara inlåst i ett hus. Fast alla är ju i grund och botten samma.
5. Varför tror du att man ställer upp i en dokusåpa? Vad är man ute efter?
Berömmelse och pengar. Det tror jag är de två huvudorsakerna.

183 Dagar


Kommentarer
Postat av: Cassandra

Jag vill gärna vara med i tex big Brother så jag kan ha sex i teve och bli jättekänd! Sen ska jag köpa större bröst!;)

2009-03-11 @ 19:30:40
URL: http://irisgoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0