poff

Det blev aldrig något slut på räknandet, men det gjorde trots allt inte så mycket.
Julen har varit, nu är det nyår på fredag. Trots att det är en av de mest stressiga veckorna på året så gillar jag att man ändå slappnar av. Iaf jag får liksom ett lugn när det står en gran i stugan och ligger massor med godis på bordet, ingen bryr sig riktigt hur det går-det är ju snart nytt år och då kan man ju börja om igen!

Det förstörs dock en smula av att jag jobbar typ alla dagar. Tur att det inte är hela dagar denna veckan, då hade allt varit dött.

DEN ÄR PÅ GÅNG!


Nu har jag längtat efter skiva 2 sen 2008, snart är den här! På din hemsida har Autisterna lagt upp ett smakprov på nya skivan Legender som släpps den 2a mars. DET ÄR LÅNGT DIT!

helt jävla fantastiskt


4.5.6.


4. En cool tjej på bilden! JAPP. Julen tär på mina kapital. Jag har i skrivande stund 40 kronor och 4 öre på mitt lönekonto. Tur att det kommer nya pengar imorgon, för just nu kan jag inte tanka.
Härmed lovar jag en kavalkad av julbilder i mellandagarna någon gång. Har inte hunnit med de där riktigt juliga bilderna.
Men granen är inne och uppe, tidigare än någonsin. Bråken om tomtar, granar och kulor har detta året varit sjukare än någonsin. Jag hoppas det ska lugna sig lite nu.

3.4.5.6


3. Igår var en mysig dag. Jag och Micka köpte julklappar till mamma och pappa. På kvällen var det julemys hos Mäjje med Emmylie, Anton, Dennis och Jonatan. Snajsigt! Mindre snajsigt att det var -20 grader.

2.3.4.5.6.


2. Idag har en viss person, som påminner mig om hur jävla underbar balkongen på Kreta var, fått mig att längta till sommaren. Mitt i vitaste vintern.

1.2.3.4.5.6


1. Jag tycker att snön är helt galet fin. När vi körde hem från farmor och farfar nu ikväll så glittrade allt i skenet fån strålkastarna och det hade blivit frost på insidan av rutorna. -14 grader celsius, det är vinter. Minst sagt.

overraskelse!

Helgen går i sysslolöshetens tecken.
Igår gjorde jag inget speciellt och likaså idag, som tur är så kom Cia hit en sväng och lämnade presenter till mig. Man kan ju säga att mitt humör steg ett par steg på skalan! En jättefin tekanna i form av en elefant måste jag erkänna var höjdpunkten! Galet söt
Ikväll kommer inte bjuda på den dansen som från början var tänkt, inte ens kan man supa bort sorgerna. Nej jag ska jobba imorgon och då måste man ju kunna köra dit.


snö

det har snöat in i min dator, den fungerar knappt av all snö som kommer. Det kan sluta nu. Snön som är här får gärna stanna men ingen mer va? Tack

19


När jag vaknar är jag 19 år- going on old, ungefär så känns det. Mest för att 19 är så jäkla mellan, mellan 18 och 20. Ingen egen ålder.
Jag har varit 18 så länge nu, bröjade tänka att jag var 18 ungefär två-tre månader efter att jag fyllt 17 och ända fram till idag. Men imorgon är jag 19. Kommer bli samma som 17 tror jag, om två månader är jag "20".
Men så har alltså ännu ett år gått och detta året har faktiskt varit väldigt händelserikt, har hunnit med en hel del. Både bra och mindre bra!


help, i need somebody. not just anybodyIdag ljög jag, men bara lite. Det är vad jag inbillar mig själv. Sanningen kommer ju ändå aldrig komma fram så what's the point? Jag kände mig normal och bra i en kvart, det var fint.
 Att stå i samma led som dem man inte riktigt känner.


Julstress!


Såhär kan det se ut när man bakar pepparkakor!
Situationen är denna- jag hinner inte med. Det är redan den 14de December och på torsdag fyller jag år, vad hände där liksom? Det var ju precis den 3de December, snön höl på som värst och juleplanerna smög runt lite. Nu är det fullt pådrag och det är jul om tio dagar...TIO JÄVLA DAGAR!
Jag är helt lost. Och jag som hunnit julbaka och fixa en hel del, hur har jag kunnat missa att dagarna liksom har fortsatt? Nej, tacka vet jag när man studerade, då blev man titt som tätt påminnd om vinlken dag som var vilken och hur många dagar det var till nästa lov. Nu måste man alltså hålla koll på sånt själv? Jobbigt läge!


svensk reggae?

Lately har jag lyssnat en hel del på reggaeinspirerad musik, med svensk text! Har för övrigt fastnat riktigt hårt i det svenska musikträsket de senaste månaderna.
MEN, det var inte det som jag skulle säga,nej! Utan fler krusiduller - en jättebra låt med Syster Sol. Titta på den, för musikvideon är ur-fin och låten brabrabra!


Filmtipset!

Tänkte tipsa om en riktigt bra film jag såg igår (en av tre, jag hade mycket tid över så att säga). Det är en irländsk film, Song for a Raggy boy heter den och den är baserad på en sann historia. Den utspelar sig 1939. En lärare kommer till en katolsk skola, för pojkar som hamnat snett och ska lära sig disciplin eller inte har någon annanstans att ta vägen. Filmen var verkligen riktigt bra, de kan det där med filmatisering på Irland. Den var rörande (låter klyschigt, men det är sant) en hemsk historia som gjorde mig riktigt arg och ledsen. Klart sevärd!


Den får betyg fyra o ½ av fem!
avdrag för att den emellanåt var lite rörig i handlingen


Ljus i vårat hews!

A while back så stöpte jag och Cia ljus, efter lite trixande så blev det faktiskt riktigt bra. If I may say so myself. MEN, nästa gång fixar vi andra kärl att stöpa i/från. Behövs lite mer oömma saker. Såhär såg det ut!


elchock!

Nu ska jag försöka väcka denna blogg till liv igen, får se om den reagerar på våldsam behandling!


Jag sitter och kollar igenom bilder från min externa hårddisk. Hittade denna (bland andra) och tycker det känns sjukt konstigt att mitt hår faktiskt var så kort en gång. Och att jag har en bild som denna sparad


table has turned

Idag är det ombytta roller. Jag har blivit stalkad på mobilen (inte av honom jag brukar stalka när jag är full) och personen i fråga är inte full, bara weird. Men det känns bra att veta att man inte är ensam om det fenomenet.

så stolt o

1960's photobooth
jag älskar användaren på flickr, myvintagelove

detta är en fotoautomat på 60-talet

can't stop

Jag KAN inte sluta lyssna på denna låten! Jag älskar den, sjukt mycket. KLICKA HÄR!

no work

Snösnösnö, detta börjar kännas som norra Sverige inte södra kusten. Inte kunnat arbeta som jag ska. Mindre roligt, men ganska skönt då jag varit helt sjukt utmattad den senaste tiden.
Jag blir helt öm i hela kroppen, dåliga skor är problemet. Måste se till att lägga pengar på ett ordentliga par skor som man klarar att använda i stående läge mer än 6 timmar i sträck. Kommer svida i börsen men vad fan, det svider mer i fötterna.

teknik?

Igår var det nog snökaozzz i blogg.se-domänen. Eller bara i mitt konto. Skrev ju två inlägg och så kommer inga fram, nej fy hundan!


RSS 2.0