sjuksjuksjuksjuskjusksjsujjsksukjjksksksksjkssjjukk

Nu har jag varit sjuk sen i fredags förra veckan. Jag börjar bli litta less po ditt nu va. Sjukt irriterande att jag inte kan bli frisk, men det är väl smällar man får ta när man jobbar hela veckan istället för att ta det lugnt en hel dag och bli frisk.

dags att städa?

nu har jag ett par timmar att slå ihjäl, alltså kan jag städa! Det är ju så roligt...

mysefika


mysefika i det vilda

För någon vecka sedan så satt vi ett gäng ute i Norra promenaden och hade picknick och mös. Snart kommer fler bilder, för det var ganska så fint. Men Micka och Nicke är så söta här att dom slank in lite före!

jag knycker närhet från dig då och då

hela helgen har jag snörvlat och snorat och haft ont i huvudet. Nä nu tusan så tänker jag strunta i det och låtsas vara frisk!
Men den där känslan man har när det är söndag och man vet att man inte orkar klä på sig ordentliga kläder, annat än joggingdressen man har när man ligger och klickar runt på Youtube-klipp och snokar på vad som egentligen är en total främlings Facebook. Just för att det är söndag och man inte riktigt orkar ta tag i något.
men idag så tvingar min ömma moder mig att köra in till Ystad och köpa ett presentkort till farmor. Jag vill bara bo i joggingdressen just nu, orkar inte ens tänka på att klä på mig jeans och sminka mig så att det inte syns fullt lika mycket att jag egentligen bara låtsas vara fräsch. Men duty calls!

fånga det du vill ha


andas, jag kan inte andas
för det låter så pinsamt kvavt
när jag står brevid dig

Nu har klockan slagit tolv, men jag är uppe många timmar till. För många tankar håller mig vaken.
Snart är det sommar på riktigt, jag vill verkligen att denna sommaren ska bli verkligen toppen. Och även om jag knappt vågar viska det så har jag en liten liten liten känsla i magen som försöker berätta att det kan bli en underbar sommar. En sån man aldrig glömmer.
Men först måste jag ta hand om ett par grejer så jag kan slappna av och bara släppa loss lite.

ponder

this is NOT my gif

you know i'd rather walk alone, than play a supporting role

Jag sover bort mitt liv. Okej lite överdrivet men ibland tror jag fan det. 
Inatt drömde jag om den personen jag har försökt sluta tänka på och faktiskt lyckats ganska så bra med att sluta tänka på. Speciellt de senaste veckorna. Klart man tänker på det och kanske tillochmed pratar om det men jag sitter inte längre och funderar på hur ditt och datt var och varför det blev si eller så, om det var till följd av det ena eller det andra. Ja, ni fattar.
Men så drömmer jag en väldigt lång och detaljrik dröm, visserligen ingen jobbig dröm men varför skulle han vara med? I drömmen var jag väldigt listig och lurig, hade lagt upp en jätteavancerad plan, som involverade flertalet människor, för hur jag skulle få nämnda person helt krossad. Det var lite roligt

i hear that you like the bad girls, is that true?

Ja, precis va.
Ibland är allt jättejättejättejättegött och sen nästa dag är det bara tråkigt. Precis som det är för alla människor antar jag. I'm nothing special, in fact I'm a bit of a bore...
For the time beeing har jag inte den blekaste aning om vad jag gör eller vad jag egentligen vill göra. Eller jo jag vet att jag jobbar när telefonen ringer och att jag har helt underbart fina vänner. Både gamla och nya.
I helgen var jag på äventyr i Tommarp och vilket äventyr det var...happ happ. Jävligt roligt måste jag ändå nämna att jag hade, en massa roliga saker men bäst var nog att jag var på lite outforskad mark utan någon att hålla i handen. Med Mickas vänner utan Micka.
Men det har jag lärt mig det senaste året, jag klarar mig ensam om jag måste. Jag går bara ur det med nya erfarenheter och hitintills har det nästan uteslutande varit positiva!
Eftersom jag använder denna blogg lite som en dagbok som jag skriver för att se tillbaka och komma ihåg hur det var. Ibland är även det bra. Så som en liten note to self; Tommarp.

RSS 2.0