for some reason

av en outgundlig orsak har jag blivit kass på att uppdatera, no reason.
Massa stressad är vad jag är, måste börja plugga for real nu, inte bara låtsas. Ikväll är det mys hos Emmylie med Fanny och Mika, ska bli sjukt trevligt!
Om någon timme sisådär kommer Stefan och Hugo, men jag hinnr ju knappt prata med dem innan jag ska iväg.
Nu lämnar jag er med en fin låt, som man blir väldigt glad av


@Emmylies

Igår var jag på min första Körkortsteorilektion på körskolan, en massa stolpskott och some normal people. SJUKT tråkigt, i en och en halv timme sat jag fast i en källarlokal och lyssnade på en helt tjing trafiklärare med få höns i buren.

Senare på kvällen begav jag mig till Emmylies crib, Mika joinade och vi pratade en HEL del om en HEL del. Det är alltid trevligt att umgås med Mika och Emmylie, never goes wrong :) Eftersom mina föräldrar var för lata för att komma och hämta mig så var Emmylie en trevlig prick och lät mig nanna i hennes crib, väldigt vänligt I have to say. Sen eftersom jag inte hade något ombyte eller ja jag had inget man ehöver vid övernattning med mig så fck jag helt enkelt låna av henne. Jeans for today och sleepinghirt for the night.

För idag ska jag till Malmö med Kelly, Emelie och Linnea, a very nice experience I HOPPAS!

gårdagens quotes;

Jag: Tvål i BAD for the pussy!
________
Jag: Tänk vad sorgligt om man är ett kommatecken i ett hav av plus och minus...
Mika: Men tänk sen om man träffar en punkt så bildar man ett kolon!

Mer Feist


Feisten

I början av festen alla är glauda!


feels so near

I fredags var det fest, visst var det sjukt, inte alls i nivå med förra Mäjjefesten men ändock sjukt. Mycket trevligt vill jag också påstå att det var. Jag hade a very nice time! Så thang you all for thad!

Igår spenderade jag kvällen hos Emmylie och vi såg på Little Miss Sunshine, som var GUTTI_HAJ! Jag tyckte verkligen om den filmen, slog alla förväntningar! Och pumpa med köttfärsfyllning är jättegott!
Jag ska lägga upp bilder från festen senare, kanske en eller två filmer också :) På Mikas blogg finns det redan en film, där jag skämmer ut mig en del, men det bjuder jag på!

sidda po ein pinne

här sitter jag och sitter, borde göra mig klar inför kvällens fest, men jag är en slackerbitch ut i fingerspetsarna idag (Y)

I WANNA PARDY ALL NIGHT LONG!

vad händer i helgen alla glada tjajor o drängar?

Utkast: ...


jag är riktigt sugen på fest ikväll

Ja sugen på festen är jag, och jag är pepp till tusen! VILLVILLVILL att det ska bli så roligt, hoppas det.
Alla är inte lika pepp som jag, tyvärr.
Sen är detta "första" dagen på novemberlovet så anledning att fira finn garanterat!


Mr JayEm

Det roligaste på länge, GÖTEBOOORG! Jag har själv en förkärlek till att prata göteborgska på fyllan men här är en redig som vet hur det ligger till! Detta klippet har en hög humorfaktor"för jävla go. lite kall kanske, men vem fan bryr dig"


gamla inlägg

Så här sitter jag mitt i mörkaste natten (ofta) och kollar igenom gamla inlägg för att förska placera dem rätt och så snubblar jag över det här, en lista jag svarade på när jag hade lite tråkigt;

Hur imponerar man på dig?:
Oj, det var ännu svårare, jag tänker itne så ofta på om jag blir impad, men om folk står för sina åsikter och personer som kan se saker ur andras synvinkel och inte är så trångsynta. Det, bland mycket annat, tycker jag är bra egenskaper

detta är ju bara svaret på en av de många frågor som fanns men så tänkte jag efter; Är det så? Tycker jag det är imponerande? Och ja när jag tänkt efter så kommer jag fram till att jag tycker det är det mest imponerande som finns att stå för sin åsikt och kunna se saker ur någon annans synvinkel. De trångsynta är jag inte speciellt impad av.

Sitter och lyssnar på Melissa Horns nya album, sjukt bra. Hon ska spela på Mejeriet i Lund den 27 november, I'll be there!

magnetpoesi

full i vackra vänners sällskap
och din förfest begär vin
skål

-------------------

jag bör alltid röra folk

-------------------

spy ut alkohol, helt nykter


Försöker styra upp 'et litegrand

jag har kommit på att jag tycker om när andra bloggare har sina inlägg lagda i kategorier. Det är så behändigt att välja vad för slags inlägg det är man vill läsa, eller om man letar efter ett speciellt som man läste för några månader sedan men inte orkar sitta och bläddra i månaderna.
Jag hade flera kategorier när jag percis börjat blogga men märkte ganska snabbt att jag inte var någon hejare på att lägga inläggen i dem, men nu ska jag försäka styra upp det hela lite och har skapat en hel del kategorier.
Har faktiskt suttit i en ganska bra stund och kollat igenom gamla inlägg och försökt placera dem i rätt fack, det var svårare än jag trodde men en bit påväg har jag iaf kommit.

Jag tror det kommer vara rörigt nu ett tag innan jag fått rätsida med alla inlägg men sen hoppas jag att det ska bli lättare att hitta för alla.
     Om någon undrar varför vissa kategorier benämns "Stahaijna-gör något" så är det, för er som inte vet, jag som är Stahaijna och alltså ingen annan.


Just because I can

I måndags var jag hemma hos Emmylie och har själv lagt upp en video på Mika som jag filmade själv och hon filmade ju mig och Emmylie också så jag tänkte jag kunde lägga upp den med. Det är ju Mika som kirrat allt, jag bara länkar in den- ett underligt samtal


Fika och liiiite skola

Hade bara en lektion idag, som inte började förrän 12.20 så jag tog det väldigt lugnt imorse när jag käkade frukost och läste tidningen. Direkt efter första lektionen så stack jag och träffade de trevliga tjajorna, Mika, Matilda och Emmylie. Fikan var väldigt trevlig, I must say!
En vända på Hjärtehjälpen gav en påse magneter, ni vet sådana med ord på som man kan bygga meningar med. Nu ska jag bara hitta min gamla anslagstavla så jag kan hänga upp den och sätta fast orden!Bilder från fikan lånade av MikaHeltEnkelt

Reading

En massa böcker jag har att läsa för tillfället, jag blir ju helt snurrig bara av att tänka på alla titlar.

Le lista;
Dark Reunion- L.J Smith
The Return: Nightfall- L.J Smith
Frostnätter- Bente Pedersen
Ved Stillebækken- Morten Korch
Röde Orm- Frans G. Bengtsson
Glasfåglarna- Elsie Johansson
Mosippan- Elsie Johansson
Nancy- Elsie Johansson
Brisngr- Christopher Paolini
En shopaholic får en syster- Sophie Kinsella

Sen finns det ju typ 100 andra böcker som jag jättegärna skulle vilja läsa men inte riktigt har tid att läsa, eller itne tar mig tid?

Imorgon är det förmodligen fika med söta tjajor :)


Stahaijna Filmar

Bara titta och njut!


JAG ÄR INTE DÖD!

Eftersom "vissa" trodde att jag hade dött i helgen så är detta beviset på att jag i alra högst grad är levande!
Idag började bra och dippade för att sedan se ut att bli gutti. I helgen kommer det bli pardy och jag är pepp och i veckan blir det en massa pluggande som jag både ser fram emot och inte, jag hatar språkvärlden!

Well Stahaijna, how about the little trip? Yes, den var helt okaj. Det var bland det jobbigaste jag har varit med om, mycket jobbigare än förra året, sjuuuuukt! Men det var faktiskt roligt och jag hade en del fina moments (både ironiskt och inte). Hugo och jag är ju inte precis drevarna nr 1 & 2 vi gick vilse två av fyra drev och gick alldeles för långt och hamnade i sumpmarker och i metershögt ris, inte så trevligt. Pappa och farbror fick jaktlycka så de var glada killar. En väldigt mysig resa måste jag säga en massa smålänningar och en gotlänning, var kan det gå fel?


Stahaijna in Småland

Nu ska jag snart packa in mig i bilen så drar jag med pappa och farbror till Småland, de ska jaga älg och jag ska gå i skogen. Ska faktiskt bli roligt att träffa släktingarna och det är mysigt att sitta runt elden och äta halväcklig korv eller om det blir Bullens så är det riktigt äckligt. Nu är det nästan ett år sen jag träffade Hugo och Elinore, Stefan träffade jag i våras.
  Det luktar så gott hemma hos dem, så tryggt, som när man var liten. Kameran åker med så jag kommer väl knäppa en del bilder om någon skjuter något och om det har snöat. Dock tvekar jag på att jag visar någon av bilderna om det är på döda djur, de tar jag bara för pappas skull.

                                       So here she goes, the Stahaijna girl hunting in the forrest!


godnatt

Nu har jag haft en otroligt jobbig dag, psykiskt, så jag ska gå och lägga mig och hoppas på att när jag vaknar så kommer allt vara som en otroligt vacker tutti-fruttivärld.

...man kan ju alltid hoppas?

Förutom att titta på Bonde söker fru och True Blood ikväll så har jag fått i uppdrag att ordna en header till en kompis. Så får vi se hur det går, har pillat lite och har ett alternativ klart.

Over and out! (kände att det var dags att plocka upp det igen, jag har saknat the out's)

Snart Halloween

Om någon vecka är det Halloween, inte något som jag normalt sett brukar fira men detta året ska jag på två, möjligen tre halloween fester. Har inte en blekaste aning om vad jag ska klä ut mig till men det lutar åt att jag har min afro-peruk och att utklädnaden bottnar i det. Har varken råd eller lust att köpa någon "riktig" outfit, möjligtvis skrapa ihop till något på Second-hand butiker. Men visst är det lite mysig med höst och läskigheter.

Elin <3 Skräckfilmer och att smycka läskigt på fester är otroligt roligt, jag och syrran försökte oss på att göra lyktor och eftersom vi inte hade några pumpor så tog jag några sockerbetor som ramlat av i diket utanför huset.


 Resultatet, nu när den är några dagar gammal så har den skrumpnat ihop lite och se väldigt läskig ut!


Tankar, försvinn


det finns tankar som aldrig släpper taget
som en fästing på din själ
och jag vet för jag har på tok för många
idéer som inte vill mig väl

tankar försvinn
ut ur mitt huvud
den väg ni kom in
tankar försvinn

tankar försvinn
ut ur mitt huvud
den väg ni kom in
tankar försvinn


Malmö

Idag så skolkade jag, en dålig vana jag har lagt till med på sista tiden. Men det var lite segt att vänta i fyra timmar på en tvåtimmars lektion så jag stack till Malmö med Emmylie och Matilda istället. Vi gick runt och tittade i affärer, de handlade båda två klädesplagg, jag handlade inget. Eller jo jag handlade ju det jag åt men det räknas inte?
Efter någon timme så kom även Per och Max till Malmö och då gick vi i fler affärer och åt lite till. Träffade Cia gjorde jag också! Malmö är the centers of HAPPENING!

Are you willing to sleep your way to the top? Do you wanna be popular?

ingen sömn

Här ligger man i sin säng och kan inte sova. Vad jag tänker på, nej det har jag ingen aning om.  Samma saker som spelar på repeat, samma låtar, samma tankar. Spelar ingen roll vad jag försöker distrahera mig med, det är samma saker som kommer om och om igen.
Varför?
När?
Någonsin?
Igår?
Stor?
Liten?
Borta?

Elin fotar

some pics, oredigerade, jag har ingen ork


en välriktad spark mot ditt knä

Jag vet inte vad det är men jag känner mig jäkligt glad, pepp och har inte lika mycket ångest över plugget. Take it as it kommer blir fedt. Denna veckan kommer bli bra, missar en del saker i helgen men nu har jag planer varje fredag fram till i mitten av november, men lördagar är det chill, någon som vill hitta på lite mer?

This weekend blir det att packa väskan och dra till Småland, yepp jag ska på älgjakt detta året också. För er som inte vet vad min roll är(samma som förra året) så går jag i drevet och det innebär typ att man promenixar i skogen och hojtar lite då och då. Det jobbigaste är att jag måste ha en egen kom-radio och säga saker som "Elin till Sven kom, Elin till Sven kom" eller svara när någon ropar på mig, det är det jobbigaste! Men annars är det mer som en utflykt i skogen. Så var det iaf förra året och jag hoppas på detsamma detta året!


Fallskärm i Eslöv! liten bildbomb

Alltså, i fredags åkte vi till Eslöv för att vara åskådare när Stefan och Cissi fallskärmshoppade, det var galet, galet! Nu kommer en liten bildbomb :)

Började bra med fint välkomnande!

Cissi flörtade lite med Niklas?

Stiffe och Cissi innan hoppet, taggade?

Vi som var med och tittade -jag. Passade på att fika medan de flög upp på 3200 meters höjd :)

Jättesöta Cia! cia_sniggbrud_villig@sexig.com

Cissi i luften, GALET!

Själv ska jag aldrig hoppa fallskärm, men kanske glidflyga? :)

när det dagas

Ikväll så ska jag hem till Emmylie och mysa lite, vi ska titta på Gudfadern part II och så tvingar hon mig att titta på Idol. Jag är inte alls intresserad av att se det, Jon åkte ut och I don't give a fuck om vem som kommer hur långt av de kvarvarande.

But imorgon händer något ännu mer spännande! Tåget från Ystads Station går 9.08 och destinationen är Eslöv, av alla  ställen här i Skåne så är det just i Eslöv som Stefan och Cecilia ska hoppa fallskärm imorgon. Vi är några stycken som ska följa med och titta på och fota så att det blir ordentligt dokumenterat. Själ hade jag nog aldrig kunnat göra något sådant, kanske bestämma i ett svagt ögonblick att "jo, det ska vi göra!" men när det hade kommit till kritan så hade jag bangat fedt ur! Jag är höjdrädd och just fallskärm är något jag inte hade vågat testa, men jag kan tänka mig att det är sånt som är så fruktansvärt roligt. Helt galet!


Bildkälla

Ahahaha!

Precis när jag satte fingrarna mot tangentbordet så kör Spotify igång "Sommaren i City" och bilden jag får upp i hudvudet är underbart rolig. Jag och syrran som står vid stereon och lyssnar igenom en skiva vi fått av vår morbror och så kommer just den låten och ingen av oss hade hört den innan men vi börjar dansa runt i tv-rummet som två små ekorrar på speed. Alltså förra veckan....eh nej vi var kanske 6 och 8. Så sjuka minnen.

Idag har varit en jobbig dag, jag är så förkyld och jag kan inte höra ordentligt, inte andas ordentligt och inte prata ordentligt. Men jag är inte sådär ordentligt sjuk, bara halvsjuk, speciellt på morgonen sen så segnar krafterna bort och när klockan blir tre i skolan så blir jag ganska slö.

Imorse fick jag ett trevligt meddelande och nu ska jag ta en promenad för att få lite frisk luft och inte bara sega ner.

I will need you!

Nu har jag suttit i någon timme och skullat skriva ett tal det är tänkt man ska kunna hålla imorgon. men det går inte så bra för mig, jag har inte kommit någonvart. Dock har jag lyckats välja ämne; Uppmana folk att läsa fler böcker! Och jag har kommit på en hel del bra argument för det som jag kan slänga till med lite klatschigt så det ska väl gå bra, bara jag kommer igång och skriiiver det sabla talet. Blir väl samma som nationella provet i våras när jag sat halva natten och ändrade ämne typ sju gånger, det slutade med att jag hade tre halvfärdiga tal, valde ett av dem och skrev klart det och höll det först av alla dagen efter=MVG. Hur jag lyckades få till det vet jag inte men det var ganska jobbigt, jag tycker itne om at uppmana folk till saker. Jag tycker däremot om pepparkakor, Ryan Kwanten, glass och Farmville.

so it's Everwood

När jag var yngre var jag ett stort fan av serien Everwood, men sen vet jag inte vad som hände för jag slutade titta på den och hade helt glömt bort allt om Ephram, Delia och Andy. I korta drag dör Andys fru och han flyttar från storstaden ut i ingenstans med sina två barn Ephram och Delia. Självklart händer en massa saker och det är verkligen en bra serie lite blödig som man är you just gotta love it. Nu har Kanal5 börjat sända repriser på serien på eftermiddagarna, började idag faktiskt så jag hade ordentlig tur där som råkade zappa över just när det hade börjat. Klockan 14.35 för de som har tid med sådant. Rekomenderas varmt!


älskar!

Har suttit i nästan en timme och lekt med Photoscape och jag älskar det, jag är ju inte något proffs överhuvudtaget, det går faktiskt inte så bra. Men det är roligt och framför allt gratis och inte något svindyrt Photoshop. I'm a happy laggz. Tror jag ska använda det som en morot, när jag har varit duktig får jag leka i Photocape så mycket jag vill :)


fast i diket

Sitter helt fast med pluggandet jag orkar verkligen inte slå upp den jäkla boken igen, jag vill inte veta mer om alla j*kla perspektiv! Freud kan ta sig i brasan for all I care.
Palla PA, palla plugga, oooooooorka göra något? Nejtack, jag äter hellre några pepparkakor och chillaxar med lite lindrande för min onda hals. Vill fota men orkar inte gå ut när det är så kallt!

lätt som en vind

Woke upp idag hemma hos Emmylie och åt frukost sen istället för att gå till skolan följde jag med henne och Mäjje på fika. Det var väldigt mysigt måste jag säga, speciellt the part where I missed school.
Men eftersom jag har prov imorgon så var jag tvungen att komma till skolan och hämta lite böcker och då träffade jag Frida som tydligen skulle åka samma buss som jag hem. Det var en trevlig liten pratstund på bussen och nu är jag hemma och som vanligt har jag en massa skit för mig, borde egentligen plugga men gör det inte.
Jag börjar bli sjuk min hals smärtar något fruktansvärt!

Modig kan man vara men inte fan blir det bra för det.


jag vill känna, ja vad fan då?

I just denna stund ligger jag på en luftmadrass i Emmylies rum, vi har haft en mysig kväll, hon och Mika och jag har umgåtts. It was approved. Imorgon är det pluggeriplugg det ska bli fett okul.

Jag är en feg liten flicka och Emmylie säger "push the button" och "we' gonna party like it'sya birthday, we' gonna sipp baccardi like it's ya birthday!"

sömnig helg

Fredag; Jag åker med Emmylie till Malmö efter skolan. We had a darling time, köpte presenter och hade minifika :) Passade på att göra min läxa i danska på tåget hem så nu har jag den ur världen. Väl hemma äter jag middag tittar på halva Bourne Identity och somnar i soffan väknar och släpar mig i säng. Jag var verkligen skittrött, it's crazy!

Lördag; Riktig mysfrukost med familjen, tända ljus och lite musik i bakgrunden. Mesta av dagen går åt till att baka kanelbullar med syrran, de fick onormala storlekar men smakade mycket bra! Sen har det bara blåst och blåst och blåst hela kvällen och hela natten. Jag HATAR när det blåser, iaf när det blåser såhär mycket. Jag kommer bara ihåg stormen när jag gick i tvåan och det var ingen rolig storm, hate the hard wind. Samma visa lördagkväll, jag somnar i soffan och släpar mig i säng. att jag inte ens orkade läsa, då är det något fel!

Idag ska jag inte göra något vettigt, bara vara rädd och ha ont i magen över att det blåser.
 
Emmylie fyller 19 år idag och till henne säger vi Grattis (för typ 7 gången?)


jobbat sent

Har nåstan precis kommit hem efter en kväll av jobb, en intressant kväll där jag kom till en del insikter om min arbetsgivare. Nu är jag jättetrött men inte så trött att jag inte klarar av att läsa något kapitel i sista Vampyrens Kärlek som hämtades idag, jag är helt pepp på att jag nu har alla de böckerna! WOHO!

Godnatt och sov gott :)

RSS 2.0