Ränna

Nu är skolveckan slut, inte för att det blir så mycket skillnad, har haft helg mest hela veckan. Helgen kommer bjuda på släktkalas och det betyder att jag blir tvungen att städa hard core. But that's the price you pay to be on top.
Kom just på att jag har sjukt dålig hållning, här sitter jag som en säck potatis eller mjöl, take your pick, vöer tangentbordet, det gör ju seriäst ont i ryggen när jag sträcker på den! Hur förbättrar man egentligen sin hållning, är det bara att tänka på att sträcka på ryggen 24/7?

the players tried to take the field


everybody's somebody's fool

En masse mas! Höjdpunkten på min dag var körlektionerna som enligt min körlärare gick jättebra och hon verkar väldigt positiv till körkort snart!

Men annars då? Naj, inte heller idag har jag hittat vart kragen jag ska ta mig i sitter, jag börjar tro att det gömmer sig. Skolan glider iväg och jag känner ingen lust att fiska upp den, finns så mycket annat i livet än att plugga.
Iatället ägnar jag mig är min gitarr och åt att tänka på skolan och ha ångest över den much nicer! Nu väntar symaskinen på mig. It's calling out my name, crying out for attention


It is written

Nästa vecka drar jag och Emmylie till Malmö och tatuerar oss, jag ska bara ha en liten, vill inte göra den planerade riktigt än. Jag är galet pepp med fruktansvärt rädd, tänk så blir det inte något bra?

Och idag vill jag ge en stor blöt puss till den faktastiska kvinna som alltid får mig att skratta, Cia.

Men vad ska man göra

Köpte idag en billig gitarr som jag tänker lära mig spela på, nästan fy skam att jag inte alls kan spela något instrument! Skulle stämma gitarren med den medföljande stämpipan, det var skrattretande. Tänkte att jag får väl vänta tills jag kan köpa en stämningsapparat men sen upptäckte jag det finurliga sättet där man använder sig av en telefon och det gick riktigt bra. Har börjat öva på ackorden och det går väl sådär, får jävligt ont i fingrarna!

Målet är att kunna spela en Vreeswijk-låt, är väldigt medveten om att det kommer ta lååång tid, men skam den som ger sig (vilket brukar vara jag...)

Som utlovat kommer en bildkaskad från lördagen




Så var det slut för denna gång

Gårdagen

Ja det var ju fest igår, som bekant. Det blev riktigt bra till slut men guuuud vad det var folk ute, när vi skulle checka ut jackorna fick vi stå och bli nästan ihjälklämda i 40 minuter. Träffade massor med folk och hade helt enkelt galet roligt. Trots att min kavaj egentligen var för liten, med ingen såg det så då gjorde det ju heller inget.

Idag har jag inte kunnat göra så mycket, det när nu lite mindre än ett dygn sedan jag slutade dricka och jag är ännu inte helt återställd, magen gör ont och huvudet dunkar (mindre än innan, men ändå!).
När jag vaknade så trodde jag att det var ute med mig, fy fan, baksmälla är aldrig roligt, speciellt inte när man inte kan bota den, inte ens försöka! Jag tror dock inte att det finns någon risk att detta har avskräckt mig att fortsätta festa i framtiden :)

Bilder kommer senare, loooovar!


No clothes to wear, just dance!

Panik_ja! jag har inget att ha på mig, och det är svårt att förklara exakt hur pissigt det känns. Men man får väl ha något gammalt tråkigt. Ska se om jag kan laga mina skor lite tillfälligt, hade hemskt gärna haft dem på mig idag.


Leo Sayer – You Make Me Feel Like Dancing

Godmorgon!

Godermorgon mina kära vänner! Idag är det som sagt fest i kväll och på dagen ska jag och syrran till Tomelilla för att gå lite på Erishjälpen och Röda Korset, sen ska vi köpa fika och gå hem till farmor och farfar.
Kära lilla farmor och farfar, mysigt värre.

för att komma i stämning till senare så lyssnar vi på denna låten, aight?


inte att forget!



sötnötshallonet Cia fyllde ju också år, dock i måndags men imorgon ska det firas, och det med råge!
Nu när hon fyllt 18 så är det riktig jevla feist! <3


Grattis!



Idag blir min lillasyster 16 år och det var sannerligen på tiden...eh va? Ja hursomhelst så fick hon cafépresentkort av mig och på måndag ska jag ta med henne på ett vegetariancafé som överraskning. Eftersom hon inte läser här så är det no chance att det blir spoilat. I sexton år har jag stått ut med henne och jag hoppas det blir mååånga fler ♥


Galen panik

Klockan är i skrivande stund 03:11 och jag kan absolut inte somna. Tankarna snurrar bara runt och jag håller på att bli galen. Antingen så kan jag försöka sova igen eller så går jag upp och duschar, eller så sätter jag mig och skriver på skolarbeten. Eller så kan jag ju altid göra på mitt PA. aahahaaah

moberg schmoberg!

Meningen med att stanna hemma idag var att jag skulle hinna skriva mitt författararbete, that didn't happen so I feel like failing is the way to unscore. Moberg var en intressant man, visst, men i don't give a shit just nu. Jag orkar verkligen inte sätta mig ner och anstränga mig för att klämma ut ett arbete som jag ändå inte kommer kunna göra bra, men vi får se inatt hur det blir.

Så länge sitter jag här med raspig hals och suger på en FF och kollar på mysiga bilder på facebook.


really?

Long time no see? Jes maybe.

Just nu är allt lite sådär-halvt. Fick reda på att det förmodligen blir massa krångel med det plugget jag vill göra nästa läsår och jag vet inte alls hur man ordnar det, om det ens är görbart. Massa depp över det och massa depp över projektarbetet, söker personer att intervjua som gillar mat och har ett recept att tipsa om, behöver inte alls vara ditt eget recept eller ens din mammas recept, bara något du gillar. Så om någon som ser det känner sig manad så är det bara är låta mig veta!

Fi fan, man kan inte alltid var på topp



Nanna Johansson

pepphet

GALET pepp är vad jag är, imorgon ska jag til Malmö hela dagen och besöka ett stort antal Second Hand butiker and I can't wait! Vicky och Cia är resesällskapet och jag her redan på förhand satt som gräns att jag MÅSTE göra av med minst fehundra imorgon, jag är i desperat behov av nya kläder, seriöst så köper jag nästan aldrig nya DET ÄR ALLTSÅ HÖG TID!
Sen på kvällen är det middag på restaurang med delar ur the Party Gang Anton har kommit hem från nästan fyra månader i Asien, riktigt roligt att träffa honom igen!
Men sedan, mina damer och pojkar, sedan är det lördag och då, ja då djävlar är det fest. Nästan hela the Party Gang kommer vara samlade och jag är så sinnessjukt pepp, antingen slutar det i soptunnan eller så blir det, som det brukar, EPISKT!
Fi fän hvad jeg er PEPP!


det bästa med denna bilden är att jag har tagit den


Need to promote!

Två snubbar som är jäkligt sköna har startat en blogg där de listar 00-talets bästa skivor. Vi har inte alla samma musiksmak men jag tycker ändå att det är värt att läsa igenom för man känner igen sig i så mycket. Både Robert och Mattias har pejl på det där med musik.

CHECKA DETTA



The two dudes in the front är Mattias och Robert

Le Frond

Nu har jag suttit hela eftermiddagen och pluggat, bra har det gått, men så har jag lyssnat på musik samtidigt. Sätter igång en gammal mixskiva och helt plötsligt efter ett antal spår hör jag plötsligt "Mitt Rop på, Hjälp.." och så drar det igång med Fronda, visste knappt ens att jag hade den skivan kvar. Inte bara Mitt rop på hjälp sen kommer Fjortisar också, det jag var mest chockad över var att jag kunde iprincip hela texten till båda låtarna.

Har du inte hört låtarna innan så tycker jag att du ska lyssna, iaf på texten, it's le löl.


i won't let you leeeeave

Oproduktiv är vad jag har varit idag, lyssnade på White Stripes i köket och lagade middag sen har jag helt enkelt spelat Sims, like the true nerd I am. Har lämnat Rayman efter en intensiv period som resulterat i ömma tummar.
Det är läskigt att det blir "vardag" så snabbt igen när man börjar skolan. Samma gamla rutiner som förvisso ibland kan vara ganska mysiga.



Nu är det dags för mig att sova, börjar 08.00 imorgon och jag väljer att lämna er med Jack och Meg.

The board of education took away my parole

Med stor möda lyckades jag överleva årets första skoldag, men det var ganska nära att jag strök med!
Tänkte att jag skulle passa på att klämma in en jul-bildbomb

 

 

 

 













Eftersom jag är en lat jävel så har jag inte orkat redigera bilderna


inga fler cirklar

Idag har varit den sista dagen på lovet, som nästan varit syndigt ohändelserikt. Men det ska itne därför bli roligare att pallra sig till skolan imorgon, fi fän!
Sista terminen och jag ska väl ta och försäka klämma iväg det bästa jag kan, PA ser nattsvart ut men man får la göra sitt bästa?
Körkortet är igång och ångesten över vad som komma skall börjar infinna sig, så allt är förmodligen som det ska vara :)


Det nya året

Igårkväll/inatt var riktigt trevligt, lite bråk (ovanligt nog) men det verkade lösa sig och även om det var några smärre missöden så gick allt bra. Jag hade väldigt kul och denna dagen är turligt nog inte kantad av bakfylla, dock hade jag huvudvärk när jag var uppe imorse innan mamma åkte till jobbet. men nu har det gått över och allt känns fint.
Om tre timmar sitter jag i en biosalong i Tomelilla och tittar på Avatar i 3D, sjukt gutti!


RSS 2.0