day 20 - a song that you listen to when you’re angry

Timbuktu- Pendelparanoia

hej ohhh tack

Ja just det, Hej!

Lite lost i blåsten är jag allt, mycket som händer samtidigt som det inte händer ett piss. Mycket som händer under hårfästet framförallt, inte bara på mig.
Denna vecka är dedikerad åt att tycka synd om mig själv, jobba och vara helt sinnessjukt förkyld.

fest

fuck drama, just get drunk

day 19 - a song from your favorite album

Ett live-album som gavs ut 2005. Cornelis är min husgud.

rubrik


Så fort det blir lite mer vår och knoppar och blad så åker jag och Linus till denna plats. 4 personer är mer än välkomna att följa med! Jag vill se massor av fin natur i Skåne/Sverige/Europa/Världen. Det blir man glad av.


day 18 - a song that you wish you heard on the radioTwist and Shout, en klassiker i vilket format den än levereras! Men denna versionen med The Mamas and the Papas har jag förälskat mig väldans i den senste tiden och hade blivit glatt överraskad om jag hörde deras version på radion. (fast jag tycker galet mycket om originalversionen också!)

day 17 - a song that you hear often on the radio

Just nu hör jag denna låten på radion dagligen och lyssnar på den på eget initiativ också dagligen.

the mean looks and the same old frustrations

And I'm a little bit lost without you, I'm a bloody big mess inside
Idag är också chill, första lediga dagen denna veckan nästa arbetsdag är fredag. Ikväll bär det av till Ungdomes Hus för Nickies skull, hennes PA handlar om trafficking och ikväll är det något sorts event där som hon har fixat. Självklart stöttas det!
Igår körde jag och Cia en ganska lång runda i deras cabriolet, vinden i håret och doften av vår gjorde min vårdag perfekt. Jag älskar när det blir ny årstid, det luktar så jävla gott!

jag rycker ut, jag ger mig av på klassiskt manér!

Tralala lilla molntuss, kom hit så ska du få en puss!
Ja en att pussa hade man kanske behövt då, men det är chill va.

Idag har jag jobbat och tittat på BB Live. Som fortfarande är värt varenda krona! Pappa har lånat en HDMI kabel av Mickas man och vi kopplade datorn till das fjernsyn och såg på Live på storbild. Med fett-ös-ljud, typ gewd va! Gutti att man inte behöver sitta och gissa vad de säger hela tiden utan hör det mesta, nu vill jag bara se live genom tvn!

day 16 - a song that you used to love but now hate

Helt enkelt;


helt galet uttjatad har denna låten blivit

Ondine

Ondine med Colin Farrell och Alicja Bachleda som jag såg igår när Cia var på jobb. Riktigt bra film är nog vad jag har att säga om den. Och att Colin Farrell är sjukt snygg i den.

samboliv?

I skrivande stund sitter jag i köket, i Cias kök. Det känns lite samboaktigt eftersom Cia inte är här och inte kommer tillbaka förrän om ett antal timmar när hon slutar jobba. Konstigt samtidigt som det inte är det. Litta le löl va, haha!
Jag hade tänkt roa mig med en film eller två och promenix med Joey i dagens fina vårväder!
5,3°C ute! Det är vår i luften, luktar godare än på länge. Innan var det strålande sol nu är solen lite buse sådär.

day 15 - a song that describes you

Gud detta blir ju bara svårare för varje gång! Nu har jag ju använt låtar som jag skulle kunna använda i kommande "kategorier".
En låt som beskriver mig? Eh, va?
Okej, seriöst en halvtimme senare valde jag denna


day 14 - a song that no one would expect you to love

Detta är lite samma som förra kategorin kan jag tycka, på samma sida iaf.
Men hur som haver så tog jag mig som vanligt en funderare på detta och kom fram till att även detta var svårt. Men efter ditt och datt så blev det slutligen denna låten:


Lite dansig musik från ett gäng killar som är lite alternativa, hänger kvar sen högstadiet att tycka om sånt som detta. Men tycker om det gör jag faktiskt.


day 13 - a song that is a guilty pleasure

Riktigt guilty pleasure, hatar att jag älskar denna låten! Anledningen att jag älskar den, och alltid kommer att göra det, är delvis för att den, som man ser i videon, är med i filmen Top Gun som också är guilty pleasure för mig. Filmen är på vissa sätt som en slags "theme movie" som följde mina unga tonår.


när man ändå bekänner saker kan jag berätta att jag stått (lite för berusad) på knä och sjungit denna låten med världens inlevelse på en fest. På hemlig ort. Spelas denna låten när jag druckit för mycket så slutar det inte vackert kan jag avslöja, med förhoppning att detta avslöjande aldrig kommer användas emot mig!


day 12 - a song from a band you hate

Detta kan ju vara riktigt svårt, man lyssnar ju aldrig på musik man hatar? Jag kan för det första inte tänka klart efter tre dagar med konstant migrän. Det kommer och går i vågor men fy fan, palla!
Men dansband är verkligen inte min grej. Och det är absolut inte detta

day 11 - a song from your favorite band

Mitt favoritband va. Har jag det? Njae jag har ju nog inte det. Men nu myttar vi. Queen har varit mitt favoritband en gång i tiden och därför pushar jag denna låten och sänder en tanke till alla mina fina vänner! ♥


Nu er det hele på gang!

Om en stund åker vi och klockan 13 är mötet med studievägledaren inbokat!
Jag har miljoner fjärilar i magen och tycker det ska bli jätteroligt. Detta blir jättebra!

day 10 - a song that makes you fall asleep

Denna helgen har verkligen varit tröttsam. Idag jobbade jag 8 timmar med migrän och mådde piss, bet ihop och åkte och umgicks med Emmylie och Dennis. Hemma igen och migränen kommer tillbaka i en våg, helt obra då jag ska till Danmark imorgon och hälsa på!

Åter till dagens låt. Jag fattar inte riktigt om det ska vara en låt som är mysig att somna till eller en som är så tråkig att man somnar?
Men jag kör på en som är bra att nanna till och inte tråkig!
Weakness in me- Joan Armatrading

om du känner igen låten så kan det var så att du hört den i filmen 10 orsaker att hata dig


day 09 - a song that you can dance to

Jag hann precis! Oj vad jag är upptagen hela tiden då. Idag fyllde faktiskt Fredde 18 och det är något man firar. Punkt och slut.

En låt jag kan dansa till är lätt Audacity of Huge


day 08 - a song that you know all the words to

Nu var det allt nära att jag missade dagens låt! Så går det när man jobbar och sen åker till Malmö.
En låt jag kan alla orden till är ju också mer än en. MEN denna är värd att nämna och lyssna på och sjunga med i alla gånger


Inte den peppigaste låten, men en av de allra bästa.


day 07 - a song that reminds you of a certain event

Nu tycker jag det börjar bli svårt, vissa av kategorierna är ganska lika varandra. Men jag ska göra mitt bästa!
En låt som påminner mig om en speciell händelse?

okej nu har jag haft detta inlägg pausat i nästan fem timmar, jag har allvarliga problem med detta.

Nu väljer jag och så får det vara.
M.I.A. - Paper Planes låten är för all framtid sammanbunden med Siesta! -09. Joel har en blå peruk och sjunger "my neck my back.." alla sjunger denna låten, campet spelar den. Sommaren -09 blev på många sätt denna låten.

I fly like paper, get high like planes

LegenderIdag fick jag ett roligt paket i brevlådan! Autisternas nya skiva som just nu sitter i skivspelaren och fyller rummet med fina texter. Detta album är inte lika sorgset som deras debutalbum, Sista scenen som har ett genomgående tema om en nära väns död. Legender tar upp arbetslöshet och olycklig kärlek, visst är det inte heller de muntraste ämnen att skriva låtar om. Än så länge har jag inte hunnit bestämma vilket som är bäst.
En sak är säker. Per-Olof Stjärnered kan skriva texter som en riktig slagmeister.

mysdag


Dagen började mindre bra men fortsatte desto bättre när Cia hämtade mig och vi äventyrade.
Förutom att äta och pussla så köpte vi fina kläder i Tomelilla.
Jag köpte en jacka och koftan på bilden ovan där iaf koftan är fin och syns bra.


day 06 - a song that reminds you of somewhere

Återigen en kategori där man har många låtar att välja mellan, varför ska nu musik vara så viktigt i livet att man har massa låtar till allt? För det är ju dåligt?
Nej slutpratat! Här är låten som alltid får mig att tänka på en solig strand i Italien och en svettig italiensk folkmassa som skriker och vrålar och dansar. Och en liten pojke som får ett minne för livet när han sjunger in i Bruce Springsteens mikrofon och hela stadion tystnar. Och just nu så väntar jag också på en solig dag!


Bruce Springsteen- Waitin' on a sunny day


day 05 - a song that reminds you of someone

Denna var riktigt svår! Först att tänka ut om jag hade någon låt som jag förknippar med någon speciell och sen, när jag insåg att jag har riktigt många sådana låtar, VÄLJA EN låt.
Efter lång eftertanke valde jag slutligen Pengar med Maskinen. Det kommer för all framtid vara en låt som får mig att tänka på Cia. ALLTID! Sjukt bra låt också, pepp.


för de som ej sett videon, gör det


redan misslyckad dag

Idag vaknade jag en timme före utsatt uppstigning. Verkligen väldigt olikt mig och att sen inte kunna somna om, det var riktigt drygt.
Jag vill inte vara en sån som ligger i sängen och inte kan sova för att jag tänker för mycket, jag orkar inte det för fan. Det tar ju massa energi och tiden i sängen ska inte tillbringas på det viset, it's inte tillåtet I say.

ÄNTLIGEN!Idag lades sista biten på plats!
Lätt det svåraste pusslet jag någonsin lagt, men känslan när man lägger sista biten är fan svårslagen och så värd besväret.

day 04 - a song that makes you sad

En låt som gör mig ledsen. En riktigt töntig låt som jag knappt kan lyssna på längre (inte för att jag någonsin satt och lyssnade på den innan) Men det är Ronan Keating - When you say nothing at all. Den låten spelades på radion när vi körde hem från sjukhuset mitt i natten i november.
Får en tyngd i bröstkorgen bara jag hör introt.

day 03 - a song that makes you happy

En låt som alla gånger framkallar ett fedt leende på mina läppar är The Beach Boys- Wouldn't it be nice
Mysig och lagom solig!

Wouldn't it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

The happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending...
Wouldn't it be nice?

jumping JustinFesten var ett faktum igår och det blev en riktigt bra kväll!
Ovan är en posig bild på mig och Emmylie, pre-party style!
Tackar härmed alla inblandade för allt roligt igår, extra tack till Terese för att hon bjöd in oss i sitt hem.

ofavvis

Nummer 2 på listan är min "least" favorit. Så tänkte jag. Och tänkte. Och tänkte. Kom fram till; The Baseballs- Umbrella.
Jag är inte alls ett fan av detta. Nej. Tycker inte det är bra.
Ska det vara rock så ska det vara på riktigt. Inte detta. Nej.

Peppen är hög!

Ikväll ska det blir fest och vilken fest sen. Jag har inte festat på ohyggligt länge och har byggt upp ett sjukt sug nu i flera veckor! Ikväll ska det bli utlopp för detta. Men självklart inte till överdrift. Mina vänner behöver inte oroa sig för kaskadspyor eller fyllegråt.


Hoppas jag. Nej, skämt åsido, nu peppar vi till bra musik och har fantastiskt roligt ikväll!


Min favoritlåt

Jag tycker alltid att just frågan om EN favoritlåt är jättesvår, tror inte heller att jag är ensam. Men just NU, just precis NU, så är detta min favoritlåt. Säkert! - Får jag


sköj va

Terese började på en lista på sin blogg men hoppade över till sin Tumblr och fixade en ny lista. Därför tänkte jag fixa lite med den första listan, eftersom jag ofta inte har något jätteroligt att skriva. Då kommer det alltså vara uppdatering varje dag i 30 dagar! Så det tackar jag Terese för!

Listan

day 01 - your favorite song
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy 
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event 
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep 
day 11 - a song from your favorite band 
day 12 - a song from a band you hate 
day 13 - a song that is a guilty pleasure 
day 14 - a song that no one would expect you to love 
day 15 - a song that describes you 
day 16 - a song that you used to love but now hate 
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry 
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood 
day 30 - your favorite song at this time last year


tillbakablickande

Mars för tre år sedan.
Då gick jag första året på gymnasiet, jag hade jätteroliga vänner som just då passade mig väldigt bra. Jag var smygkär i en kille som bodde långt borta och jag färgade håret mörkt, lite för mörkt.
Livet ser helt annorlunda ut fast ändå inte. Jag är inte samma person nu som då och jag önskar inte heller att jag var det. Men roligt hade jag då. Det har jag nu med.
Jag har bara lite förkärlek för att titta på bilder som är ett par år gamla och skratta lite och komma ihåg saker jag trodde jag glömt.
Som att jag skolkade från ett geografiprov och satt en hel dag hemma hos Joel med honom och Emma och tittade på Ordförande Persson. När det blev tråkigt tittade vi på OC istället och Joel bjöd på spagetti. Greta var tjock.

Just det, i mars 2008 hade jag mitt livs första karatefylla och spydde i vasken i Julias källare och vaknade med blåmärken i pannan och på knäna. Utan att veta vart de kom ifrån.Dessa bilder är just från karatefyllakvällen, vi rökte vattenpipa i Julias uterum och frös väldigt mycket!


.


blå plåster på mina fingrar

Detta gick ju relativt smärtfritt! Det är torsdag, jag tror hela tiden det är fredag men det gör inget va. För idag är det min fredag och sen följer två lördagar på raken!
Andra dagens jobba denna veckan är kirrat och det var inte allt för jobbigt, fick inte riktigt lika mycket skit. Dock berodde det på att en av de andra tabbade sig ganska grovt för typ hundrade gången, det tackar jag för! Samtidigt som jag känner medlidande för den andra tjejen, men bara lite.

Sen skadade jag mig när jag skulle rengöra skärmaskinen, så nu har jag två blå plåster på högerhanden.

(och nej Cia, det var inte för att jag var klumpig som jag skar mig)


le_löl

gif Pictures, Images and Photos

såhär ska vi mytta, resten av livet

next to divineNu fick jag ett himla sug att fota, men jag har inte haft några bra saker att fota på senaste tiden. Jag har blivit ganska dålig på att ta med kameran och, när jag väl har med den, ta upp den och knäppa några bilder. När jag väl gör det så tycker jag aldrig det blir bra.
Något som alltid är roligt är att titta på andras bilder och försöka få inspiration därifrån, ovan är ett litet kollage på bilder som jag gillar väldigt mycket i kategorin gråskala på människor.
Vintage bilder kan ju också vara det mest underbara som finns!

när jag var liten försvann jag in i tv:n och förvandlades till en pansarvagn med en dröm

Jobbet idag var tråkigare än vanligt, fick massa skit för att kuken jag jobbade med i söndags hade gjort fel. Blev iprincip behandlad som en inkompetent femåring. Fest.

Så kände jag såhär på kvällskvisten att det hade varit snuskigt gott med lite cider men cidern är ute i festlokalen och jag vågar inte gå ut där när alla andra har gått och lagt sig! Det är ju inte ens måne eller något.
Tänkte blanda en god drink, men som vanligt har man inget att blanda med för det ska vara så jävla komplicerade ingredienser till alla jävla blandningar!

Lackheten har smugit sig tillbaka, den står dock och väger på min emotionella tröskel. Jag har inte bjudit in den än så länge.


RSS 2.0