1:a Advent

Okaj! Hos Cassesandra var det jättetrevligt, men jag var lite för trött för mitt eget bästa, lite synd. Men det löste sig när jag hade fått vila ögonen i ungefär en kvart eller så.
Igår gjorde jag inte mycket nytta, jag såg flera filmer men inte så mycket annat måste jag säga. Och nu ska ajg snart iväg och städa skiten ur alla lokalerna på jobbet, Emmylie ska ju hjälpa mig, jag är inte ensam.
Imorse när jag gick upp (läs; för en timme sedan), pappa väckte mig och frågade om vi skulle äta frukost tillsammans, jag kände att det är ju trots allt söndag och jag får bjuda till lite. När vi väl satt vi bordet och tuggade på våra mackor frågade pappa om jag itne skulle tända ljuset. Då gick det upp för mig, visste fasen, det är advent idag. Det var som att hela kroppen reagerade och jag blev genast på stålande hunör. Tänk vad en dag närmare jul kan göra.

angels do not make love, they are love

in the kind of world where we belong

Idag var jag duktigare än vanligt och gjorde för en gångs skull min läxa i ryska. So now, I'm feeling strong and confident, jag kommer klara förhöret imorgon. Inte bara få pinsamma 8/46 som förra gången. Jag ligger inte efter med något längre, men nästa vecka komemr all hell breaka loss, tre prov och en stor muntlig uppgift, i svenska. Det är meningen att vi ska analysera en dikt, och helt allvarglit så kan jag ingenting om dikter.
Jag har väl kladdat ner något någongång, men inte på allvar och jag läser inte andras dikter maniskt heller. Men det är inte så att jag inte uppskattar en bra dikt. Vissa meningar får det ju bara att skälva i hela kroppen, och man tänker ofta, så är det fan i mig.
OM jag själv skriver dikter så är det oftast abstrakt eller bara ploj. Fast så var det ju förra vintern, när jag tyckte allt var skit och jag var så långt nere i botten på skorna att det var svårt att sträcka på nackan och titta ut över kanten. och då skrev jag faktiskt en hel del.
Nog om dikter, nu ligger jag i sängen och funderar på allt trevlgit som ska hända imorgon och i helgen. Imorgon har jag bara en lektion, men jag ska iaf vara i skolan från 8-16 men det är för att plugga själv på morgonen och sen på eftermiddagen är det endast för att jag väntar på Cassesandra som jag ska sova över hos. Och då kan jag lika bra stanna i stan och vänta istället för att åka hem. Jag tycker inte det gör någonting att sitta med på lektioner, det kan vara trevligt när man själv inte har obligations att göra något. Sen på lördag ska jag spendera 90 kr på att se Twilight igen, ja, den var så bra. Så det så. jag uppmanar alla att se den!
PÅ söndag ska det inte vara så roligt som fredagen och lördagen, nej se då vankas det storständing på jobbet, fönster ska putsas och köket ska raidas. Men med hjälp av kära E så ska det nog gå.

Lajdidaj!


genialt, enligt mig

INXS - Never tear us apart

Don't ask me
What you know is true
Don't have to tell you
I love your precious heart

I
I was standing
You were there
Two worlds collided
And they could never tear us apart

We could live
For a thousand years
But if I hurt you
I'd make wine from your tears

I told you
That we could fly
'Cause we all have wings
But some of us don't know why

I
I was standing
You were there
Two worlds collided
And they could never ever tear us apart (x2)

Länk till musiken


Bob Dylan och mina tankar

Okej, klockan är mycket, för att vara mitt i veckan. Men jag kan verkligen inte sova, jag är glad och längtar till helgen. På fredag ska jag hem till Cassesandra och sova över där, vi ska se på film och ha det jäklivg mysigt. Plus att ja ginte alls kan sluta tänka på hur underbar filmen var, jag får nog leva med tanken på Robert Pattinson resten av livet, men hey, inte mig emot. Honom har jag absolut inget emot att vara besatt av!
OH! Idag var jag duktig och lämnade in psykologin, så nu har jag bara engelskan kvar, yey på det. Och sen nästa vekc är det så galet att jag itne vet var jag ska ta vägen, alla lärare är dumma i huvudet, det är en finurlig sak som är väldigt sann. De säger att vi får vara med och bestämma, men nejdå! bara för att man frågar eleverna hur det vill ha det så betyder itne det att det är demokrati, inte om man kör över deras åsikter i vilket fall som helst.

Imorgon är det Yrkesdags-någonting på skolan, man kan gå på en hel drös olika föreläsningar om hur många olika yrken som helst. Det ska bli tråkigt, men vi slutar nästan två timmar tidigare än vad vi brukar, så det är inte något jag tackar nej till. jag ska nog kolla in restaurang, fotograf och lärare, de är jag säkra på iaf. Sen får vi se when the time comes, om jag möjligtvis blir intresserad av att gå på en föreläsning om hur man lyckas inom hundvård. Kanske är det något för mig?
Tvivlar på det men man vet aldrig.
Nu ska jag lyssna på Hurricane ett stort antal gånger innan jag somnar, INXS- Never tear us Apart får vara med på ett litet hörn, de är så bra låtar!

Twilight

Ikväll såg jag Twilight, vad jag kan säga om den filmen är bara positiva saker. Den var jättebra, både filmen och det faktum att den manliga huvudrollsinehavaren var så fruktansvärt snygg att jag och E som såg den tillsammans, hyperventilerade. Han var så snygg att det gjorde ont, det är sjukt. Jag har aldrig varit med om något liknande, det som har varit närmst är nog James Franco, men Robert Pattinson, som han heter är bara så underbart gorgeous i denna filmen, it's insane.
Jag fick ont i hela kroppen, oh gud jag börjar skaka bara nu när jag tänker på det. Gosh, det var det bästa biobesöket på länge! We now love him, forever and allways.

Score on guttiness

Eoh ja! Nu har jag insett att jag imorgon måste gå upp vid, tja...senast halv sju för att sedan pallra mig till skolan. och det är ju inte precis något jag ser fram emot. Jag ligger fortfarande efter med en massa, men jag har som tur är inte sammlat på mig mer förseningar. men det är också orsaken till att jag inte lämnat in det andra än, att jag gjort det som jag inte varit försenad med.
Oj, vad snurrigt allt blev nu. Men det gör inget för jag har ont i magen och vill läsa en bok. Så jag tror jag tar och dricker lite vätska, jag är ofantligt törstig, och sen lägger mig i sängen och läser en bra bok. Hoppas nu att jag hittar en bra bok, och att jag inte somnar för snabbt.
TV är förresten överskattat, hittar man ett fint blandband som pappa spelade in på 90-talet så är man set for life. Jag har typ två hela kassar med kassettband att gå igenom, nu är det inte så lyckligt att alla banden är från 90-talet, utan de flesta inehåller 50-60-tals låtar, men jag är inte ledsen för det.


Lajdidaj och va min tjaj.


Helgen was a hit with some shit

The one and only TJAJ fyllde sjutton år igår och det firades med en brakfest. Eller ja en otroligt bra fest iaf. För jag tycker som så att om det ska vara en brakfest måste man vara minst tjugo personer. Nu var vi bara nio stycken, men det var så nära man kan komma en brakfest utan att det faktiskt var det. Jaja, brakfest hit och brakfest dit, det spelar ju egentligen ingen roll.
Det var inte så roligt att vakna upp idag och veta att, jaha, nu är det bara att fixa skjuts in till stan så jag kan jobba. Det är mördande tråkgit, att gå helt själv på ett kontor och sen traska runt i en fabrikslokal med en massa slovaker som jag itne förstår för fem öre, i ungefär fem timmar, nej, det är inte så pepp. Jag var bara glad att jag inte blev bakfull från festen, då vet jag inte vad jag skulle gjort.
Egentligen var det en annan fest igår också, som nästan alla vi som var på faktiskt var bjudna till, men så blev det bestämmt som det blev och vi hade en egen liten fest istället, fastän nästan alla i vår klass var på den andra...på ett sätt hade jag tyckt det vore kul att gå dit. Att festa med nya personer är aldrig fel. Men det blev en EPIC vinkväll istället :)

Måste nämnas att jag denna helgen har lyssnat på Bob Dylans Hurricane (HELA) ungefär 35 gånger, då gissar jag lågt som fasen. Måste sägas att låten är wonderful, jag älskar varenda rad, den tilltalar mig, kanske konstigt att en låt om en boxare som blir dömd för ett mord på tre personer, som han inte alls har begått, att det tilltalar mig... Men så är det och det är fintfint!
http://www.youtube.com/watch?v=zuTv2deUwq4&feature=related

The shit denna helgen var städningen och stackars Emmsan som inte mådde så bra, och okej, sentimentalitet och självömkan på fyllan är nog aldrig en hit.  

Stressad, nu mer än någonsin

Okej, skolan är helt sinnessjukt jobbig för tillfället. Jag har inte tid med något annat, knappt och min dator har gått isönder än en gång, så nu måste jag skicka iväg den till Holland. Det är en massa saker som är på gång, jag har inlämningar som är tre veckor gammla som fortfarande inte är inlämnade. Men jag orkar bara inte.
PÅ lördag är det fest, en kompis fyller år och jag planerar bokstavligen talat att ha så jävla roligt så att jag inte kan stå. Jag vill bara koppla bort allt jobbigt och bara ha kul, men tills dess måste jag ta mig igenom en hel skolvecka, men som tur är så är det bara tre dagar kvar. I måndags var jag ledig, eftersom jag var i Ullared med familj och mosters familj. Och idag är ju redan över så det är inte mycket left of this vecka nu! Pepp på fest, japp!

Jag har också lyckats bryta min tå, det gör fruktansvärt ont.

Kort inlägg men puss i alla fall!

Mer onödigheter, goin' through the motions

Nu ska jag alltså försöka rekonstruera mästerverket som gick förlorat igårkväll. Det kommer nog inte bli alls i närheten av så bra som det var, men vad ska jag annars göra?
Utöver det har jag fixat av lite av läxorna som jag hade att göra, i tyska, sen blir det bara att beta av efterhand.
Jag åkte hem tidigare från skolan idag, jag pallade inte sitta i tre timmar på ryska och tyska och se glad ut när jag bara är så jävla ledsen och besviken. Det har ju en del att göra med att jag inte gjort läxan i något av de ämnena, och det ville jag inte heller. Så migränen infann sig passande nog i tid för mig att hinna åka hem innan de lektionerna började. Det känns lite som att jag på ett sätt pissar bort skolan, men jag kan inte göra mer än vad jag gör nu, jag får ju helt enkelt försöka hinna ikapp innan jullovet och sen ta nya tag till våren. Det låter jävligt fjantigt men det är det enda valet jag har.  Och just nu låter det som en bra idé.
Så jag ska försöka skriva klart uppsatsen i engelska och sen titta på psykologin och religionen och svenskan, det andra får vänta.


Baby you don't know what it's like, to love somebody, the way I love you...

Nu ger jag fan upp!

Jag har just spenderat två och en halv timme med att skriva en jävligt lång uppsats till engelskan. Det blev skitbra, dessvärre finns den inte längre. Eftersom jag inte har Word på min dator skrev jag den i min skol-mail. Hel tplötsligt slutar internet fungera och jag måste starta om det hela, när jag är klar har hela skiten försvunnit. Jag vet fan itne om jag pallar med all skit längre. Jag är så jävla förbannad jag vill bara gråta men det kommer inga tårar, jag orkar inte med det här längre! Den här uppsatsen skulle lämnats in för en vecka sedan, men ja ghar inte haft tid att skriva den förrän nu och så precis när jag är klar och skitnöjd så händer en sånhär sak. Jag vill inte var med längre. Det handlar itne bara om just denna uppsatsten, just nu gör det mest det men jag är så jävla trött på allt var skolan heter. Vår rektor är sjuk i huvudet och jag har så jävla mycket att göra men jag gör det inte. Som nu idag har jag en massa att göra, från förra veckan har jag en massa som jag inte har gjort och jag vet inte när jag ska få tid att göra dem. Jag hatar min ryskalärare för tillfället han har gett oss en massa läxor som han anser att vi borde ha gjort redan, vi är de som går SP och var tvugna att vara frånvarande en hel vecka för att syssla med ett sorts projektarbete. Det var inte meningen att vi skulle hamna efter i en massa ämnem bara för det. Jag är fan så jävla lack att jag bara svär hela tiden. Jag har just slösat bort nåstan tre timmar som jag kunde använt till något annat eftersom nu finns inte produkten av de timmarna kvar. Vad i helvete ska jag ta mig till?
Det jag kan hoppas på är att min engelskalärare fattar var jag står och ger mig lite dispans på uppsatsen, annars vet jag fan inte varifrån jag ska trolla fram tiden till att skriva den.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!

ordbajs...(?)

Jag har bara så jäkla ont i magen, och det tycker jag är jävligt viktigt att berätta för allt och alla. Jag har krängt på tok för mycekt godis, att man aldrig lär sig? Det är ju ganska konstigt. Det är lite som att hela denna veckan har varit en flådig krängar vecka. Men allvar jag har nopg krängt till tusen alla dagar utom måndag, och så vet jag ju itne hur det blir imorgon.

Oh, just det nu är det ju en ny president i USA, vad jag tycker om det vet jag inte. Det är som om det fanns två onda ting att välja emellan, men det blev ju det mindre onda och det var ju väldigt bra. Vi hade valvaka med SSU och det var spännande, intressant att testa sin fysiska förmåga på det sättet. Jag vaknade på tisdagsmorgonen, vid 8 och skyndade till skolan, efter skolan dumpade jag mina väskor hos en polare, cyklade och städade och sen stack vi gemensamt hem till tjejen som vi skulle valvaka hos. Självklart valde vi att titta på Filip &Fredriks valvaka på femman. När det sen blev klart vem som faktiskt vunnit kändes det liksom helt snopet, det var liksom ingen pompa och ståt, det firades inte på dirren att det nu var en ny president som blivit vald. Men iaf så gick vi ut en runda på stan för att fira ltie i vår ensamhet. Sen gick vi hem till valvake-tjejen igen och där satt vi typ och inväntade att det skulle bli dags att gå till skolan. Det kändes hemskt, att när skolan började så dygnade jag. Och jag var vaken i totalt ca. 39 timmar. Det var galet och jag mådde itne så gutti på kvällen på onsdagen. Jag började prata med mig själv och jag var extremt speedad och tog storplats, min dialekt ändrades till något som jag skulle vlija kalla CRAZY-dialekten. Det likande itne min vanliga skånska men inget annat heller. Jag var totalt utslagen. Men jag ville inte hamna i den onda cirkeln av dygnsvänding så jag tvingade migsjälv att vara uppe till minst klockan nio. Det finakde men dagen efter kändes det mest som att jag blivit mosad av en lastbil, inte så trevligt.
Torsdagen var en bra dag i skolan och fredagen var ännu bättre, eftersom jag itne hade några lektioner så var det fest i byn, jag gick itne upp förrän vid ett på dagen. jag kände att det var extremt skönt. NU känner jag att jag skulle tycka det vore jävla skönt att sova. Sååå, HAJ DO!

Back in progress?

Nu ska jag alltså försöka blåsa lite liv här igen. Jag menar inget inlägg på typ 20 dagar, det är jäklivgt kasst gjort. Men min dator har ju varit trasig. Ett tag var det stor risk för att jag skulle förlora alla foton och allt jag har sparat på min hårddisk. Men nejdå, payar man 500 spänn och ser glad ut så fixar de det till en. Dock blev det faktiskt nödvändigt att ominstallera datorn men snubben som fixade det hela plockade ut hårddisken och sparade det på andra sätt och placerade det snyggt in i datorn igen. Han är min vän :D


Men allvarligt så har det ju hänt en del grejer sen jag bloggade sist. jag kommer inte ihåg dem alla, men det har varit lov och det var happy times. Och nu är det bara sex veckor kvar i skolan innan nästa lov. Jag längtar som en tok.

Jag var på en "tjejkväll" på lovet hos en kompis från högstadiet, hela gänget var där- Det var hur trevligt som helst och jag testade Guitar Hero för första gången i mitt liv. Jag blev fast, jag har faktiskt fått det av mamma och pappa i en väldigt förtidig födelsedagspresent. men jag är en glad tjaj måste jag säga det är hur skoj som helst!


Jag har börjat besöka Erikshjälpen mycket oftare än vad jag gjort tidigare. Bara denna veckan har jag varit där två gånger (de har bara öppet två dagar i veckan) och jag handlade en skjorta och en tröja och fem böcker första gången jag var där och när jag var där idag handlade jag två böcker till. Annars har det varit ganska lugnt just idag, var hos en kompis och sov över till idag, det var med henne och en annan tjej som jag var på Erikshjälpen. Imorgon ska jag träffa min farföräldrar, söndagsmiddag. Trevligt värre. Och innan vi ska vara där klockan fem måste jag ha hunnit städa på jobbet. OJOJOJ crazy dag imorgon. Det kommer bli lite rörigt. Men jag ser faktiskt fram emot att träffa farmor och farfar, det var längesedan jag såg dem sist. De är så små och söta, jag har saknat dem!


Lajdidaj och naddinadd!


RSS 2.0