film&soundtrackthatjustnevergetsold


legs

Epilerade benen för en stund sedan och nu sitter jag och tittar ner på brinnande röda ben. Det ser helt sjukt ut, lite som en plockad höna som rodnar kraftigt. AJ.

Filmtipset; AWAYDAYS


Alltså Awaydays, en riktigt bra film. Fast jag vet inte riktigt, den var nog inte helt galet bra. Den var riktigt konstig dock och då och då svår att hänga med i. Men den får ett fett plus för snygga huvudrollsinnehavare, deras brittiska dialekt (som bitvis var totalt omöjlig att förstå, hur mycket man än försökte) gjorde att nästan varenda en av dom blev mycket snyggare än vad de var när man bara såg dom.
Den påminner på många sätt om andra filmer som fått genomslag de senaste åren i samma genre, ex. This Is England. Awaydays utspelar sig under slutet av 70-talet i ett politiskt missnöjt Storbritannien. Filmens Soundtrack är väldigt tidsenligt och passar storyn utmärkt. Dock är det bara så sjukt svårt att hänga med i svängarna mellan varven att betyget dras ner.
Den får 3 av 5 möjliga.
Klicka på länken för att komma in på filmens officiella hemsida och titta på material ur filmen och läs mer om vad den handlar om.


när det inte blir som man trodde

..så får man helt enkelt försöka göra det bästa av situationen! Igår letade jag och Micka igenom ALLA foto-fickor som finns i vårt hus.
MISSION: bilder på mamma och pappa och oss alla tillsammans. Det var roligt i början, jätteroligt faktiskt, sen somnade Micka och jag blev sur. Då var det inte riktigt lika kul längre.
Fast vi såg en brittisk film också, den var konstig. Tips på den kommer senare.

Idag har jag tänkt titta på Glee och montera ihop garderoben vi köpte på IKEA, men jag är väldigt sugen på att ta en sväng med kameran. Men sen är det ju alltid mycket roligare att ta bilder på folk istället för bara natur eller något annat mytt.

secret pleasures

titta på en snyftig dokumentär om en lejonhona som lever helt ensam i fem år och till sist får en flock

Dagens filmtips!Ett äkta drama i sann amerikansk anda! Mellan varven blir det lite överdrivet och helt enkelt too much, MEN det funkar helt okej. Inte den bästa film jag sett med helt klart sevärd. (Inte att jag ser om den, men för en kväll funkade det)
Handlar om en kvinna som aldrig haft kontakt med någon annan än sin nyligen avlidna mamma som hade afasi. Vilket resulterat i att kvinnan pratar ett "hittepå"-språk och är ovan vid iprincip alla sociala sammanhang. Trots att det är en äkta amerikanare så skulle jag ge den 3.5 av 5 möjliga! 

(trailern har en fruktansvärd voice-over, försök ignorera det om ni väljer att titta på klippet)

dreadful things

I helgen jobbade jag och när jag inte jobbade var jag bland annat i Malmö med Emmylie. Vi såg nya Pirates och pratade, gutte gutt.
Igår var jag åter på jobb och sen hos optikern och sen fikade jag med Cia, sen fick jag slag. Jävla slag.
Migrän så jag spydde som en kalv på grönbete, herrejävlariminlillalåda-typ. Däckade vid 18 och vaknade inte förrän klockan var två på natten. Idag ringde jag chefen och sa att jag tänkte sova hela daen så att jag istället kan komma imorgon.
Jävla migrän som inte släpper.

Ska sluta whina nu dårå. Berätta en bra sak och det är att jag har ett filmtips, kanske två, i bakfickan som kommer upp inom kort! Stay tuned!

r-r-r-r-reeemixFör ett tag sedan såg jag en film som heter Ingen kan älska som vi. Förra året gjordes denna remix på titelspåret till filmen. Jag tycker den är grymt bra!

upp som en sol...

och så vidare. Men nog om det.
Idag var första dagen på resten av livet (precis som alla andra dagar)
Anyhow, dagen spenderade jag med att vara småsur och gnällig i Löderup. Inte riktigt så givande som jag hoppades att dagen skulle bli.
Men än finns tid till försoning med även denna dag!

myt.se

svårare ändå


Autister med känsla för musikP-O. Stjärnered pratar om senaste skivan Legender och om Autisterna.

Jättefin video med små klipp på alla låtarna, rakt upp och ner.


mina tankar är mitt substitut för digJag har fallit pladask för Lilla Sällskapet. Jag har alltd haft ett par gener i mig som får hjärtat att slå fortare och magen pirra lite när jag hör elektrotoner á la 80-talet. Inget jag brukar stoltsera med. Dock skäms jag inte för att medge att generna nu sätter igång just den reaktionen, sen gör ju videon och texten att det hela blir en riktigt flådig upplevelse!

Kände att jag låter helt galet överdriven, men jag bjuder på det va. Jag får verka överdriven dårå.

en sak som jag fick reda på idag...

...är att jag kan lyssna på samma låt om och om, och om, och om igen! Utan att tröttna. Det tar riktigt lång tid för mig att tjata sönder en låt.
En egenskap som jag ääälskar med mig själv.

BÖH!

Hade ni gett upp hoppet?
Fear not, I am back! Dock har jag tankar på att starta en ny blogg, mer nischad, kanske i samma veva som jag flyttar till Danmark i höst. Time will tell in this matter!
Eller flyttar och flyttar, kanske blir det inte mer än vecko-pendling i början. Men till nästa vår räknar jag kallt med att jag är en fullblodig dansker.

I mitt liv har det hänt saker sen jag skrev sist, inget revolutionerande, men fortfarande saker. Sånt som händer när man lever och andas. Det har ju faktiskt gått mer än en hel månad, hör och häpna!
Men det är snart dags att vakna! Klockan står på 06.00 och då är det fan bäst att stiga upp. Så nu ska jag nanna och drömma om Gerard Bulter.


RSS 2.0