S¡ESTA! 2010

Onsdag
Vi (jag och Mäjje) kommer till campingen, sätter upp tältet brevid en massa flash från Ystad. Vi är trötta och tar en powernap. Vi börjar socialisera oss med folk och dricka. Vid åtta går vi den långa vägen till stationen och hämtar Malin och Andy. Tillbaka på campingen får de inte plats vid oss, vi flyttar tältet efter lite disskusioner. Innan var vi nära Baja-majorna, nu campar vi brevid dom. Första kvällen är utan konserter så det var endast fest, slagig sådan. Riktigt awsome!

Torsdag
Kunde inte sova speciellt mycket under natten och är på halvdant humör mest hela dagen. Slagen.
Konserterna började denna dagen och vi träffade mer folk. Dagens konserter var Gaby and The Guns, Johnossi, Thåström och Kristian Anttila. Mer fest och slag.

Fredag
Jag blandar ihop dagarna lite, sorry if I'm getting it wrong. Dagens artister var Timo Räisänen, bob hund, The Hives och Teddybears. Alla konserter var riktigt bra, verkligen! Jag tror också det var denna dagen vi träffade Isac med det bibliska namnet, en wiktigt wetawded kille. Återigen mer fest och slag.

Lördag
Jag och Mäjje vaknade klockan 04.48 av att tältet blev sönderskuret, jag var sur som fan och hade börjat packa ihop mina saker när Mäjje hittade ett övergivet regnskydd till ett annat tält. Vi kunde stanna! Denna dagen såg vi bara Familjen och Maskinen och lite Röyksopp. Maskinen var bara helt sjukt, dragigt som fasen! Dagen var mest festande på campingen och på kvällen hade jag roligt lite överallt. Jag blev bjuden på sandkorv i grillgropen och såg dansteamet på torget.

PÅ söndagen åkte vi bara hem och det var också det gutti. I say thank you till alla som gjorde årets festival och som gav slag. Det var helt klart en sjukt bra festival!
Om någon vill ha en mer utförlig beskrivning så ger jag det gärna. Kan också visa några bilder senare kanske när jag fått ett par av Mäjje som var den som hade med sig kamera!


Kommentarer
Postat av: Matilda

hihihihi riktigt gutti var det! vi fick och gav slag:D<333

2010-06-02 @ 08:58:43
URL: http://isamatilda.blogg.se/
Postat av: Terese

fan vad najs allt låter. nu blev jag helt ledsen för jag inte åkte : (

2010-06-04 @ 19:24:52
URL: http://heimcomputer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0